Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze możesz na nas liczyć Mr. Green

pomóc Ci jeszcze w podjęciu jakiejś decyzji? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyżbym wyczuwała delikatna nutkę sarkazmu... Wink Twisted Evil ??
Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

absolutnie nie Very Happy
hehe
kochana, my tu wszystkie znamy się "jak własne kieszenie" Wink a ja (mimo wszystko) nie powiedziałam, że "nie bierz", tylko że przy okazji zapytam racjonalnego lekarza Razz

Pychotko, wywołuję Cię do tablicy Wink jak się masz na 4 (czy raczej 3,5) dni przed testem życia? Smile
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam sie zle Sad
Rano jestem pewna ze nic z tego nie wyszlo, natomiast wieczorami wiem ze na 100% sie udalo. Nienawidze tyle czekac ;(
BOOOOOOJE SIĘ STRAAAAAAAASZNIE Sad
Najchetniej juz jutro zrobilabym ten test,zeby juz wiedziec, ale czy to ma jakis sens? Jutro bedzie 10 dzien po podaniu pregnylu. Myslicie,ze jeszcze moze zaklocic obraz? Dostaje juz na glowe. Co noc snia mi sie dzieci, albo ze jestem w ciazy, albo, ze wlasnie urodzilam.
Wczoraj skusilam sie zmierzyc tempke rano i mialam 36,7 taka sama jak podczas pobytu w szpitalu, czyli w owu. Obiecalam sobie ze dzis juz nie zmierze, bo strasznie sie przy tym denerwowalam (myslalam ze mi serce ze strachu przed spadkiem wyskoczy), no ale niestety, nie potrafie byc konsekwentna w tym co mowie no i oczywiscie rano chwycilam za termometr i zmierzylam - wynik? - 36,7. Oczywiscie od razu obiecalam sobie ze jutro juz nie rusze termometra echhh...
Wiecie co?
Ja sie nigdy przez te 8 lat nie denerwowalam tak przed zadnym testem. Teraz czuje sie jakby od niego zalezalo moje byc, albo nie byc Sad

Nie mam zadnych objawow prawie. No moze pobolewaja mnie jajniki, czasami bol w dole brzucha, ale taki lekki skurcz tylko, bardzo czesto siusiam, odbija mi sie strasznie caly czas i piersi lekko sutki wrazliwe, ale to czasami sie zdarza. Pewnie wiekszosc sobie uroilam, ale faktem jest ze wszystko to wystepuje.

Nie wiem czy dam rade do piatku Sad

Widzisz Korniczku? Wywolalas mnie do tablicy i tylko wam tu smece...
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ojej Pychotko słonko... współczuje Ci bardzo tego stanu ... choc ma on swój urok Wink ja powoli wkraczam w faze lutealna i choć wiem, że sie nie udało to ta nadzieja... jest piękna!! więc nie łam sie!! to NORMALNE że masz jak masz!! WIERZ że się udało i byle do piątku Smile nie rób wczesniej... to jeszcze tylko 3 dni... 3maj sie mała!! wytrwaj!!

Dodano po 3 minutach:

Kornik napisał:
absolutnie nie Very Happy
hehe
kochana, my tu wszystkie znamy się "jak własne kieszenie" Wink a ja (mimo wszystko) nie powiedziałam, że "nie bierz", tylko że przy okazji zapytam racjonalnego lekarza Razz

dobra dobra Kornik bez farmazonów mi tu Wink ja i tak wiem swoje Wink jak dla mnie powiedziałaś jasno "nie bierz" Wink więc w razie co przyjmiesz to na klate bo jak się nie udało to będzie na Ciebie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ojej Pychotko ... rozumiem Cię doskonale :* ja w fl nawet spać nie mogłam, tak się stresowałam tym, że temperatura spadnie... Sad
ale Ty kochana masz przynajmniej jedą "rzecz", która daje Ci nadzieję - objawy Smile jakiekolwiek by one nie były, ale je masz Smile ja z wyjątkiem bólu jajników na dzień przed @ nie mam praktycznie żadnych...
raz tylko miałam taki m-c że calutką II fazę bekałam, po prostu aż dla mnie samej było to zaskoczeniem, ale wtedy nie było szansy na dzidziusia akurat, bo jakies badania przechodziliśmy w owulację i musieliśmy wstrzymywać się z seksem.

a zazwyczaj też takie rzeczy Ci się zdażają w fl?
tzn takie lekkie bóle w brzuchu czy wrażliwsze sutki?

ach - nie, nie będę Cię tu nakręcać, bo sama wiem jakie to denerwujące - zwłaszcza pod koniec lutealnej... Słońce, wytrzymasz, wytrzymasz! do piątku już tylko została Ci środa i czwartek - więc widzisz: jedyne 2 dni (bo dzisiejszego już nie liczymy, prawda? skoro jest rozpoczęty, to i szybko się skończy)

nadzieja83 napisał:
bo jak się nie udało to będzie na Ciebie

Nadziejko, ja się pomyliłam: bierz, bierz luteinę!!! przecież progesteronu nigdy za dużo Twisted Evil - najwyzej będziesz miała większe objawy ciążowe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil hehehehe
no a na poważnie nie bierzesz teraz tak? myślę, że to dobrze - odpoczniesz, zrelaksujesz się, może w miedzyczasie coś Ci innego do głowy przyjdzie i choć na chwilę zapomnisz o starankach. A teraz przed nami Święta, nie ma się co stresować, tylko zabierać za robotę - okna, firanki, trzepanie dywanów i pieczenie babek Laughing
Powrót do góry
Pychotka28

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik czasami mam sutki wrazliwe, a czy cos wiecej to nie wiem, ale raczej mnie te jajniki nie bola po owulce. Sama juz nic nie wiem kochana, bo moze zawsze tak mam tylko moze az tak sie nie obserwowalam echhh...

no nic trzeba czekac...

Nadziejko teraz nie wierze, ale wieczorwm pewnie znow uwierze...
Kornik

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka28 napisał:
Nadziejko teraz nie wierze, ale wieczorwm pewnie znow uwierze...

a w piątek uwierzysz już na 100% z milionem wątpliwości przy okazji :*
Powrót do góry
Pychotka28

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juz chyba nie uwierze ;(
Nie wytrzymalam i godzine temu zrobilam test Sad
NEGATYWNY ;o
Az w to nie wierze. To my tutaj boimy sie ze jak predzej zrobie to wykryje mi 'falszywa ciaze' byc moze, a tu taki psikus Sad
Co mnie podkusilo Sad pomyslalam sobie ze fajnie bedzie zobaczyc choc raz 2 kreski chocby po pregnylu, a tu LIPA nawet pregnyl nie pomogl ;(
Juz nie mam nadziei ;(
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ależ nie smuc się bo to nic przesądzonego. Jest za wcześnie i tyle.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 12 z 42