Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:16 am Temat postu: |
|
|
a ty co jadles ?
Po amfetaminie tez nie chce Ci sie jesc i tez mam jesc amfe ?
Poza tym nie napalaj sie tak walisz literowki
W gwoli wyjasnienia, efedrynia nie byla ani nie jest i raczej nie bedzie sterydem, jesli wiesz co to steryd anaboliczny to cos Ci sie myli, jesli tak piszesz to poczytaj bo z laikiem dyskutowac nie bede
ps 2 mi sie chce smiac jak czytam wypociny kogos kto nie wie czym jest saa
ps 3 jesli efka jest saa pokaz mi indeks anaboliczny i androgenny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:02 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem co ty hallowen sie tak uparłes, negujesz kazdą pozytywna wypowiedz na temat adi. Powiedziałes co swoje a kazdy i tak ma swoj rozum i sam zadecyduje. wiec nie pisz juz wiecej bo chyba i tak nie bierze do serca twoich wypowiedzi.. jesli komus Adi pomaga to bierze, proste..
Kazdy lek ma przeciwskazania i kazdy ma skutki uboczne... Mnie Adi pomaga wiec biore, czuje sie dobrze, stosuje go tak jak trzeba czyli tak jak jest w ulotce.Mam diete, codziennie cwicze.. Znam kilka osób ktore go stosowaly i jakos sie nie uzaleznily i nie mialy skutków ubocznych. a co do efektu jo-jo to mysle ze jak ktos oprócz adi stosuje diete i cwiczy, a po odstawieniu nadal bedzie cwiczyl i nie wroci do starych-zlych nawyków to mysle ze jo-jo nie bedzie wcale takie duze.. poza tym u znajomych tez efektu jo-jo nie bylo..
P.S. w ciagu tygodnia 4 kg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 1:36 pm Temat postu: |
|
|
sylwia2104 napisał: | w ciagu tygodnia 4 kg |
no nie powiesz mi, że to jest zdrowe chudnięcie. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kataryna
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Brawo Dowcio184 też nie wiem dlaczego helloween tak się uparł na ten lek-ja jak już poprzednio pisałam,brałam ponad rok temu przez 2msc. no i co nie podupadłam na zdrowiu (a nawet zyskałam -13kg) no i nie nastąpił efekt jojo,a on wciąz jedno w kółko i to samo,że ludzie są lenie i sami sobie zaprzeczają itp.itd.Szczerze polecam adipex-Sylwia2104-dobry wybór .No ale ja sobie tu pisze,a helloween i tak zaraz odpisze "kobieto sama sobie zaprzeczasz"a wcale tak nie jest.Pa Pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 7:17 pm Temat postu: |
|
|
noo 4kg w tydzien to napewno zdrowo nie jest ale efekt jest patrzac na to ze duzo cwicze i mam diete to juz troche zdrowiej wyglada ;p
Pomga w zrzuceniu kg wiec nadal bede brac i informowac was o efektach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
heh to jedzcie dalej i wyniszczajcie organizm..
Zreszta.. dla mnie jest to dyskusja bezsensu.. Chcecie trujcie sie narkotykami..
ps ja tez po clenie ani po efedrynie nie zauwazylem skutkow ubocznych, wtedy nie zauwazylem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:28 pm Temat postu: |
|
|
no wiec kiedy zauwazyles i jak dokladnie wygladaly...chcialabym wiedziec..piszecie ze jak po amfie ale "niestety" nie bralam i nie wiem jakie sa skutki uboczne.. a skoro uwazasz ze dyskusja jest bez sensu to po co sie ciagle wtracasz ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:51 pm Temat postu: |
|
|
wiesz czemu dla mnie ta dyskusja wydaje sie bezsensu ?
Bo jak juz pisano wielokrotnie Wy zrobicie wszystko dla zrzucenia nawet 1kg, bedziecie bronic amfetaminy czy innych narkotykow.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 9:00 am Temat postu: |
|
|
A gdzie ty tu przeczytałeś że ktos broni narkotyków ? Przeginasz..
jak nigdy nie brałes adi to sie nawet nie wypowiadaj na tym forum.
i na moje pytanie nie odpowiedziales... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
jesli chcesz zobaczyc osobe po adipeksie to obejrzyj film "Requiem dla snu" a zabraniac wypowiadac to mi mozesz
a ja ? po odstawieinu clena, dopadla mnie sennosc, kolatanie serca, uderzenia ciepla.
a narkotyki ? jesli cos jest pochodna amfetaminy <dziala podobnie - w tym wypadku hamuje laknienie> to juz cos jak narkotyk
nie martw sie to co jesz wyjdzie Ci predzej czy pozniej, poczytaj posty na poczatku tematu
a od siebie dodam ze jesli jestes na tyle leniwa ze musisz szprycowac sie narkotykami dla schudniecia to hm ciekawe jak poradzisz sobie bez adi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|