Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylwia2104
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
nie chodzi o to ze jestem leniwa.. zanim zaczelam brac adi cwiczylam miesiac i nie mialam problemu zeby isc na cwiczenia, wrecz odwrotnie,, robilam to bardzo chetnie..
chodzi o motywacje, po adi widac efekt a to daje motywacje do dalszego dzialania.. mam zamiar brac adi jeszcze tydzien a potem bede z niego "wychodzic".. dzis rozmawialam z dietetykiem.. mowila ze dziala i jesli bede go brac krotko czyli ok miesiaca i umiejetnie z niego wyjde to wszystko bedzie ok . poradzila mi zebym za tydzien zaczela brac taletke co drugi dzien, pozniej co trzeci itp az do calkowitego odstawienia. Tak tez zrobie.
Co do skutkow ubocznych mowila ze spotkala sie z dwoma przypadkami ciezkiej depresji u ludzi ktorzy dluzo stosowali ten lek.. ok roku i powtarzalu kuracje...
Ja i ty, halloween chyba za bardzoo nie mozemy udzielic prawdziwych informacji o skutkach ubocznych.. bo ty nie brales go wcale a ja biore go dopiero tydzien. jesli beda jakies skutki to napewno zobacze je dopiero po "kuracji" wiec.. nie ma sensu ciagbac dyskusji dalej
jak skoncze brac to sie wypowiem o adi... obym nie zmienila zdania co do niego ..
pozdro;) szczególnie dla halloween |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paprycja1989
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm... tak czytam te wszystkie wypowiedzi i czytam... i mnei krew zalewa
Jeśli ktoś jest zwolennikiem adipexu - ok, a jeśli ktoś jest przeciw - ok. Ale niech zwolenniicy nie probują za wszelką cenę udowadniać przeciwnikom ze jest tak jak oni mowią i na odwrot. Każdy ma swoje zdanie na temat adiego!
A ja sie podpisze pod zwolennikami!
Bralam adipex 2 lata temu, teraz... i w moim przypadku efektow jojo nie bylo.. moz 5 kg na rok.... gdzie udalo mi sie schudnac 13... Jesli sie dba o diete to i efektow jojo nei ma!!
Ogolnie to polecam te tabletki - jedyne ktore dzialaja tak jak maja dzialac! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Tobą a jeśli moge spytac to jak dlugo brałas ze schudlas 13 kg ? ja w pierwszym tygodniu 4 kg a teraz waga stoi lub ewentualnie zmniejsza sie o 1 kg na tydzien.biore trzeci tydzien, cwicze i mam diete..wiec co jest nie tak ? pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:31 pm Temat postu: |
|
|
ja powiem tylko tyle... przygladam sie dyskusji z boku.. kazdy ma swoje zdanie ale ja np. wiedzac jakie ten lek ma zalety a jakie wady wiem ze w zyciu nie wzielabym go do ust... a schodnac bym chciala, diety nie pomagaja, cwiczenia tez... malo samozaparcia ale tego leku mimo ze zachwalacie nie wzielabym i tyle - takie moje zdanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia2104
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 10:20 am Temat postu: |
|
|
ja sie nie dziwie ze byc go nie wzieła.. przeciez ty nie potrzebujesz sie odchudzac;) ... jestes zgrabna i bardzo ladna pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
o kurcze dziekuje za komplement
ale mam conajmniej 10 kilo nadwagi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziusss
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
wy się nie znacie. Adipex jest super ! przyjmuje go od tygodnia ! i normalnie jestem zaszokowana ! Schudłam praktycznie od poniedziałku do piątku 4kg ! To jest cud, a najlepze w tych tabletkach jest to że wogóle nieczujesz głodu ! Zjesz ja z samego rana przed tabletka zawsze jem jogurta bądź chleb wasa i potem tabletkę jem. i jest super cały dzien nieczuje głodu ! Tylko pić sie strasznie chce Ale super naprawde super lek ! Ten lek to cudo ! z 64 waże 60 kg, a dzisiaj się jeszcze nieważyłam. może jakieś pół kg miej Super naprawde super lek ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusiapo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 6:51 pm Temat postu: |
|
|
wiecie co biore juz je 4 dzien i biore je rano okolo 8-9 ale juz po 13 jestem glodna czy to normalne? i jak narazie to jem sniadanie i obiad i bardzo mi sie pic chce. narazie schudlam kilo az ;/ rozpacz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
basiawktr
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 1:01 am Temat postu: adipex |
|
|
ej a skad mozna zalatwic ten adipex?? |