Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

adipex

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
basik_si

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 09, 2007 1:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Was ludziska.........jak to dobrze ze to forum znalazlam :O..........szczerze-myslalam o adipexie ale jak przeczytalam wszystko co piszecie na tym forum o tym "srodku" to jednak decyduje sie na cos innego......ja jestem po wylewie i 13 mies juz nie pale ale za to przytylam baaaardzo duzo w ciagu roku i mam super nadwage i myslalam ze adipex pomoze bo juz naprawde wszystko probowalam Sad ....hmmmmm, a mocnym postanowieniem u mnie baardzo zle Razz......ale teraz juz wiem co to jest......wiec bede sie meczyc dalej i szkukac czegos "zdrowszego".....dziekuje wam i pozdrawiam... Barbara
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To poczytaj wiecej
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

halloween co Ty sie stresujesz:D chce niech bierze jej zdrowie;] służbe zdrowia i tak sprywatyzują i my juz nie bedziemy płacić za leczenie głupoty;]

a apropo to pochodne heroiny jeszcze lepiej hamuja głód:d wiec moze zaraz ktos z tego tez lek zrobi???NeutralNeutral

OGARNIJCIE SIE
!

wogóle to skąd ona sie urwała??
nagle robi temat;] "kupie adipex..." jak ogłoszenie w anonsach:D
Powrót do góry
basik_si

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 1:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam poczytac ...wydaje mi sie ze juz wszystko wiem co powinnam zeby tego nie probowac Wink
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ty tylko kolezanka co chciala kupic Wink
Powrót do góry
basik_si

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok Very HappyVery HappyVery Happy...pozdrawiam
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylo juz kilkukrotnie pisane - lek zakazany i nie bedzie handlu na forum..

W razie czego prosze posty usuwac !!
Powrót do góry
malwirka-81

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad Adipex-jak już zostalo wspomniane-zawiera pochodną amfetaminy-substancję uzależniającą(powodującą pobudzenie organizmu,euforię,brak łaknienia).Bardzo podobne są objawy zażywania amfetaminy.
000
troszke edytuje posta nie piszemy w tym temacie o kupnie leku helloween
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie widzisz innego wyjscia ? oczywiscie na diete i trening jestes za leniwa..

Bo po co sie meczyc na basenie, silowni, rowerku ? po co wyrzec sie tlustego jedzenia jak jest jakis syfiasty lek po ktorym bedzie gigantyczne jojo ?

Skoro nie amsz wiedzy jak pozbyc sie paru kilogramow to nie masz tez wiedzy jak zejsc z tego syfu

pozdro dla leniwych ktorym i tak wyjdzie taka glupota w przyszlosci
Powrót do góry
tyszaneczka69

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Poczytałam trochę co tutaj piszecie na temat adipexu i szczerze zaczynam się zastanawiać czy go brać... W sumie jeśli się nie spróbuje to nie będzie się wiedzieć czy ten lek w ogóle działa.
A jeśli chodzi o wasze wypowiedzi na temat ruchu i diet...
Dla chudych to wszystko wydaje się takie łatwe, a dla osób otyłych nie...
Każdy ma inna przemianę materii i nie zawsze dieta pomaga. Wiem to sama po sobie. Leżąc nawet w klinice w Katowicach przez 4 miesiące straciłam... 2,5kg. to jest na prawdę niewiele...
Te tabletki to jest jakaś szansa, nadzieja. Branie ich w połączeniu z siłownią, aerobikiem czy basenem może dać całkiem niezłe efekty...
Podobno ryzykanci żyją dłużej... Wink
Także zaryzykuję Smile

Jak by co... podzielę się z wami efektami Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 4 z 8