Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zmarszczki - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomankowy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2015 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie od dziś wiadomo, że zbyt małe nawodnienie skóry jest w 60% przyczyną zmarszczek. Kremy niektóre są na tyle drogie, że w realiach tego kraju lepiej ugryźć temat od innej strony. W moim przypadku pierwszym krokiem do pomocy swojej skórze były filtry -----nie umieszczaj odnośników do stron---- i odpowiednia konsumpcja wody. Widać gołym okiem jak skóra się zmienia od takiego prostego zabiegu picia wody…
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nutka87

PostWysłany: Sob Maj 30, 2015 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podstawą jest systematyczność oraz... masaż twarzy przy okazji Wink
Powrót do góry
cascada

PostWysłany: Nie Cze 14, 2015 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niestety czasem to juz jest za pozno na kremy itp. Wtedy pozostaje jedynie juz medycyna estetyczna (lub chirurgia plastyczna). Warto rozwazyc botoks czy kwas hialuronowy - teraz to jest na takim poziomie ze nie trzeba sie bac Smile no i pozostaje oczywiscie lifting - bardziej inwazyjny ale efekt na dluzej Wink decydujac sie na lifting najlepiej wybrac sie do sprawdzone specjalisty jak np., [reklama]. Lepiej nie ryzykowac jakis podejrzanych klinik
Powrót do góry
chorobliwa
Spamer

PostWysłany: Sro Cze 24, 2015 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

#cascada popieram całkowicie. Moja mama chodzi na wypełniane kwasem hialuronowym i jest bardzo zadowolona. Kiedyś się bardzo obawiała takich zabiegów, ale dziś to w głównej mierze zależy od kliniki w jakiej wykonuje się takie zabiegi. Powinny być przeprowadzane przez doświadczone osoby, które odpowiednio dobiorą preparat i mieszankę. U mojej mamy wybór padł na klinikę [reklama]. Najpierw poszła na rozmowę z lekarzem, dopiero później przekonała się do zabiegu. Jest bardzo zadowolona, bo zmarszczki jej się wygładziły a twarz nabrała ładnego owalu.
Powrót do góry
wojaaq28

PostWysłany: Sro Cze 24, 2015 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

medycyna estetyczna to moim zdaniem ostateczność, jak raz się zacznie to już nie można skończyć,
Powrót do góry
Sarsaparilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lip 18, 2015 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam że większość zabiegów proponowanych przez "lekarzy czy specjalistów" to w głównej mierze nabijanie kasy Smile osobiście wolę kremy na zmarszczki które są równie skuteczne tylko z efektami trzeba być cierpliwym Smile moja mama jak i parę jej znajomych używa miracle sleeping cream i bardzo sobie chwalą jego skuteczność ja sama na sobie jeszcze nie testowałam bo zmarszczek nie mam ale widzę po skórze mojej mamy poprawę.
Powrót do góry
rocki
Spamer

PostWysłany: Pon Gru 07, 2015 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja kupiłam swojej mamie krem loreala revitalift filler, z kwasem hialuronowym i widzimy znacząca poprawę skóry, zwłąszcza jełśi chodzi o kurze łapki, znacznie się wygładziły a skóra jest dużo bardziej nawilżona i sprężysta.
Powrót do góry
clour

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 13, 2017 7:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam kilka pytań. Mianowicie:

stosujecie codziennie filtr? Czy tylko w okresie naslonecznienia?
Jakie serum stosujecie? Zastanawiam sie nad serum vichy a nad serum richevon.
oraz czy zdecydowaliście sie kiedys na zabieg?
Powrót do góry
urm

PostWysłany: Sro Lip 26, 2017 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Codziennie stosuję filtr. Chociaż 20 . Na plaży oczywiście 50 Smile

Nie wiem czy zdecydowałabym sie na zabieg. Na razie nie odczuwam takiej potrzeby ale kto wie co będzie w przyszłości? Nie chcę mówić nie...

Co do serum to kupuj zdecydowanie Richevon. Podobna cena co Vichy ale o wiele lepszy skład, serum jest naturalne. Poza tym ma świetną konsystencję Sera od Vichy kiepsko się wchłaniania, lata trzeba czekać aby nałożyć na takie serum krem. Richevon wchłania sie super tak wiec od jakeigos czasu jest to mój ulubiony kosmetyk do twarzy.
bozena141

PostWysłany: Pon Lip 31, 2017 9:53 am    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja od 10 lat używam na twarz bezpośrednio kwas hialuronowy i mam mniej widoczne zmarszczki. Te wszystkie kremy to kłamstwo, natura i systematyczność do klucz do sukcesu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6