Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:24 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie - miałaś owu 6 dni temu, więc potencjalny dzidziuś może sobie NADAL wędrować - bo ma na to przeciętnie 5-7 dni (więc 7 też wchodzi w rachubę)
a zatem nawet GDYBY chciał się zagnieżdżać dziś to myślisz, że endo by tak hop-siup urosło w ułamku sekundy (czy przez pół dnia nawet), do np. 16mm?
bo ja myślę, że na to trzeba CZASU _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
aa i pytałam się tez ginki apropos tego mojego prg. wiec ona powiedziała, że nie mam za niskiego ale ponieważ mam endo to ta choroba charakteryzuje sie niewydolnością ciałka żółtego i jesli do czegoś dojdzie to żeby organizm samoczynnie nie poronił (choc wcale się tak nie musi stac) trzeba go wspomóc sztucznie żeby później sobie nie musieć niczego zarzucić.
Dodano po 2 minutach:
no dobra Kornik niech Ci będzie może i masz rację
no widzisz mnie ciałko żółte tez nigdy nie obchodziło do póki w poprzednim cyklu nie rozwinęła sie tu dyskusja w tym temacie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:34 pm Temat postu: |
|
|
o widzisz - no to jest coś nowego, bo jeszcze chyba nigdzie się z takim argumentem na suplementację progesteronem nie spotkałam
więc teraz dzięki Tobie mamy jasność
PS.a nie mówiłam, że wcale nie masz ZA niskiego? a nie mówiłam?
hehe ja - kornik - wyrocznia
Dodano po 59 sekundach:
no to zupełnie spokojna idę już spać
dobrej nocki :* _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:25 pm Temat postu: |
|
|
kornik to specjalista od nauk medycznych, bocianowych, fasolkowych
Wasza prywatna pani doktor dyplom jej jakis trzeba dac
nadzieja to tak jak ja nabierze do głowy a potem przezywa na zapas. jeszcze nie ma czego a juz kłeby czarnych mysli w głowie.
pychotko Ty sie trzymaj do piatku! musisz teraz dac rade i zapomniec chociaz domyslam sie ze to bardzo trudne. ale znajdz sobie zajecie. pomaluj jajka, upiecz ciasto, szykuj stoł do swiat i ani sie obejrzysz a bedzie piatek
przepraszam ze tak wpadłam ni stad ni z owad ale sledze wasze notki i czasem mam ochote dodac swoje 5 gr :].
Kornik - cały czas prowadze obserwacje, juz niedlugo dostaniesz je do interpretacji. bardzo ciekawa jestem co tam widac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 10:48 am Temat postu: |
|
|
Laseczki, a do mnie @ idzie wielkimi krokami
Bole przed @, przez ostatnie 3 dni mialam tempke 36,8 czyli o 1 kreske wiecej niz od owu, a dzis zalamka 36,6 czyli spada bedzie @ jak nic
W niedziele jade na potrójne chrzciny - masakra jakas to bedzie dla mnie, juz na sama mysl ze bede ogladala te male dzieciaczki i trzymala je na raczkach lzy naplywaja mi do oczek
Testu chyba nie bede robila jutro, bo nie widze juz sensu, zreszta jutro nawet jakby to tez moze byc jeszcze za wczesnie. poczekam sobie do niedzieli na @
Znowu wam zamulilam watek PRZEPRASZAM. _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 11:08 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | dyplom jej jakis trzeba dac |
BIOZNACHORA chyba
Wind, obserwuj, obserwuj, a po Świętach zrobimy to, co tygryski lubią najbardziej: analizę :]
Pychotka, tak bardzo mi przykro...
kochana dużo siły na te nadchodzące dni Ci życzę... żeby chrzciny dały się "znieść", a w Ciebie wstąpiła nowa nadzieja, że już niedługo do Ciebie zawita równie wielkie szczęście :*
myślę tak jak Ty, że przy spadającej temperaturze nie ma co robić testu... no chyba że jeszcze podskoczy i nie będzie sobie jaj robiła-mimo że to świąteczny zwyczaj z tymi jajami... :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 11:34 am Temat postu: |
|
|
Kornik brawo kochana jesteś pierwszą dyplomowaną bioznachorką hihhi skoro sama Pani Moderator tak pisze no to nie może by inaczej
Pychotko jejku ale mi przykro tak mocno wierzyłam, że Ci się udało!!! tak zaciskałam kciuki aby te święta okazały się dla Ciebie najszczęśliwsze w zyciu...
kochana ale pamietasz jak pisałas, że TY NIGDY sie nie poddasz?? bardzo żadko dzieje się tak, że przy pierwszym podejściu się udaje... i nienmówię tu tylko o IUI ale równiez o naturalsie... więc nie łam się!!! masz siłe!!! w kolejnym cyklu pojedziecie z Mkiem na kolejne IUI i się uda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny,
Ja tak przedświątecznie Życzę Wam wszystkim Wesołych Jajkowych Świąt!
I dużo nadziei na przyszłość, i szybko i ładnie rosnących jajeczek, z których wyrośnie w końcu mała fasolka Czytam cały czas co tutaj piszecie, jestem na bieżąco, ale nie mam już siły na to wszystko
Dla nas teraz jedyna nadzieja, że leki które M bierze podziałają, jeżeli nie – to nie ma już dla nas innego leczenia. Ta perspektywa jest zbyt przytłaczająca, nie mogę i nie chcę nawet już więcej o tym mówić. Nie chcę przyjąć do wiadomości tej sytuacji, nie chce się nad nią dłużej zastanawiać, w ogóle chciałabym, żeby mi ktoś wyłączył w głowie jakiś magiczny guzik, żebym chociaż przez jakiś czas nie musiała pamiętać o tej sprawie.
Także dziewczyny przepraszam Was, że tak nagle i bez słowa znikłam z tego forum. Będę jednak śledzić na bieżąco co piszecie _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 1:07 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 ja w 10dniu fazy lutealnej miałam endo grubości 10mm i był dzidziuś więc nos do góry i nie doszukuj sie problemów kochana;). Wyniki super
Pychotka28 spadek może oznaczać okres ale również zagnieżdżenie więc póki nie ma okresu to wszystko jest możliwe _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Lizelotko bardzo Ci współczuję ale wiedz, że każda z nas przecież pragnie tutaj dzidziusia tak samo bardzo jak i TY :* i każda boryka się z takimi samymi problemami jak i Ty, każda z nas by chciała wyłaczyć ten guzik...
zaczepiam Cie czasem na gg ale zniknęłas na dobre... ja jak mam doła bardzoo pomaga mi tu obecnośc dziewczyn i ich słowa otuchy - dlae to już Twój wybór bo jeśli forum Cie dołuje jeszcze bardziej to moze faktycznie nie ma to sensu.
Tosia ale fajnie to znaczy, że z tym moim endometrium faktycznie nie jest tak źle fajnie jest myslec że może jednak... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|