Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łobuz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Kwi 27, 2011 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
w 10 dniu po owulce na pewno nic nie zobaczysz na teście

Ja właśnie zobaczyłam 10 dni po owu. I to wcale nie był aż taki bladzioch - ale widoczna kreseczka. Zresztą - wstawiłam Wam ten teścik i same widziałyście. Test miałam jakiś najzwyklejszy za 6 zł.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Kwi 27, 2011 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NAdziejko teoretycznie taki dzień już jest wiarygodny niestety...
Łobuz widzisz wszystko zależy od tego jaki jest ten pierwszy rzut hormonu. i oczywiście od tego czy dobrze oznaczyłyśmy owulację . Czasami widziałam bladziochy u dziewczyn w 9 dniu fazy lutealnej a czasami dopiero w 16-17 dniu. Wszystko zależy od tego czy dobrze trafiliśmy z oszacowaniem owulacji. Jeśli było to sprawdzane monitoringiem to ok ale jeśli same to oceniamy to jednak pomyłki istnieją Wink

Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Kwi 27, 2011 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahhh jak ja bym chciala aby u mnie taka pomyłka nastapiła i żebym cały czas mogła miec nadzieję ...
Łobuz

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadziejko, doczekasz się! Tak samo, jak Kornik, Pychotka i lizelotka! Nie przestaję trzymać za to kciuków!

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja dziewczynki ma dziś 31 dc, ale nie mam pojęcia, nawet w przybliżeniu który to dzień fl.
Nie mierzyłam tempki, nic nie obserwowałam, odpoczynek w tym miesiącu! Pełny!
Ale czuję że temperaturę mam podwyższoną od jakiegoś tygodnia.
Nie da się nie zauważyć, bo zawsze mam wtedy dreszcze.
Cóż, jak już mówiłam odpoczywam Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 8:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a cykle ilo dniowe masz zazwyczaj, Lizelotko?
bo to tak optymistycznie brzmi co piszesz Smile a ja mam z całych sił nadzieję, że taki pełen relaks jest skuteczniejszy od in vitro nawet Wink
Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik, to nie brzmi jeszcze optymistycznie, bo ja cykle miewam od sasa do lasa Smile
Ostatni miałam 38 dni, ale bywało i 45, a nawet raz miałam 56 dniowy Sad

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZiewczynki na pewno się doczekacie Wink Jestem tego pewna.
Nie bedzie mnie do 3 maja więc życzę Wam udanej majóweczki z uśmiechem na buziuniach

Powrót do góry
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2011 8:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki ja tez znikam na pare dni raczej...
Dzis mam ognisko Very Happy a jutro pewnie do rodzicow skoczymy, takze zycze Wam tak jak Tosia udanej majoweczki Smile
Łobuz

PostWysłany: Pon Maj 02, 2011 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie!

Jak tam odpoczynek i relaksik majowy???

U nas do wczoraj znajomi z dziećmi - małe urwanie głowy.
Dziś wizyta u gina, a jutro mąż ma swój dzień na motorze, a ja swój w domku ze znajomą i zakupami internetowymi.

No i najprawdopodobniej będę czerwcówką, a nie lipcówką...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 19 z 42