Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelina20 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 7:59 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem lepij idz do lekarzxa nie czekaj w niepewnosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia78 Gość
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 1:12 pm Temat postu: |
|
|
witam. U mnie dwukrotnie nie wyszedł test. Objawy były jednak niepokojące-brak okresu, bolące piersi i to przeczucie, że coś jest jednak nie tak. Wykonałam test po raz trzeci. Pojawiły się 2 kreski w zasadzie od razu. Odczekaj zatem jakiś czas i wykonaj test. Na moim przykładzie możesz się przekonac, że współczesna "technika" zawodzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
teraz to sie zdenerwowalam po tym co napislas juz 15 dni minelo od planowanej daty dostania miesiaczki, wykonalam 2 testy-oba negatywne. wykonalam je 10 i 14 dni po stosunku. bylam u ginekologa, przepisala mi luteine na wywolanie miesiaczki, po odtawieniu ich mam czekac 10 dni w ciagu ktorych okres ma sie pojawic. wiec 3mam kciuki ze tak wlasnei bedzie.
Kasiu, a po jakim czasie Ty wykonywalas testy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 11:11 pm Temat postu: |
|
|
powiem ci ze ja tez mysle ze tesy zawodza bo misie okres spuznia 23 dni, chcem miiec dzidzie a test jak po złosci nie wykazuje. piersi powiekszine mam troszke bola i nic wiecej i o co w tym wszystkim chodzi?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mila
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 10:57 pm Temat postu: |
|
|
wreszcie okres sie pojawil po 17 dniach spoznienia, kiedy bylam juz prawie pewna najgorszego, juz myslalam ze sie nie doczekam! wiec dziewczyny, nie martwcie sie na zapas, ja przez te ponad 2 tygodnie strasznie sie denerwowalam i jestem pewna ze to wlasnie przez ten stres mialam blokade powodujaca brak miesiaczki. pozdrawiam wszystkie "czekajace" dziewczyny, bedzie dobrze! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
_anna_ Gość
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 11:05 am Temat postu: |
|
|
a nie pomyslalas ze moze wystapic miesiaczka mimo ciazy? przeciez pisza tu o przypadkach miesiaczka ktora wystepuje w ciazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
moniak Gość
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Kobieto bez przesady, okres w ciazy to skrajne przypadki, zreszta to nie przypomina okresu tylko plamienie!....bez przesady za duzo sie naczytałaś o tym. Dziewczyna sie cieszy ze dostała okres a ty jej siejesz zamęt w jej glowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mila
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 3:42 pm Temat postu: |
|
|
to NA PEWNO jest normalny okres, a nie zadne plamienia wiec jestem spokojna. ten bol przy miesiaczkowaniu mowi sam za siebie. a to ze "okres" pojawia sie w czasie ciazy to wg mnei nieprawda, jesli juz sa to nieznaczne plamienia, ktore z latwoscia mozna rozroznic od prawdziwej miesiaczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:40 pm Temat postu: |
|
|
dalej nie mam okresiku przeciez jest juz czerwiec. A test dalej wykazuje negatywny!! i nie wiem co mam myślec. na razie czuje sie dość dobrze. czasami tylko cos mnie kuje lekko w jajnikach. starsznie straciłam apetyt.To chyba dość długo bez okresu bo ostatni miałam 28 marca!!!!! Moje piersi dalej powiększone, lekko wrażliwe. Czasami czuje się lekko senna. Mam pytanie czy jeżeli jest słaby odczynnik tego HCG to test chyba nie wykaże, bo jak czytałam na forum to niektóre dziewczyny robiły testy wcześniej i nic nie wykazało a pużniej się okazywało ze są w 2 miesiącu ciąży. Test może się jednak mylić? nie zawsze wyjdzie po 7 dniach po zapłodnieniu. Chyba jednak każdy organizm jest inny. co myślicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Droga Emi!Z tymi testami to roznie bywa.Ja bedac w ciazy wykonalam taki test 2 razy.Oczywiscie nie bylam wtedy jeszcze pewna czy jestem w ciazy.Testy wyszly negatywnie.Ja mimo wszystko chcialam byc pewna.Udalam sie do ginekologa i dowiedzialam sie ze bede miala dzidziusia.Tobie tez radze udac sie do lekarza.Po co nie wiedziec "na czym sie stoi"skoro do upewnienia sie brakuje tylko krotkiej wizyty u ginekologa.Oczywiscie pochwal mi sie czy bedziesz mamusia:)Pozdrawaim goraco.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|