Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak miesiączki + negatywny test !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mirell
Gość

PostWysłany: Wto Cze 06, 2006 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez radzę iść do ginekologa on wykryje ciąże 3 tygodniową , będziesz miała pewność .
Powrót do góry
Agnieszka22031984

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 07, 2006 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc wszystki!!jestem tu nowa ale widze ze macie juz doswiadczenia i mogłybyscie mi pomoc. mam 22 lata a moj partner ma 25 lat, jestesmy razem juz 2 lata i od poltora roku wspolzyjemy ze soba.najpierw zabezpieczalismy sie prezerwatywa, a potem przeszlismy na pikułki antykoncepcyjne, brałam NOVYNETTE. od stycznia br. zachorowałam na padaczke, biore leki i chodze regularnie do lekarza i lekarz mowi ze nie ma zadnych przeciwskazan abym zaszła w ciążę, tabletek antykoncepcyjnych nie biore juz od lutego tego roku i od tamtej chwili wspolzyjemy bez zabezpieczenia, miesiac temu a dokladnie 10.V.2006 r dostalam miesiaczke, gdzie poprzednia miala miejsce 13 marca.od ostatniej miesiaczki wspolzylismy prawie tydzien w tydzien czasami nawet 4 razy w tyg. i nic, nie jestem w ciąży , byłam u ginekologa zrobiła mi USG dopochwowe i powiedziala ze jest wszystko wporzadku ze mam budowe narzadów rodnych książkową. moj partner jak mial 3 latka zachorował na zapalenie opon mózgowych, z zapascia serca, byl w śpiączce tydzien czasu.nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym ze nie moge zajsc w ciaze, czy to wina tabletek antykoncepcyjnych czy choroby mojego chlopaka. prosze Was pomóżcie bo juz nie wiem co robic
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sandrulka

PostWysłany: Sob Sie 19, 2006 1:20 pm    Temat postu: Re: Pomózcie nie wiem czy jestem w ciązy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[mam pytanko niewiem czy jestem w ciazy ..od kilku dni dziwnie sie czuje tak jak by cos sie we mnie dzialo uroslo mi podbrzusze i wyglada jak brzuch w ciazy nie bylam jeszcze u lekarza a ni nie robilam testu mam nie ktore objawy ale mialam okres co prawda spozniony i inny niz zawsze nieqwiem co robic??
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 19, 2006 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale co się stało, czy była jakaś możliwość zajścia w ciążę?

Nie panikuj, napisz dokładnie, co się stało, że tak myślisz.
To przecież nie musi być ciąża.
Powrót do góry
sandrulka

PostWysłany: Nie Sie 20, 2006 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jest mozliwosc i to bardzo duza ze to ciaza...
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej jesli zrobisz test albo pojdziesz do ginekologa.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile kosztuja najtansze tabletki do usuniecia ciazy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 6:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i co to sa za tabletki jak sie nazywaja mozna je kupic w polsce
Powrót do góry
sylwiak

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 11:33 am    Temat postu: Tak czy nie ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam nazywam sie Sylwia (24l).

Mam mały problem. Czekam już na okres od 8 dni i jak narazie cisza. Zawsze ma go rowno co 28 dni - dosłownie ! Teraz zamiast miesiaczki mam tylko bole jakby miesiączkowe tz: boli mnie brzuch - dziwne uczucie ciezko opisać, mdlosci jakis specjalnych nie mam, tylko chce mi sie spać. Ostatni okres miałam 29 wrzesnia i jak narazie czekam dalej. kochałam się z mężem 16.10 i skończył we mnie:) czy możliwe żebym była w ciąży. Wczoraj tj. 02.10.06 zrobiłam test (Pro-test - robiłam wieczorkiem) wynik był negatywny lecz ja dziwnie sie czuje. OK 1,5 miesiaca temu byłam u ginekologa, który powiedział, że wszysko jest ok - a jezeli chodzi o te sprawy ginekologiczne to chodze na kontrole co 3-4 miesiace - tak na wszelki wypadek.
Pomózcie już nie wiem co mysleć. Mam nabrzmiały brzuch!
Nie wiem czy jestem w ciązy czy nie - nie stresuje sie tom myślą bo wychodze z założenia jak będzie to ok jak nie to też ok - stresów też nie mam zadnych.
Prosze o odpowiedz!
Powrót do góry
sylwiak

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 1:29 pm    Temat postu: Czy ktoś mi pomoże bardzo prosze!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POMOCY!!!

---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać nowego tematu, zwłaszcza o takiej treści, co najwyżej napisać we wcześnie już założonym, choć też prosił bym o nieco rozbudowaną formę niżeli "pomocy".
Temat dołączony do tematu który wcześniej stworzyłaś
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41