Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Żywot plemnika - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka444

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 6:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok, dzięki bardzo, sory ze tak zawracam wam w glowie i wogole... Wink Ale jedno wam powiem- uspokoilyscie mnie Wink za to dzieki Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
on.

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 12:49 pm    Temat postu: sperma na dłoni Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,
mam takie pytanie, przeanalizowałem Wasze wypowiedzi i chyba wszystko wydaje się jasne, jednak rozum ludzki dopuszcza różne myśli i przypadki...

Miałem na dłoni własną spermę, umyłem dłonie z mydłem w zimnej wodzie, po godzinie wziąłem kąpiel, używałem żelu do golenia, mydła, szamponu, to wszystko w jakimś stopniu miało kontakt z moimi dłońmi, oczywiście wytarłem się do sucha. Po tym wszystkim robiłem zwykłe codzienne rzeczy, zakupy, odśnieżanie, mycie naczyń. Gdzieś 3h od kąpieli pieściłem się z dziewczyną, a dokładniej pieściłem ją mymi dłońmi, na których wcześniej była sperma, które później wykonywały wiele innych czynności...

Czy istnieje jakiś procent bym się martwił, że jakiś plemnik gdzieś tam się zapodział, schował.... i mogło dojść do niebezpiecznej sytuacji?

dziękuję i pozdrawiam
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on., nie ma żadnych szans na to, aby plemniki dostały się do pochwy, po prostu nie ma .. po pierwsze: umyłeś ręce dokładnie, a po drugie: plemniki żyją tylko kilkanaście sekund na powietrzu i giną, gdyż mogą przeżyć tylko w śluzie płodnym kobiety .. także w Twoim przypadku szanse na ciążę są zerowe .
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on plemniki gina w srod zew. po 2minutach, Ty je zmyłes nie wiadomo ile razy,potem wytarłes itp. do tego mydlo je zabija. jedyne miejsce w ktorym sa zdolne do przezycia do kobiecy sluz.
podsumowujac nie ma mowy o ciazy Wink Wink

Powrót do góry
on.

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje za odpowiedź Smile
niby to się wszystko wie, ale czasem przychodzą dziwne myśli...

pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak przychodza dziwne mysli to właz na nasze forum i pytaj Wink

Powrót do góry
on.

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie
a jaka sytuacja musiała by zaistnieć, by móc się martwić...

dziękuję
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on., jaka sytuacja ? wytrysk w dni płodne w dziewczynie lub wyjście na "styk" bez zabezpieczenia też w dni płodne .. albo wprowadzenie nasienia do pochwy podczas dni płodnych .. Wink
on.

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie chodzi mi o sytuacje, jak szybko trzeba by było wprowadzić nasienie do pochwy np. ręką, od razu "świeżą" spermę tylko ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak "swieza" Razz toz chyba nie z przed tygodnia? Razz z reszta zaschnełaby.
on znow cos zmalowałes ze takie pytania zadajesz? Wink Laughing
wprowadzałes nasienie do pochwy za pomoca paluchow? <brawo>

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 20 z 37