Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzymam moooocno kciuki.
Dziewczynki przepraszam,że mnie tak mało ale sąsiedzi wiercą i wiercą bo remont mają więc uciekam z domu jak tylko mogę .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko, głowa do góry!!!! MUSI być tylko lepiej!!!! :*
Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki dziewczyny za wsparcie Smile
Ja sie stresuję, ale M chyba 10 razy bardziej.
Niedługo ruszam z domu.
Nadziejka, a mi się przypomniało, że Ty pytałaś czy wiem, gdzie będziemy robić IUI.
Mam nadzieję, że w ogóle okaże się, że możemy do IUI podejść, że jest sens. Jeżeli tak, to pewnie w Novum. Patrzyłam sobie na różne miejsca, i wiem, że gdzie indziej bywa taniej np. ok. 300 PLN, podczas gdy w Novum jest 800 Sad
Ale M mówi, że może w Novum pewniej. Bo ja wiem?? Tu nie chodzi o kasę, chociaż musimy się z nią liczyć, tylko żeby było zrobione dobrze. Ale z drugiej strony co na IUI można zepsuć? Przecież tylko podają kobiecie skoncentrowane nasienie... sama nie wiem.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Maj 30, 2011 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o żesz Ty no ... miałam tu wpaśc w weekend zyczyć Wam Lizelotko i Korniczku wszystkiego naj z okazji rocznic Smile a żeście się zaobraczkowały podobnie Smile no i musialam iśc do szkoły i mi wyleciało z głowy Sad ale wiedzcie kochane, że wg mnie każda okazja jest dobra aby zyczyć wam tego co bardzo pragniecie Smile więc własnie tego Wam zycze Smile dzidziusia :*

Lizelotko czekam z niecierpliwościa na wiesci po wizycie!!! ale zlecialo szybko.

Kochana no ja własnie tez sie zastanawialam nad Novum jesli zdecydowalibysmy sie kiedyś na IUI. Poza tym M tam sie leczy. ale jak zobaczylam cennik to zwątpiłam!!! owszem w novum IUI 800 zł ale za samo IUi za cały monitoring i wizyty wszelakie płacisz oddzielnie czyli nasz doktor na pytanie ile kosztuje u nich IUI powiedzial, że razem to wychodzi 1500 zl Shocked Rolling Eyes
no to popatrzyłam w necie na ceny innych klinik i np w Invimedzie jest za 750 zł za wszystko!!! a opinie mają dobre tak jak i Novum. Mi to sie wydaje że novum na opinii juz tylko leci. a tak naprawe to niczym sie nie rózni od innych klinik.

achhh chcialabys aby Cie do IUI dopuścili.wiesz... moim zdaniem jeśli jesteście zdecydowani powinniście spróbowac nawet jelsi lekarze zadecyduja inaczej. kurcze czytalas co jakis czas temu Kornik tu pisała?? ze jakaś laska zaszła w ciąże mimo tego że jej M nie miał w ogóle ruchliwych plemników!!! wg mni eoni (lekarze) chca wyciagnac od nas jak najwiecej kasy Sad jeśli widza, że para jest w stanie "przełknąć" In vitro to IUI nawet jesli mialaby wystarczyc nie wspomną Sad kurcze zarabiaja na ludzkich pragnieniach i marzeniach Sad
jestem wściekła na to Sad

czekam na wieści Cool
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LIZOLETKO i jak wyniki???
nadzieja83

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko no ja tez czekam tu na Ciebie :*
Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko, dziękuję za życzenia Smile

Nie napisałam Wam nic wczoraj dziewczynki, bo nie chciałam przy M tego robić, on choćwie, ża ja tutaj z Wami pisuję, to nie lubi jak się rozmawia "publicznie" jak on to mówi o takich sprawach. Więc dziś.

Muszę Wam powiedzieć, że to wreszcie radosna wiadomość Smile Smile
Wyniki M poprawiły się tak, że nawet nie marzyliśmy o takich! Smile
Napiszę Wam:

Liczba: z 4,3 mln na 29, 51 mln
szybki ruch postępowy A: z pojedyńczych co wiele pół widzenia do 8, 37 mln ( 28,35%)
wolny ruch postępowy B: z 430 tys do 1,81 mln ( 6,13 %)
łącznie ruch A + B: z 10% ( gdzie wszystkie praktycznie były o ruchu B )na 37, 93 % ( gdzie 34, 48 % mająruch A! )

Dziewczynki, powiem Wam, że to prawie najwspanialnszy prezent na rocznicę! Smile
Prawie, bo wiadomo, co by było najwspanialsze Smile, ale testować mogę najwcześniej w czwartek, choć sądzę że poczekam do poniedziałku Smile

DziękujęWam bardzo za wsparcie! Smile Jestem happy Smile

Nadziejko, my w końcu zdecydowaliśmy się iść do Invimedu, zobaczymy czy to dobry wybór. Jest tam takap. doktor Karwacka, poczytałam w necie ma dużo dobrych opinii, spróbuję nas dziś do niej zapisać i zobaczymy. Może nie będzie potrzebna już ta wizyta? Smile Ale nie nastawiam się i wolę się umówić.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 9:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Smile suuuuperrrrowwoooo Smile

no to napisz kochana jakie to leki poprawiły tak nasionka? to co kiedy teraz idziecie na IUI??? widzisz!!! twoja marzenia się spełnią Smile warto było czekac Smile

kochana teraz to są takie wyniki ze i naturalnie powinno sie udac Smile
Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 9:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko, ja na razie mam 28 dc, około 12 dfl, wiedząc już teraz że były takie wyniki, mam nieśmiałą nadzieję, że nam się udałoSmile
No ale wiesz, nie wiem czy miałam owulację, jak to przy PCO Sad
Nie wiadomo.
Trochę się obawiam próbować naturalnie, bo jak się nie uda przez moje PCO, a żołnierzyki za dwa lub trzy miesiące znów będą słabsze?
No, ale dlatego idziemy do Invimedu, zobaczymy co nam powiedzą. Tak więc nie mam terminu na IUI, bo skoro zmieniam klinikę, to będę miała dopiero pierwszą wizytę i nic nie wiem co i jak będzie.

M brał clostibegyt, kwas foliowy i jakiś taki lek na serce, którego skutkiem ubocznym jest poprawa ruchu chłopaków, teraz nie pamiętam jak się nazywał, a wyrzuciłam opakowanie, ale gdzieś już tutaj Wam pisałam jakie to były leki. No i androvit oraz salfazin. Trochę tego było Smile

Powrót do góry
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko to wspaniala wiadomosc:)
Teraz moze byc tylko lepiej Smile
SUUUUUPERRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 22 z 42