FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 11:06 am Temat postu: |
|
|
Łobuz napisał: | aż się ciepło na sercu robi, gdy się czyta o Waszej wzajemnej pomocy |
Łobuz - Wind ma to w jednym zdaniu tak ładnie ujęte: mamy siebie, mamy tak wiele _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 11:31 am Temat postu: |
|
|
Kornik napisał: | Wind ma to w jednym zdaniu tak ładnie ujęte: mamy siebie, mamy tak wiele |
fiu fiu, wyroznienie dostałam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz no widzisz... tempka stoi w miejscu a nawet trochę urosła ale co z tego jak zrobilam dziś test bo juz nie udało mi się wytrzymać i wyszedł neagtyw
do wielkiej bani jest to wszystko nie wierze, że kiedykolwiek spotka mnie takie szczęście, że będe mogła tulić do siebie moją małą kruszynkę _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 12:52 pm Temat postu: |
|
|
nadziejo a ile dni mineło?
moze za wczesnie sie porywasz?
jak 1 wyszedł negatyw to wcale nie znaczy ze 2gi tez taki bedzie.
moze za 2dni juz beda 2krechy.
kup z innej firmy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Nadziejka... tulam mocno :*
ale Ty się dziewczyno nie smutaj tak strasznie - IUI Wam wyjdzie i wszystko wskazuje na to, że gin po prostu musi na Was zarobić, zebyś się szczęścia swojego doczekała - widać oni tam (w sensie, że lekarze) mają lepszy układ na górze niż my
ale i my się doprosimy ... w końcu temu kto prosi zostanie dane, nie?
PS. już mi humor wrócił - nie czytaj pw |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Wind znam swoje ciało jak własną kieszeń skoro dziś nie wyszedł + to jutro tez nie wyjdzie
sorry za zamulanie ale mam straszny czas
Kornik hmmm priva dawno przeczytałam więc teraz zaraz pisz mi szybko coś pozytywnego skoro humorek masz lepszy może i mnie tym zarazisz... _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 2:55 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja ,wiem, że pisałaś wcześniej o @ w nadchodzącą sobotę, a do tej pory wszystko może się zdarzyć (czyt. wyjść), nawet 2 krechy na teście, czego życzę z całego serca!
Kornik, masz rację pisząc, że w końcu się doczekacie, ale tak mi się czasem smutno robi, jak czytam o Waszych ciągłych oczekiwaniach, bo to już tyyyyle czasu...
Dziewczyny, podziwiam Was szczerze i naprawdę często o Was myślę, choć bywam tu rzadko. I mocno wierzę, że w końcu zostaniecie mamciami. Nie mam nadziei, tylko WIERZĘ, jestem o tym przekonana. Gdybym mogła cokolwiek zrobić, żeby Wam ulżyć, czy jakoś pomóc, to zrobiłabym to. Niestety mogę chyba jedynie od czasu do czasu popisać tu do Was. Zdaję sobie sprawę z tego, że fakt, że niedawno przyszedł na świat Adaś też przyprawia Was o wewnętrzny smutek i żal - nie dlatego, że mi źle życzycie, ale dlatego, że Wam to szczęście ciągle jeszcze nie jest dane, a tak bardzo go pragniecie. Trzymam wytrwale kciuki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz, Słońce, Ty jesteś naszą radością - bo widzimy, że jednak po walce przychodzi ta chwila, kiedy upragnione dwie kreski zmienią się w takie maleńkie najcudowniejsze szczęscie jak Adaś
ja choć nie piszę, to z całego serca cieszę się, że masz syneczka już przy sobie, że możesz przyglądać się na niego i go dotykać... i z niecierpliwością czekam aż jedna po drugiej my także dołączymy do "pogaduch..." a ten dział zostanie zamknięty!
choć to pewnie potrwa jeszcze... bo my weteranki jesteśmy, a z takimi chyba najgorzej... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz ochhh widzisz oczywiście, że Ci zazdroszcze ale w takim pozytywnym tego słowa znaczeniu
tez ogromnie się ciesze, że masz już Adasia obok siebie :* i uważam, ze kto jak kto ale Ty i my tutaj wszystkie zasługujemy na to szczęscie jakim jest malutki bobasek... cóz my musimy po prostu dłużej poczekac
widzisz ja mam teraz zły czas bo najgorsze jest to rozczarowanie... w 2 dc juz bedzie lepiej... ale sama wiesz jak to jest jak przychodzi znów ta wredna @ choć wcale jej nie chcesz i po cichu liczylaś że może jednak tym razem... pójdzie sobie precz _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 9:36 am Temat postu: |
|
|
Łobuz, kochana, nigdy przenigdy żadnego smutku, gdy myślę o Tobie i Adasiu, tylko radość, bo Ty i każda kolejna dziewczyna, która doczeka się dzieciątka to znak, że w końcu się uda, każdej z nas!
Nadziejko, strasznie mi przykro, jeju no, dziewczyny mają rację, że dopóki nie przyjdzie @ trzeba mieć nadzieję, ale ja wiem, o co Ci chodzi, to okropne uczucie patrzeć na test i widzieć tam jedną krechę. Ale głowa do góry, może Kornik ma rację??
Kornik napisał: | wszystko wskazuje na to, że gin po prostu musi na Was zarobić, zebyś się szczęścia swojego doczekała - widać oni tam (w sensie, że lekarze) mają lepszy układ na górze niż my
ale i my się doprosimy ... w końcu temu kto prosi zostanie dane, nie? |
Doczekamy się, zobaczysz
A ja dziewczynki naprawdę mam coś nie tak w tym cyklu
Owulację miałam około 20 dni temu ( nawet zupełnie przypadkiem byłam na cytologii w okresie okołoowulacyjnym i gin powiedziała że szyjka i śluz baaardzo wskazują na owulację )Nawet jak do tego dnia dodam sobie jeszcze 4 dni, no bo przecież nie wiem dokładnie kiedy owulacja była i po tych 4 dniach zacznę liczyć to mam te 20 dni fazy lutealnej.
A test zrobiony i wyszła jedna krecha! Dlaczego zatem do licha ta faza jest taka długa?? _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|