Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 1:07 am Temat postu: |
|
|
nie, nie, pytanie tylko hipotetyczne, bo poprzednie wątki mimo zapewnień, od czasu do czasu dają do myślenia:/
a chodziło mi o to, jaka sytuacja byłaby bardzo niebezpieczna odnośnie spermy i dłoni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 10:59 am Temat postu: |
|
|
Jeśli masz na dłoniach spermę to po prostu nie dotykaj swojej partnerki i tyle....Idź umyć ręce i po kłopocie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wariat
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 11:02 am Temat postu: |
|
|
siema, ost dotykalem swoim czlonkiem lechtaczke dziewczyny, w tym czasie nie doszlo do wytrysku i tez prezerwatywy nie mialem nalozonej na penisa, czy jest jaks mozliwosc by ta wydzielina z penisa ktora jest przed wytryskiem mogla w jakis sposob zaplodnic dziewczyne? Nadmieniam ze tylko ja smeralem na zewnatrz, penis nie byl wkladany do pochwy. Prosze o szybka odpowiec.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 12:42 pm Temat postu: |
|
|
wariat od smyrania w ciaze sie nie zachodzi. jesli nie bylo wytrysku to i ciazy nie bedzie. a ta wydzielina do zwykłe podniecenie. nie ma w nim plemnikow,pojawiaja sie doipiero tuz przed samym wytryskiem. takze nic sie nie przejmuj. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ideal
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Koledzy i koleżanki czy podczas pieszczot (nie bylo wytrysku, śluzu 'podobno' też nie) po przez pocałowanie palców partnerki (które wcześniej znajdowały się w moich majtkach dotykając członka) a następnie całowania jej okolic intymnych moze dojsc do ciąży? Był to 19 dzień 34dniowego cyklu-dni płodne (dodam że ma nieregularne cykle 37,31,34, 30)... Dziewczyna miała już 2 okresy (to było 2 miesiace temu) jednak w internecie wiele można znaleźć na temat teoretycznych "okresów" w ciąży i martwię się. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 8:44 pm Temat postu: |
|
|
ideal - nie ma szans na ciążę, bzdura .. śpij spokojnie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ideal
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Nawet gdyby był preejakulat?
Ech... może to głupie, ale te pieszczoty mnie czegoś nauczyły- od dwóch miesięcy żyję w kompletnym 'celibacie' |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 10:50 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie zabezpieczycie to po co celibatowac? przeciez to głupie..jesli laska ma dni płodne to wystarczy uwazac, potem sa niepłodne i nie ma szans na ciaze...
co do pytania..jesli było daleko do wytrysku to nie ma mowy o ciazy.potrzebny jest wytrysk w srodku
zgadzam sie z Plus mozecie byc spokojni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ideal
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Ech, szczerze powiem że to był nasze pierwsze zbliżenie i nawet nie mogłem się skupić nad wytryskiem... po prostu zastanawiałem się czy wszystko jest okej i byłem spięty
ale nasuwa mi się jeszcze takie pytanie odnośnie tolerancji przenoszenia plemnika. Czy one są zdolne do takiego przeniesienia? Z ujścia cewki na dłoń/palec, są poddane temperaturze, czynnikom skóry, czynnikom mechanicznym (wycieranie, pocieranie o bielizne). Czy przeniesienie (no dobra zostane przy moim przykładzie) plemnika poddanego tym czynnikom w pełni działającego-zdolnego do zapłodnienia w ustach/na wardze jest możliwe? Cały czas mam na myśli płyn preejakulacyjny i ewentualne plemniki zawarte w nim. Wiem że to już nie na temat ale czy 2 normalnie-obfite (5 dniowe) okresy są w jakiś sposób możliwe w ciąży?
Jeszcze raz dziękuje za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 11:31 pm Temat postu: |
|
|
jesli miałbys własna sperme na jezyku i wprowadzil ja do pochwy to teoretycznie jest szansa na zapłodnienie pod warunkiem ze sa dni płodne i owulacja,ale szczerze:to ja w to nie wierze. musi byc ogromna siła z jaka nasienie jest wprowadzane , a jezyk z jaka siła to robi? ...zadna...
wg mnie nie ma powodu do niepokoju. ciaza nie powstaje z minetek, oralow, analow itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|