Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

adipex

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sylwia2104

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chodzi o to ze jestem leniwa.. zanim zaczelam brac adi cwiczylam miesiac i nie mialam problemu zeby isc na cwiczenia, wrecz odwrotnie,, robilam to bardzo chetnie..
chodzi o motywacje, po adi widac efekt a to daje motywacje do dalszego dzialania.. mam zamiar brac adi jeszcze tydzien a potem bede z niego "wychodzic".. dzis rozmawialam z dietetykiem.. mowila ze dziala i jesli bede go brac krotko czyli ok miesiaca i umiejetnie z niego wyjde to wszystko bedzie ok . poradzila mi zebym za tydzien zaczela brac taletke co drugi dzien, pozniej co trzeci itp az do calkowitego odstawienia. Tak tez zrobie.
Co do skutkow ubocznych mowila ze spotkala sie z dwoma przypadkami ciezkiej depresji u ludzi ktorzy dluzo stosowali ten lek.. ok roku i powtarzalu kuracje...
Ja i ty, halloween chyba za bardzoo nie mozemy udzielic prawdziwych informacji o skutkach ubocznych.. bo ty nie brales go wcale a ja biore go dopiero tydzien. jesli beda jakies skutki to napewno zobacze je dopiero po "kuracji" wiec.. nie ma sensu ciagbac dyskusji dalej
jak skoncze brac to sie wypowiem o adi... obym nie zmienila zdania co do niego ..
pozdro;) szczególnie dla halloween Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paprycja1989

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm... tak czytam te wszystkie wypowiedzi i czytam... i mnei krew zalewa Razz

Jeśli ktoś jest zwolennikiem adipexu - ok, a jeśli ktoś jest przeciw - ok. Ale niech zwolenniicy nie probują za wszelką cenę udowadniać przeciwnikom ze jest tak jak oni mowią i na odwrot. Każdy ma swoje zdanie na temat adiego!

A ja sie podpisze pod zwolennikami!

Bralam adipex 2 lata temu, teraz... i w moim przypadku efektow jojo nie bylo.. moz 5 kg na rok.... gdzie udalo mi sie schudnac 13... Smile Jesli sie dba o diete to i efektow jojo nei ma!!

Ogolnie to polecam te tabletki - jedyne ktore dzialaja tak jak maja dzialac!
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z TobąSmile a jeśli moge spytac to jak dlugo brałas ze schudlas 13 kg ? ja w pierwszym tygodniu 4 kg a teraz waga stoi lub ewentualnie zmniejsza sie o 1 kg na tydzien.biore trzeci tydzien, cwicze i mam diete..wiec co jest nie tak ? pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja powiem tylko tyle... przygladam sie dyskusji z boku.. kazdy ma swoje zdanie ale ja np. wiedzac jakie ten lek ma zalety a jakie wady wiem ze w zyciu nie wzielabym go do ust... a schodnac bym chciala, diety nie pomagaja, cwiczenia tez... malo samozaparcia ale tego leku mimo ze zachwalacie nie wzielabym i tyle - takie moje zdanie Smile
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie nie dziwie ze byc go nie wzieła.. przeciez ty nie potrzebujesz sie odchudzac;) ... jestes zgrabna i bardzo ladna Smile pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurcze dziekuje za komplement Smile
ale mam conajmniej 10 kilo nadwagi Wink
Powrót do góry
Madziusss

PostWysłany: Pią Lut 01, 2008 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wy się nie znacie. Adipex jest super ! przyjmuje go od tygodnia ! i normalnie jestem zaszokowana ! Schudłam praktycznie od poniedziałku do piątku 4kg ! To jest cud, a najlepze w tych tabletkach jest to że wogóle nieczujesz głodu ! Zjesz ja z samego rana przed tabletka zawsze jem jogurta bądź chleb wasa i potem tabletkę jem. i jest super cały dzien nieczuje głodu ! Tylko pić sie strasznie chce Smile Ale super naprawde super lek ! Ten lek to cudo ! z 64 waże 60 kg, a dzisiaj się jeszcze nieważyłam. może jakieś pół kg miej Smile Super naprawde super lek ! Smile
Powrót do góry
agusiapo

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 08, 2008 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie co biore juz je 4 dzien i biore je rano okolo 8-9 ale juz po 13 jestem glodna czy to normalne? i jak narazie to jem sniadanie i obiad i bardzo mi sie pic chce. narazie schudlam kilo az ;/ rozpacz Razz
Powrót do góry
basiawktr

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 1:01 am    Temat postu: adipex Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej a skad mozna zalatwic ten adipex??
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO widze ze ikomus nie chce sie cwiczyc Laughing

ten lek dostaniesz na recepte w np Czechach

W Polsce madrzy ludzie wycofli to badziewie z obrotu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 7 z 8