Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

adipex

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing a ty co jadles ?

Po amfetaminie tez nie chce Ci sie jesc i tez mam jesc amfe ? Laughing

Poza tym nie napalaj sie tak walisz literowki Laughing

W gwoli wyjasnienia, efedrynia nie byla ani nie jest i raczej nie bedzie sterydem, jesli wiesz co to steryd anaboliczny to cos Ci sie myli, jesli tak piszesz to poczytaj bo z laikiem dyskutowac nie bede Laughing

ps 2 mi sie chce smiac jak czytam wypociny kogos kto nie wie czym jest saa

ps 3 jesli efka jest saa pokaz mi indeks anaboliczny i androgenny Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sylwia2104

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co ty hallowen sie tak uparłes, negujesz kazdą pozytywna wypowiedz na temat adi. Powiedziałes co swoje a kazdy i tak ma swoj rozum i sam zadecyduje. wiec nie pisz juz wiecej bo chyba i tak nie bierze do serca twoich wypowiedzi.. jesli komus Adi pomaga to bierze, proste..
Kazdy lek ma przeciwskazania i kazdy ma skutki uboczne... Mnie Adi pomaga wiec biore, czuje sie dobrze, stosuje go tak jak trzeba czyli tak jak jest w ulotce.Mam diete, codziennie cwicze.. Znam kilka osób ktore go stosowaly i jakos sie nie uzaleznily i nie mialy skutków ubocznych. a co do efektu jo-jo to mysle ze jak ktos oprócz adi stosuje diete i cwiczy, a po odstawieniu nadal bedzie cwiczyl i nie wroci do starych-zlych nawyków to mysle ze jo-jo nie bedzie wcale takie duze.. poza tym u znajomych tez efektu jo-jo nie bylo..
P.S. w ciagu tygodnia 4 kg Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylwia2104 napisał:
w ciagu tygodnia 4 kg Very Happy Very Happy Very Happy

no nie powiesz mi, że to jest zdrowe chudnięcie.
kataryna

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brawo Dowcio184 też nie wiem dlaczego helloween tak się uparł na ten lek-ja jak już poprzednio pisałam,brałam ponad rok temu przez 2msc. no i co nie podupadłam na zdrowiu (a nawet zyskałam Very Happy -13kg) no i nie nastąpił efekt jojo,a on wciąz jedno w kółko i to samo,że ludzie są lenie i sami sobie zaprzeczają itp.itd.Szczerze polecam adipex-Sylwia2104-dobry wybór .No ale ja sobie tu pisze,a helloween i tak zaraz odpisze "kobieto sama sobie zaprzeczasz"a wcale tak nie jest.Pa Pa
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noo 4kg w tydzien to napewno zdrowo nie jest ale efekt jest Very Happy patrzac na to ze duzo cwicze i mam diete to juz troche zdrowiej wyglada ;p
Pomga w zrzuceniu kg wiec nadal bede brac Smile i informowac was o efektach Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing heh to jedzcie dalej i wyniszczajcie organizm..

Zreszta.. dla mnie jest to dyskusja bezsensu.. Chcecie trujcie sie narkotykami..

ps ja tez po clenie ani po efedrynie nie zauwazylem skutkow ubocznych, wtedy nie zauwazylem
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec kiedy zauwazyles i jak dokladnie wygladaly...chcialabym wiedziec..piszecie ze jak po amfie ale "niestety" nie bralam i nie wiem jakie sa skutki uboczne.. a skoro uwazasz ze dyskusja jest bez sensu to po co sie ciagle wtracasz ?
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz czemu dla mnie ta dyskusja wydaje sie bezsensu ?

Bo jak juz pisano wielokrotnie Wy zrobicie wszystko dla zrzucenia nawet 1kg, bedziecie bronic amfetaminy czy innych narkotykow..
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie ty tu przeczytałeś że ktos broni narkotyków ? Przeginasz..
jak nigdy nie brałes adi to sie nawet nie wypowiadaj na tym forum.
i na moje pytanie nie odpowiedziales...
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chcesz zobaczyc osobe po adipeksie to obejrzyj film "Requiem dla snu" a zabraniac wypowiadac to mi mozesz Laughing

a ja ? po odstawieinu clena, dopadla mnie sennosc, kolatanie serca, uderzenia ciepla.

a narkotyki ? jesli cos jest pochodna amfetaminy <dziala podobnie - w tym wypadku hamuje laknienie> to juz cos jak narkotyk Laughing

nie martw sie to co jesz wyjdzie Ci predzej czy pozniej, poczytaj posty na poczatku tematu Laughing

a od siebie dodam ze jesli jestes na tyle leniwa ze musisz szprycowac sie narkotykami dla schudniecia to hm ciekawe jak poradzisz sobie bez adi Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8