Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko mocno zaciskam kciuki.
NAdziejko...zaraz dam Ci klapsa za Twój pesymizm Twisted Evil . Jutro idę do gina na kontrolne badanie więc dokłądnie zapytam jak to jest z tym IUI. Może Cię uspokoję Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ja tylko chce Wam powiedziec zebyscie sie uzbroiły w cierpliwosc , chodzi mi o te błedy w wysyłaniu postow.
zwiazne to jest z kodowaniem strony.
wkrotce forum przejdzie metamorfoze Smile
narazie informatycy testuja nowa wersje i stad owe błedy.
cierpliwosci!
a pw zawsze działa Smile
to tyle ode mnie.

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzymam kciuki

Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, ja na chwilkę tylko Razz
Dziękuję Wam wszystkim za te kciuki Smile Jesteście kochane Smile
A ja wczoraj odebrałam wyniki DNA HPV i wiecie co sie okazało?? Nie mam tego wirusa!! Shocked A dziś na kolposkopii pani doktor powiedziała, że szyjkę macicy mam ładną i nic się tam nie dzieje Razz Razz Exclamation
Kurczę, cieszę się, bo stres był ogromny, ale skąd w takim razie taka cytologia? Shocked
Muszę zapytać o to mojego gina...

Nadziejko, widzisz, trochę łatwiej jest, gdy potrafimy dostosować się do sytuacji, nawet gdy nie jest po naszej myśli. Właśnie takie podejście sprawia, że wciąż mam siłę walczyć i uśmiechać się do tej walki Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko strasznie sie ciesze, ze Twoje badania wyszly ok Smile
Czułam, ze nic zlego sie z Toba kochana nie dzieje Smile uffff Smile

Ps. Ja caly czas czekam Very Happy wiesz na co Razz

Wind cudowna wiadomosc hehe Smile

Korniczku dziekuje, ze sobie o mnie przypomnialas hehehe Wink
Z tym cyklem wiążę wielkie nadzieje. Zeby chociaz ten lek zadzialal i zaczal wywolywac u mnie piekna owulke, to juz bylaby polowa sukcesu Smile

Ok kochane uciekam do mężusia, bo dzis mielismy, a wlasciwie to jeszcze mamy 8 rocznice slubu Very Happy ide jeszcze troszke poswietowac hihihihi wiec zycze spokojnej nocki :*:*:*
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 27, 2011 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Wind cudowna wiadomosc hehe Smile

hehe no nie? tez sie ciesze Razz

lizelotko super ze nic złego sie nie przyplątało Smile

pychotko najlepszego z okazji rocznicy!! Smile
pogrzeszcie sobie Razz a co tam ! Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 27, 2011 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko Very Happy Very Happy cudne wieści. Kamień z serca. Ja idę dzisiaj na podglądanko szyjki Wink)

Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tosiu, naprawdę kamień z serca Smile Teraz mogę znów bez dodatkowych obciążeń planować fasolinkę Smile
Wind to na pewno w dużej mierze, przez Twoje sutki!! Laughing
Pychotko, wiem, wiem, że czekasz! Embarassed Przepraszam! Obiecałam Ci, ale nie mogę znaleźć płytki z tymi zdjęciami ( po remoncie rok temu jeszcze nie ogarnęliśmy niektórych rzeczy, między innymi wciąż mam bałagan w płytach Embarassed ).
Ale pamiętam i na pewno dostaniesz niebawem Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o Tosiuniu.... ja tu na Ciebie czekałam :* ale nie przyszłas. ni nic poczytam po weekendzie bo jade dziewuszki kochane sobie na dziełeczkę z Mkiem wuluzować sie Smile Mcio ma urodzinki w sobotkę Smile będzie też siostra ze swoim dzieckiem... ajajaj no nic jakos bedzie trzeba to przezyc...

no wiec pewnie po weekendzie dopiero wam na priv podpisuje Embarassed

milej nocki *
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 29, 2011 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NAdziejko kochana miałam problem z netem ...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 13 z 40