Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NAdziejko najważniejsze ,że owu była , endometriozy nie ma . Cudne wieści na święta . Teraz liczę na to ,że zajączek się dobrze spisze i przykica z małym jajeczkiem a w środku z cudnym maleństwem Wink
Lizelotko moja droga obecność na takim forum gdzie są dziewczyny które borykają się z podobnymi problemami duzo daję . My stanowimy tu małą gromadkę dlatego tak fajnie się rozmawia.. Znamy już siebie Wink . Rozmowa pomaga. Chociażby wałkowanie jednego wciąż tematu, narzekanie, płacz, krzyk ....to wszystko pomaga uwierz mi . Jeśli oczywiście postanowisz zniknąć na dobre to zrozumiem ale myślę,że w grupie raźniej .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu Ty to potrafisz dać nadzieje Smile DZIEKUJE.

Dzis dowiedzialam sie, ze moja kuzynka jest w ciazy i jest bardzo zalamana z tego powodu...

Echhh... Tak to jest jedni placza, bo nie chcą dziecka, drudzy, ze im nie wychodzi... ŻYCIE Sad
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I mnie włąsnie zawsze to wkurzało,że kobiety które nie chcą mieć dzieci albo z marginesu mają dzieci na zawołanie. One nie cierpią na problemy z płodnością....a my??? Kobiety które marzą...które będą mamusiami jak z bajki ??dlaczego z nami jest problem?

Powrót do góry
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko, kochana, ja tak tylko na szybką przerwę w pracy weszłam Wink i chciałam właśnie Tobie coś napisać - otóż niedawno na innym forum do IUI podeszła para, gdzie już po preparacji nasienia podali jej tylko 7% plemników C+D - ani jednego takiego, który by się ruszał "w przód"
i wiesz co? dziewczyna jest w ciąży, mało tego - prawdopodobnie w bliźniaczej Laughing choć drugiego pęcherzyka jeszcze nie potwierdzają, bo za wcześnie, ale za tydzień może się okazać, że jak najbardziej jest Smile

więc widzisz - to nie było IV tylko IUI i udało się z tak mega fantastycznym skutkiem, że po prostu daje nadzieję KAŻDEJ parze, nawet takiej, która ma problemy ze słabszą armią :*

jeśli chcesz odpocząć, to ja Ciebie doskonale rozumiem, bo właśnie jestem na etapie niewiedzy nawet o tym w którym dniu cyklu jestem obecnie i jest mi z tym wspaniale, więc trzymam kciuki, żeby i Tobie, Wam! udało się zapomnieć o problemie i cieszyć się wzajemną bliskością Smile
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Wam, jesteście bardzo kochane, naprawdę Smile
Ale ja potrzebuję chwili oddechu. Będę śledziła Wasze sprawy, ale o swoich na razie pisać nie będę.
Za 1,5 miesiąca będziemy robić kolejne badania M, żeby sprawdzić jak leki podziałały, myślę, że do tego czasu znów będę chciała mówić o tym, zwłaszcza jeżeli wyniki będą dobre Smile
Kornik, ja wiem, że zdarzają się takie rzeczy, że się czasami tak nagle i wbrew wszystkiemu udaje, i to nie jest tak, że ja nadzieję straciłam, po prostu aż odrzuca mnie od mówienia o tych sprawach, nie chcę o nich mówić, nic nie chcę o tym słyszeć, wręcz panicznie boję się, że ktoś będzie chciał żebym mu powiedziała na jakim etapie jesteśmy i co się aktualne dzieje itp. Mam wrażenie, że nienawidzę całej tej sytuacji tak bardzo, że chciałabym udawać, że ona w ogóle nie istnieje.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik ale super wieści Smile

a wiesz co??? ja wiem w którym dniu cyklu jesteś Twisted Evil Laughing Laughing Laughing
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko doskonale wiem jak to jest Smile nie wiem czy zauważyłaś, ale od ostatniej @ też Wam nie smęcę co u nas Wink bo u nas też ten temat nie istnieje - ja mam juz powyżej dziurek w nosie planów i nadzieii.
co innego, że lubię rozmawiać w tym temacie Laughing i w razie czego służyć doświadczeniem (jeśli akurat mam) lub samymi dedukacjami (co się akurat tyczy zwłaszcza problemów poruszanych przez naszego agenta mikroskopu - Nadziejkę Laughing)

Nadzieja psyyyyt NIC NIE WIESZ hihihi Wink
a ja wiem tylko że ciągle przed owu, bo nie kłuło i nie kłuje Wink ale pamiętam jak się zastanawiałam czy jest sens umawiać się na IUI czy darować sobie ten m-c i wypadały mi dni płodne na Święta w sam raz Smile więc widzisz - niby wiem, ale nie dokładnie i nie chcę wiedzieć nic więcej, żeby się nie podkręcać z seksem "dzisiaj i koniec kropka" Wink
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik napisał:
(co się akurat tyczy zwłaszcza problemów poruszanych przez naszego agenta mikroskopu - Nadziejkę Laughing)

Kornik jestes THE BEST Smile uwielbiam Cie Smile

no dobra niech Ci będzie nie będe Ci mówić kiedy masz sie przytulac Wink Twisted Evil

Dodano po 14 minutach:

wiecie co?? wlazłam sobie tak na chwilke na inne fora... jak czytam pytania typu " pomocy czy to mozliwe że zaszłam w ciąże jedynie przez dotykanie z partnerem??? jejku ja tak bardzo nie chce..." ręce mi opadają Sad ja może nie powinnam sie "naśmiewać" z tego typu pytac no ale nie moge po prostu nie moge Sad

my tu z nogami w górze praktycznie zasypiamy... nie wiadomo co jeszcze odwalamy aby się udało... bo wiemy, ze nieraz sex nie wystarczy... może laski powinnyśmy sam petting uprawiać i wtedy się uda Wink hehe
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja to sproboj nie unosic nog do gory tylko podczas sexu podloz sobie pod tyłek poduszke zebys była wyzej niz "zołnierz" meza Smile i wtedy podczas wytrysku plemniki maja lepsza droge ,w sensie łatwiejsza i szybciej dotra tam gdzie maja dotrzec.

PS- a wiecie ze uzywanie lubrykantow (żelow) w trakcie starania sie o dziecko uniemozliwia plemnikom prawidlowa droge dotarcia?sa przez to uposledzone.
dlatego wszelkie ulepszenia sa niewskazane. najlepiej ze tak powiem: " na śline" Razz nie wiem na ile w tym prawdy ale byc moze cos w tym jest.

Kornik to zostałas mianowana bioznachorka Smile
teraz wszystkie beda do Ciebie przychodzic po porade Smile

nadzieja83 napisał:
wiecie co?? wlazłam sobie tak na chwilke na inne fora... jak czytam pytania typu " pomocy czy to mozliwe że zaszłam w ciąże jedynie przez dotykanie z partnerem??? jejku ja tak bardzo nie chce..." ręce mi opadają

a to nie musisz wchodzic na inne fora. u nas jest tego masa..
od palcow,sexu w wodzie, pocierania boxerkami, nawet sexu analnego, oralnego.
szok... Neutral
ja juz nie mam siły nauczac dzieci skad sie biora dzieci.
ale te siksy sa tak płodne ze nawet sobie z tego sprawy nie zdaja.
zalujecie ze w wieku 20lat nie zostałyscie mamuskami?
teraz jest pod gore.. Sad a pare lat wstecz? byc moze był idealny czas..

Powrót do góry
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
najlepiej ze tak powiem: " na śline"

No Wind na śline tez nie, bo slina zabija zolnierzy...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42