Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 22, 2011 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe Razz
no ja nie wiem.
napisałam juz dla super moda zeby sciagnał tutaj admina bo nam ludzie pouciekaja!!
co sie dzieje z tym serwerem;/;/
czy my sie doczekamy wreszcie zmiany? Sad Mad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wziąwszy pod uwagę błedy na forum prosze o informacje, czy kolezanki Kornik i Pychotka dostały ode mnie privy Smile
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dostałam Very Happy ale odpowiem pewnie jutro, bo dziś tylko na ułamek sekundy (noooo dobra - aż tak szybko nie czytam) Wink na 10min wskoczyłam i juz musze uciekać. :*
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko ja rowniez dostalam i rowniez odpisze jutro, bo eMek mnie wygania z kompa Sad
nadzieja83

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale spoko luz Wink chciałam się tylko upewnić, że doszło bo takie przypadki , że Tosia do Wind pisze i nie dochodzi... tak więc ciesze się, że tu problemów nie było Smile

miłej nocki wszystkim życze :*
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

He dziewczynki, wróciliśmy z Mazur, a w zasadzie z Suwalszczyzny Smile
Było cudnie, choć całą sobotę padało i było 13 stopni, 3 razy wchodziłam do jeziora Laughing woda miała więcej stopni niż powietrze Smile
W pozostałe dni słoneczko i ciepło Smile
Jak jesteście ciekawe co się działo z moim cyklem, to zapraszam pod wykresik Smile Troszkę z M pracowaliśmy Laughing

Nadziejko kochana, dziś z M siedzimy i pijemy winko, więc wciąż nie odpowiem na Twoją długaśną wiadomość na priv.
Ale jutro w pracy zjandę czas.
Kochana, ja mam zazwyczaj domniemaną owulację w dniu skoku tempki. Ale wiem, że to naprawdę różnie bywa. Moim zdaniem lekarz trochę zawalił sprawę, i za dużo pozostawił przewidywaniom, ale sądzę z Twojego opisu, że to wcale nie musi być zmarnowany cykl Exclamation Naprawdę Nadziejko, nie ma co się teraz stresować. Musisz przeboleć że to IUI nie było po Twojej myśli, i jeżeli staniesz przed koniecznością robienia nowego porozmawiaj sobie wcześniej z lekarzem, powiedz mu, że np. koleżanka miała robioną IUI na niepękniętym pęcherzyku i miała robione takie a nie inne badanie przed i że po prostu się zastanawiasz od czego to zależy że jeden lekarz decyduje tak, a inny inaczej i chciałabyś żeby Ci to wytłumaczył. Zmuś go do rozmowy, ale w łagodny spsób, lekarza trzeba czasami trochę podpuścić Embarassed Twisted Evil

I... Nadziejko, nie wolno Ci się poddawać tak łatwo sytuacjom! Silną kobietką musisz być! Jestem z Tobą w każdej chwili, wiesz o tym Neutral

Pychotko cudnie wprost, będziemy tutaj razem z Tobą przechodziły przez ten cykl, trzymam kciuki, żeby leki zadziałały!
I.... pouprawiam trochę offtopicu, ale tylko jedno zdanie Mr. Green
Zdjęcia będą jutro wieczorem Razz
Dziś nie dam rady już nic, no może tylko jeszcze popracujemy z M nad dzidzią Embarassed Laughing

Kornik, a ja to jakoś zupełnie nie wiem, co się teraz u Ciebie dzieje....
Na jakim Ty jestes etapie? Embarassed

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kornik

PostWysłany: Pon Lip 25, 2011 6:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko, pytasz o plany?
ano żadnych planów na razie nie mam - spróbuję wziąść skierowanie na rezonans, żeby wykluczyć endometriozę no i potem pół roku czekania na samo badanie zapewne... a póki co odpoczywamy przynajmniej do końca roku...

Pychotko, jakoś chyba przez ten pośpiech remontowo-przyjęciowy pominęłam Cię troszkę Embarassed Sad i nie powiedziałam Ci jak BAAARDZO się cieszę, że już masz tableteczki i że od nowego cyklu możecie zadziałać! ach... jakby to było, jakby Ci się w końcu udało... ach ach ach... Very Happy
z calutkiego serca Ci tego życzę!!!!!!!
nadzieja83

PostWysłany: Pon Lip 25, 2011 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotka napisał:
Naprawdę Nadziejko, nie ma co się teraz stresować. Musisz przeboleć że to IUI nie było po Twojej myśli

Lizelotko ehhh no i trafiłaś w sedno Sad Nigdy na to tak nie patrzyłam ale po głębszym zastanowieniu mogę się przyznać, że jest mój największy problem... że coś się odbyło nie po mojej mysli... no bo przecież to ja jestem lekarzem i to ja wiem najlepiej Mr. Green Cool Laughing (zresztą tyczy się to prawie wszystkich sfer mojego życia Sad )
fakt ja wołałabym aby IUI była na niepęknietym pecherzyku... no ale co zrobić. stało się jak się stało Sad ten cykl jest zamrnowany i już się z tym pogodziłam Rolling Eyes i możecie pisac co chcecie w tym temacie!!! ja swoje wiem i zdania nie zmienię Cool

Lizelotko jutro jestem z Tobą :* jesteś dzielna Smile dasz rade Smile i ja czekam tu na Ciebie Smile i do póki nie naskrobiesz czegokolwiek nie zmrużę oka!!! więc jeśli nie chcesz mieć mnie na sumieniu... Twisted Evil

no i ja dziewczynki Wam odpisze jakoś na dniach na wasze wiadomości prywatne bo oczywiście naskrobałyście wszystkie na raz Wink i nie ma to tamto... choćbym chciała bardzo no a przecież chcę to i tak nie dam rady Laughing

Ps: Lizelotko byłam na Twoim wykresiku Cool chciałam pooglądac serduszka, dzisiejszą tempkę ... no ale chyba opuściłaś się coś w uzupełnianiu Evil or Very Mad
Kornik

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko - ja również myślami jestem przy Tobie Very Happy

a ja mam już normy do tej chlamydii - i na 100% już wiem, że wyniki w obu klasach mam ujemne Wink
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko Kochana również jestem z Toba duchem Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 12 z 40