Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

adipex

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dawcio184

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 24, 2007 12:30 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biore Adipex od kilku dni i jego działanie w sensie tym ze nie chce sie jesc jest bez zazutów lecz to jak niszczy to nasz organizm jest straszne ... Kazdy woli co innego jedni dobze wyglądac a drudzy byc zdrowi wiec to tylko wasz wybór ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Gru 24, 2007 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale sobie przeczysz Razz

ja wole dobrze wygladac i byc zdrowy - i da sie ale ze jestes leniwy to juz nie moja wina Laughing

ja Wy mnie smieszycie/.. chcecie zniszczyc sobie zdrowie bo nie chce sie cwiczyc i trzymac diety.. lezalas w klinice i co ? cwiczylas ? trzymalas diete/ zeszla z Ciebie woda, spalilas troche bialka miesniowego.. a gdzie tam jeszcze do tluszczu

LENIE !!
Powrót do góry
dawcio184

PostWysłany: Wto Gru 25, 2007 4:34 am    Temat postu: ;p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ktos powiedział ze lezałem w jakies klinice albo jakies spalania itd. co bendzie to bendzie nie pszejmuje sie tym nie kazdy ma czas i motywacje by trenowac jakies diety itd. a kazdy zrobi jak uwaza chcesz brac bierz nie chcesz nie bierz zalezy to przeciec tylko od ludzi nikt nikomu nie bendzie wciskał tego na siłe ... a ze polska to kraj gdzie mozna załatwic wszystko wiec problemem w zalatwieniu adipexu nie ma
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 25, 2007 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz jestes tak leniwy ze nie cofniesz sie o jedna strone ?

Chcesz sie truc to tuj, ja jednak wole zrzucic kg i byc zdrowym, a nie do konca ycia tulac sie po lekarzach, na dodatek z waga wyzsza niz przed przyjmowaniem leku, nie posiadasz zadnej wiedzy o diecie co za tym idzie nie "zejdziesz" z leku dobrze - jojo Laughing

i wtedy znow sie zalogujesz i napiszesz ze nie wazne czy zdrowy ale chcesz wygladac dobrze Laughing
Powrót do góry
kataryna

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co ty hallowyn jesteś taki zawzięty na ten lek jak nie brałeś to nie pisz.Ja brałam rok temu przez dwa msc.ubyło 13kg.do tego były wycieczki rowerowe z rocznym synkiem,czułam sie po tabletkach badzo dobrze,od tego czasu minoł rok i jakoś nie nastąpił efekt jojo.
Powrót do góry
beti77

PostWysłany: Pią Sty 04, 2008 11:49 pm    Temat postu: helloween Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween chyba sam jest po adipexie bo taki nerwowy

helloween napisał:
Ale sobie przeczysz Razz

ja wole dobrze wygladac i byc zdrowy - i da sie ale ze jestes leniwy to juz nie moja wina Laughing

ja Wy mnie smieszycie/.. chcecie zniszczyc sobie zdrowie bo nie chce sie cwiczyc i trzymac diety.. lezalas w klinice i co ? cwiczylas ? trzymalas diete/ zeszla z Ciebie woda, spalilas troche bialka miesniowego.. a gdzie tam jeszcze do tluszczu

LENIE !!
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 05, 2008 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing ja po adipekie ?

mam siegac po narkotyki ?

probowalem juz paru rzeczy, efedryna, clenbuterol i kilka innych.

Sproboj niektorych to pogadamy, clen jest najprawdopodobniej najsilniejszym spalaczem tluszczu, ale co tam macie adipex Laughing

kiedys powiedzialem ze za narkotyki sie nie wezme, wzialem sie efedryne - byl to blad, wiec sadze ze o adipeksie pisac nie bede
Powrót do góry
sylwia2104

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy witam Was wszystkich Smile od dzis jestem na forum.
Od 2 stycznia biore Adipex.. ćwicze od miesiaca, stosuje diete..
działanie adi oceniam na 5 + .. naprawde hamuje chec jedzenia.. czuje sie ok, mam wiecej energii.. ale to dopiero kilka dni..
Niektóry pisza ze wyniszcza organizm, ale konkretnie w jaki sposób, niech mi ktos napisze jakie mial skutki uboczne...
Pozdrawiam Smile

P.S. Dzis mija tydzień z Adi, dzis pierwsze ważenie Very Happy
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co sie opisuje to skutki jak przy amfetaminie
Powrót do góry
dawcio184

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween

człowieku piszesz takie bzdury ze az sie ciebie słuchac nie chce ani czytac co tu napisałes wiesz co to jest efedryna ? to jest zaliczane do sterydów a nie do sierodków odchudzających ... fakt jest taki ze nie chce ci sie jesc ale biegasz wytrzepany jak po amfetaminie a po adipexie nie chce ci sie poprostu jesc moze i inaczej funkcjonujesz ... dla mnie takie twoje gadanie jest tak głupie ze szkoda gadac uparłes sie tego Adipexu a efedryne wzerałes i co dobre było ?? Smiac mi sie z ciebie chce !! hhahaha... dobrych sierodków dietetycznych widze uzywasz i dobre bez kitu treningi hahahahha
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 5 z 8