Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm....
tylko od Tosi nie dochodza?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie. tylko od Tosi.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok podam dalej.
moze cos zaradza..;/

Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Pychotko, mam dobrą wiadomość Smile
Mam dla Ciebie aptekę w Warszawie, która sprzeda Ci femarę na listki, za 10 sztuk 134 zł, albo 124 zł, coś niedokładnie zapamiętałam cenę, ale potwierdzę jak będzie trzeba Smile
Jeżeli jesteś zainteresowana podam Ci na priva mój numer telefonu, pomyślimy jak to załatwić, bo przecież do Warszawy nie przyjedziesz, no chyba, że tak, a wtedy Cię tutaj z Nadziejką chętnie powitamy Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko Jak nic!!! chcesz załatwić Pychotce owulację Smile

hihihi Laughing Laughing Laughing

Pychotko było by wspaniale gdybyś nas odwiedziła Smile zapraszamy w nasze skromne progi Smile
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko Kochana moja Smile
Dziekuje Ci bardzo :***
Wlasnie wczoraj wieczorem znalazlam dziewczyne z Poznania, ktora ma do sprzedania Lamette za 200 zl 30 szt Smile i chyba od niej wezme Smile
Najlepsze jest to, ze dziewczyna nazywa sie Anna Pawłowska - jak ja Smile
Leczy sie tam gdzie ja, u tego samego profesora i mysle ze jest wiarygodna, bo nawet zapytala mnie czy nie bylam 11 maja na wizycie u Prof, bo jak dzwonila potwierdzic rejestracje to recepcjonistka powiedziala jej ze jest jeszcze jedna Anna Pawłowska tyle ze z lubuskiego Wink alez zbieg okolicznosci co? Faktycznie mialam wizyte 11 maja Very Happy

Dziekuje Wam dziewczynki za pomoc Smile ciesze sie ze Was mam i ze moge na Was liczyc Smile Jesli kiedys bede mogla jakos pomoc, to slużę Smile

A stolice moge kiedys odwiedzic, czemu nie...
A moze zrobimy kiedys zlot wszystkich dziewczyn z forum? Ale byloby super Smile

Buziaki :*
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko moja droga! Bardzo, bardzo się cieszę! Razz
Cudna wprost informacja!
Dobrze, że tak sie stało, bo ja się po prostu uparłam, żeby skombinować Ci te leki Smile
Po prostu nie mogłam patrzeć jak pisałaś, że to chyba koniec starań i chciałaś nam się tutaj godzić z niesprawiedliwym losem!! Evil or Very Mad
W razie czego jakby cokolwiek nie wyszło, pamiętaj, że ja czekam tutaj w gotowości Very Happy

A o spotkaniu nas wszystkich forumowiczek to mi wczoraj Nadziejka mówiła, no normalnie dziewczyny nadajemy na tych samych falach Smile
Myślę, że tę sprawę należy kiedyś wziąć na tapetę i rozważyć Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko faktycznie co za historia!!! Shocked Shocked Shocked to nie jest zwykły zbieg okoliczności jak nic Smile jak tyś ja upolowała co??? bo ja tak jak Lizelotka szukałam przecież po necie dziewczyn, które mają do sprzedanie tą Lamette... też się uparłam że Ci ją znajde Wink hehe ale kurcze wymiekłam w przedbiegach nie to co:
Lizelotka!!! Kochana chylę czoła TY hakerko Wink hihi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

a co do wspólnego spotkania... o TAAAAAAK !!!! to mi już od dawna po łepetynie chodzi Smile bez facetów same babki Smile pidżama party :)na weekend... ajajaj działo by się Twisted Evil ochhhhhh byłoby pyyyyysznie Smile
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 06, 2011 2:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe znalazlam ja na necie. Bylo ogloszenie ze ma do sprzedania Lamette, Clo i Pregnyl. Podany byl nr tel, imie, nazwisko i miejscowosc no to napisalam sms i tak sie zaczelo Smile
Dlugo z nia pisalam nawet Wam powiem, ze fajna dziewczyna i tez po przejsciach. Udalo jej sie w pierwszym cyklu z Lametta Smile
Leczyla sie 12 lat. U profesora jest od grudnia. Miala 5 iui na cyklu stymulowanym Clo i puregonem i nic, a teraz w kwietniu wziela lamette, poszla na iui i PYK Smile

Uciekam spac Smile
Dobranocka :**
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry!

Pychotko, ale mi się miło zrobiło, jak przeczytałam ostatnie wieści! WIEDZIAŁAM, że to nie koniec starań, po prostu to czułam! I rzeczywiście dziwny zbieg okoliczności z tą dziewczyną, która tak samo się nazywa, jak Ty! Shocked Najważniejsze, że dostaniesz te leki!

A Wy jesteśnie kochane, aż się ciepło na sercu robi, gdy się czyta o Waszej wzajemnej pomocy. Smile Smile Smile

nadziejko, tempka nie musi rosnąć przy Fasolince. Może się utrzymywać na stałym poziomie, grunt, żeby NIE SPADAŁA!

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 32 z 42