Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

brak jajeczkowania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Patiii

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 01, 2013 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obiecuję kochani Smile napiszę co u nas Smile

...........................................
Zostanę mamą Smile -

Jak to pięknie brzmi Smile

nasza fasolka ma 10 tygodni i `1 dzień Smile

" PAMIĘTAJCIE KOCHANI NADZIEJA UMIERA OSTATNIA "- diagnoza lekarska nie jest wyrokiem -bo nawet oni nie są omylni - grunt to chodzić do odpowiedniego specjalisty ....
Ja leczyłam się przez 5 lat " u niby jednego z najlepszych ginekologów " - który twierdził : brak owulacji, PCOS, dodał : jest Pani niepłodna ( ale to nie oznacza bezpłodność ) i nic z tym nie robił.... Podziękowałam mu, zmieniłam lekarza i teraz proszę , nawet wizyta w klinice nie była konieczna Smile bo jadąc tam już byłam w ciąży Smile

" DZIEWCZNY OD 7 MIESIĘCY NIE MIAŁAM MIESIĄCZKI - BO MIAŁAM ODSTAWIĆ LUTEINĘ I CÓD " UPRAGNIONE MALEŃSTWO " Smile

Buziaczki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 01, 2013 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patii cieszymy sie razem z Toba Smile
dbaj o fasolke.
niech zdrowo rosnie!

Powrót do góry
Patiii

PostWysłany: Nie Sie 04, 2013 11:30 pm    Temat postu: CUD :) BĘDZIEMY MIELI DZIDZIUSIA :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też bardzo i to bardzo się cieszę Smile Jesteśmy wraz z mężem w 7 niebie Smile W czw. zacznie się 12 tydzień. Smile niebawem badania prenatalne....
Ogólnie to czuję się dobrze z małym wyjątkiem : ból brzucha który mi doskwiera ale dam radę Smile dużo śpię zwłaszcza w dzień ... Nie mam jakiś specjalnych zachciewajek ....i najważniejsze zdrowo się odżywiam Smile wszystko dla Aniołka Smile a i jestem nerwowa choć nie chcę - wtedy mąż schodzi mi z drogi ...hihihi

Dziękuję za troskę Smile
Powrót do góry
Patiii

PostWysłany: Sro Sie 21, 2013 11:23 pm    Temat postu: Jestesmy w 13 tyg. ciąży :) czas szybko leci...i znowu coś:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już widać mi brzuszek bo byłam zawsze bardzo szczupłą osóbką ... Miałam robione wczoraj badania prenatalne i wyszły wzorowo Smile. Maleństwo prawidłowo się rozwija Smile najpiękniejszy widok jaki mieliśmy z mężem to obraz naszego maleństwa jak niewiarygodnie się poruszało cudone....

JEDNO ZMARWIENIA : okazało się dzisiaj , że w mojej rodzinie wykryto i potwierdzono błąd genetyczny czyli wadliwy hromoson X tj tzw. Zespół Fraxa (czyli epilepsja, autyzm, zaburzenia pracy mózgu itp.)-przerażające... Nosicielkami są kobiety .... Niestety ja na dzień dzisiejszy wg specjalisty nie powinnam robić sobie badań czy jestem nosicielką czy też nie.. Bo jestem w ciąży a to i tak nic by nie zmieniło- bo wadliwego tego genu nie da się naprawić.....
Więc nie dość ,że tyle lat czekaliśmy na dzidziusia, zaszłam w taki a nie inny sposób to teraz do końca ciąż będę modliła się aby maleństwo urodziło się zdrowe... Jestem spokojniejsza bo moje rodzeństwo ma dzieci i łącznie cała 6 jest zdrowa...

Musi być wszystko dobrze Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Sie 24, 2013 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patii ojej,,,,,
nie martw sie na zapas.
a Twoja mama, siostra czy ciotka sa chore?
jesli nie to wcale nie musi znaczyc ze Ty jestes albo Twoj maluszek.

napewno bedzie wszystko dobrze.
prenatalne to potwierdziły! Smile)

a na usg 4d sie wybiercacie? a moze juz byliscie????

Powrót do góry
Patiii

PostWysłany: Pią Wrz 06, 2013 11:05 pm    Temat postu: Witajcie kochaniii :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie na szczęście w mojej rodzinie nie było więcej przypadków ....
wczoraj byłam u ginekologa i uspokoił mnie Smile. Jesteśmy w `15 tygodniu 2 dni Smile... Maleństwo zdrowe i pięknie energicznie się ruszało na badaniu nawet widziałam jak kopie mnie w brzuchu (coś pięknego )- szkoda ,że jeszcze nie czuje ruchów.....Sad ....Płeć jeszcze nie jest wiadoma -ginekolog powiedział ,że widzi wargi sromowe ale to jeszcze zbyt wcześnie bo równo dobrze może wykształcić się narząd męski... więc czekamy za 5 tygodni badania USG -może poznamy płeć Smile naturalnie jak zawsze mąż był ze mną , nie opuścił ani jednego badania Smile

Buziaczki dla Was

....................................................
Będę mamusią Smile Jak to pięknie brzmi Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Wrz 07, 2013 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patii strasznie sie ciesze ze wszystko przebiega prawidlowo! Smile
oo to moze bedzie coreczka Smile))
chyba ze jajeczka wyrosna za 5 tyg Wink
tak czy siak najwazniejsze ze zdrowe.
super ze masz wsparcie w mezu,wspolne usg to cos wspaniałego Smile
oboje mozecie patrzec na WAsz cud ,a Ty niedlugo go poczujesz Smile
mąż moze Ci tylko pozazdroscic porannych i wieczornych kopniaczkow Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Strona 20 z 20