Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 7

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz napisał:
aż się ciepło na sercu robi, gdy się czyta o Waszej wzajemnej pomocy

Łobuz - Wind ma to w jednym zdaniu tak ładnie ujęte: mamy siebie, mamy tak wiele Cool Laughing Mr. Green
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik napisał:
Wind ma to w jednym zdaniu tak ładnie ujęte: mamy siebie, mamy tak wiele

fiu fiu, wyroznienie dostałam Razz Embarassed

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz no widzisz... tempka stoi w miejscu a nawet trochę urosła ale co z tego jak zrobilam dziś test bo juz nie udało mi się wytrzymać i wyszedł neagtyw Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

do wielkiej bani jest to wszystko Sad nie wierze, że kiedykolwiek spotka mnie takie szczęście, że będe mogła tulić do siebie moją małą kruszynkę Sad
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadziejo a ile dni mineło?
moze za wczesnie sie porywasz? Sad
jak 1 wyszedł negatyw to wcale nie znaczy ze 2gi tez taki bedzie.
moze za 2dni juz beda 2krechy.
kup z innej firmy Smile

Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejka... Crying or Very sad tulam mocno :*

ale Ty się dziewczyno nie smutaj tak strasznie - IUI Wam wyjdzie i wszystko wskazuje na to, że gin po prostu musi na Was zarobić, zebyś się szczęścia swojego doczekała - widać oni tam (w sensie, że lekarze) mają lepszy układ na górze niż my Evil or Very Mad
ale i my się doprosimy ... w końcu temu kto prosi zostanie dane, nie? Twisted Evil

PS. już mi humor wrócił - nie czytaj pw Twisted Evil
Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind znam swoje ciało jak własną kieszeń skoro dziś nie wyszedł + to jutro tez nie wyjdzie Sad
sorry za zamulanie ale mam straszny czas Sad

Kornik hmmm priva dawno przeczytałam Wink więc teraz zaraz pisz mi szybko coś pozytywnego skoro humorek masz lepszy Smile może i mnie tym zarazisz...
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja ,wiem, że pisałaś wcześniej o @ w nadchodzącą sobotę, a do tej pory wszystko może się zdarzyć (czyt. wyjść), nawet 2 krechy na teście, czego życzę z całego serca!

Kornik, masz rację pisząc, że w końcu się doczekacie, ale tak mi się czasem smutno robi, jak czytam o Waszych ciągłych oczekiwaniach, bo to już tyyyyle czasu...

Dziewczyny, podziwiam Was szczerze i naprawdę często o Was myślę, choć bywam tu rzadko. I mocno wierzę, że w końcu zostaniecie mamciami. Nie mam nadziei, tylko WIERZĘ, jestem o tym przekonana. Gdybym mogła cokolwiek zrobić, żeby Wam ulżyć, czy jakoś pomóc, to zrobiłabym to. Niestety mogę chyba jedynie od czasu do czasu popisać tu do Was. Zdaję sobie sprawę z tego, że fakt, że niedawno przyszedł na świat Adaś też przyprawia Was o wewnętrzny smutek i żal - nie dlatego, że mi źle życzycie, ale dlatego, że Wam to szczęście ciągle jeszcze nie jest dane, a tak bardzo go pragniecie. Trzymam wytrwale kciuki.

Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz, Słońce, Ty jesteś naszą radością - bo widzimy, że jednak po walce przychodzi ta chwila, kiedy upragnione dwie kreski zmienią się w takie maleńkie najcudowniejsze szczęscie jak Adaś Smile

ja choć nie piszę, to z całego serca cieszę się, że masz syneczka już przy sobie, że możesz przyglądać się na niego i go dotykać... Smile i z niecierpliwością czekam aż jedna po drugiej my także dołączymy do "pogaduch..." a ten dział zostanie zamknięty!
choć to pewnie potrwa jeszcze... bo my weteranki jesteśmy, a z takimi chyba najgorzej... Confused
nadzieja83

PostWysłany: Czw Lip 07, 2011 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz ochhh widzisz oczywiście, że Ci zazdroszcze Smile ale w takim pozytywnym tego słowa znaczeniu Smile
tez ogromnie się ciesze, że masz już Adasia obok siebie :* i uważam, ze kto jak kto ale Ty i my tutaj wszystkie zasługujemy na to szczęscie jakim jest malutki bobasek... cóz my musimy po prostu dłużej poczekac Sad

widzisz ja mam teraz zły czas bo najgorsze jest to rozczarowanie... w 2 dc juz bedzie lepiej... ale sama wiesz jak to jest jak przychodzi znów ta wredna @ choć wcale jej nie chcesz i po cichu liczylaś że może jednak tym razem... pójdzie sobie precz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Lip 08, 2011 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz, kochana, nigdy przenigdy żadnego smutku, gdy myślę o Tobie i Adasiu, tylko radość, bo Ty i każda kolejna dziewczyna, która doczeka się dzieciątka to znak, że w końcu się uda, każdej z nas! Exclamation

Nadziejko, strasznie mi przykro, jeju no, dziewczyny mają rację, że dopóki nie przyjdzie @ trzeba mieć nadzieję, ale ja wiem, o co Ci chodzi, to okropne uczucie patrzeć na test i widzieć tam jedną krechę. Ale głowa do góry, może Kornik ma rację??

Kornik napisał:
wszystko wskazuje na to, że gin po prostu musi na Was zarobić, zebyś się szczęścia swojego doczekała - widać oni tam (w sensie, że lekarze) mają lepszy układ na górze niż my
ale i my się doprosimy ... w końcu temu kto prosi zostanie dane, nie?

Doczekamy się, zobaczysz Smile

A ja dziewczynki naprawdę mam coś nie tak w tym cyklu Sad
Owulację miałam około 20 dni temu ( nawet zupełnie przypadkiem byłam na cytologii w okresie okołoowulacyjnym i gin powiedziała że szyjka i śluz baaardzo wskazują na owulację )Nawet jak do tego dnia dodam sobie jeszcze 4 dni, no bo przecież nie wiem dokładnie kiedy owulacja była i po tych 4 dniach zacznę liczyć to mam te 20 dni fazy lutealnej.
A test zrobiony i wyszła jedna krecha! Dlaczego zatem do licha ta faza jest taka długa??

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42