Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łoooo Boziuuu Wink ale zescie naskrobaly hehehe Smile

Troche mi zajelo przeczytanie Was Wink

Dziekuje Wam bardzo kochane za pomoc Smile
Lizoletko, a czy ta dziewczyna ktora chce sprzedac 10 szt za 100 zl ma w mailu flover ????

Kochane moje przepraszam ze tak malo pisze i ze nie bede sie rozpisywala odnosnie kazdego postu kazdej z Was, ale chora jestem wiec pisze króciutko i wracam do lozeczka...
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak Pychotko, właśnie tak ma w mailu, a co?? Smile)
I wracaj nam szybko do zdrowia!! Smile)

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytam, bo ta dziewczyna wydaje mi sie ze cos kreci...
Kiedys juz do niej pisalam, to odpisala mi ze 10 tabletek za 100 zl a 30 tabletek za 350 zl

Wczoraj tez napisalam na to ogloszenie do ktorego przyslalas mi link i ona odpisala mi ze sprzeda 30 tabletek za 100 zl

A Ty piszesz ze Tobie napisala ze za 10 tabletek 100 zl wiec sama nie wiem...

Poza tym zapytalam ja czy istnieje mozliwosc odbioru osobistego, to napisala ze nie ma takiej opcji i ze wysyla leki priorytetem.

Szczerze mowiac troche sie boje brac od kogos takiego leki. Sama nie wiem co robic, bo kuszaca jest cena 100 zl za 30 szt.

PORADZCIE KOCHANE! Co Wy byscie zrobily na moim miejscu???
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko faktycznie dziwne nieco...

w takim razie napisz jeszcze raz z innego maila. Zgrywaj osobe której zalezy na lekach ale bez przesady... wiesz takie zrób wrażenie ze jesli sprzeda to fajnie a jesli nie sprzeda to tragedii nie bedzie. wtedy jest szansa ze sprzeda taniej...
po drugie jeśli faktycznie nie ma nic do ukrycia to powinna sie zgodzić abyś Ty na swój koszt mogła zamówić do niej kuriera (na priorytecie i tak musi dac adres zwrotny) oczywiście płatne przy odbiorze kurierowi (za pobraniem) a potem firma kurierska wpłaca na wskazany przez nią numer konta. a po drugie paczka wysłana z mozliwościa sprawdzenia zawartości. i tyle... nie ma nic do ukrycia to sie zgodzi. jesli sie nie zgodzi nalezy przed nią ostrzec na forach internetowych.
w żadnym wypadku na Twoim miejscu nie robiłabym żadnych przedpłat itp

:*

Dodano po 7 minutach:

a no i swoją drogą w Twoim przypadku uwazam że 100 zł na jeden listek tez jest kusząca propozycja... bo potrzebujesz własnie 10 i gdybys szła do apteki po 10 szt wlasnie tyle bys zapłaciła a nawet chyba 130 zł... no tylko ze nie możesz bo nikt nie chce Ci sprzedac tylko 10 szt... Rolling Eyes

Dodano po 2 minutach:

achhh no i wcale nie musi byc koniecznie kurier bo moze tez wysłac za pobraniem pocztą polska i nawet tak było by lepiej... ( bo nie wiem czy osoby prywatne moga wysyłac firmą kurierska towar za pobraniem) a poczta tez można wyslac paczke z możliwościa sprawdzenia zawartości. co prawda jest to drożej ale w tym wypadku chyba bezsprzecznie warto...
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 8:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja83 napisał:
od którego dnia cyklu tempka powinna zaczać spadać jeśli nie doszło do zagnieżdzenia/zapłodnienia???

no więc widzisz Nadziejko... to nie tyle zależy od organizmu, co od konkretnego cyklu Laughing
cóż by Ci tu napisać, żeby nie zmyślić... z własnego 3-letniego doświadczenia wiem, że u mnie w fl spada od 7dfl (tylko bardzo wyjątkowo tak szybko - dosłownie w 2-3 cyklach tak miałam). Najczęściej jednak zaczyna spadać od 11/12 dfl (choć trzyma się jeszcze powyżej linii podst.) a ostatniego dc bardzo często zjażdża wręcz pod linię...
nadzieja83

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhh kurcze no Sad ale pewnie jest tak, że jesli dzidzia by była to tempka by już rosła a nie stała w miejscu prawda??? więc pewnie w sobote albo w piatek spadnie mi już na dobre Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

do bani to wszystko Sad
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko jeśli kręci to nie bierz...żadnych wpłat jeśli cokolwiek Cię niepokoi.
NAdziejko czy Ty naprawdę ode mnie nic nie dostajesz???...żadnej wiadomości ???

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu nie kochana Sad nic nie dostaję Sad wyśle Ci dziś na priv mój prywatny mail tam napisz. Embarassed Embarassed Embarassed

Dodano po 15 minutach:

Tosiu wysłałam Ci priv daj mi znac czy doszedł do Ciebie :*
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny moze macie zapchane skrzynki odbiorcze.
sprawdzcie ile % zajmuja..jesli 100 to nie ma szans ze wiadomosc dojdzie.
oproznijcie tez wiadomosci wysłane, do wysłania no i odbiorcza, powinno pomoc Smile jesli nie to spojrzcie czy nie pojawia sie zaden komunikat podczas wysyłania wiadomosc, np "debug mode", "error 101", itp. jesli takowy sie pojawia to dajcie znac - przekaze problem tym wyzej Razz

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind wiadomosci od innych dziewczyn dochodza wiec to nei problem zapchanej skrzynki.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42