Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja czytałam ze mimo tego ze 1 badanie wyjdzie ok to powinno sie wykonac kolejne po upływie 1h.
tak dla pewnosci Neutral
jedna laska na forum pisała ze miała prolaktyne ok a mimo to nie mogła zajsc w ciaze, potem lekarz zlecił badanie na obciazenie i wyszlo ze ma 15krotnie wieksza niz przewiduje norma... Neutrali załuje ze nie zrobiła tego wczesniej bo juz dawno mogłaby zaczac leczenie a nie czekac na cud..
no i komu tutaj wierzyc?? Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 3:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, ja nie wiem, akurat w tym temacie nie jestem mocna Sad

Pychotko, zajrzyj na swoją pocztę mailową, masz tam małe co nieco Razz

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind może byc rożnie niestety. Dzisiaj masz prolaktynę ok a jutro może byc taki skok że hohohoh. Tak czy inaczej jeśli robić to od poczatku do końca. Ja nawet bez polecenia teraz zrobiłabym odrazu prolaktynę i prolaktyne po obciążeniu. Tak za jednym zamachem i dla jasności tematu Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i własnie o taka odp mi chodziło Razz
znajac mnie to bede przezywała na zapas i martwiła sie czemu nie zrobilam na obciazenie Smile
a tak - pojde, machne 2x i bedzie wiadomo.
oczywiscie narazie sie dopytuje Smile zeby nie było ze juz pędzę Razz

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, byłam wczoraj u gina, i kazał mi zrobić betę. Odebrałam przed chwilą wynik, tak więc mam już 1000% pewności, że @ przyjdzie w końcu, prędzej czy później. Dziś bodajże 56 dc, chyba zacznę w końcu brać dupka...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotko to pozostaje Ci czekac;/

o matko..56dc i nadal brak @...
dlaczego masz takkkkkk długaśne cykle?

a za bete ile płacisz? Very Happy

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, przez ostatnie pół roku miałam cykle po 36 - 38 dni, ten jest jakiś wyjechany w kosmos! Evil or Very Mad
Nie wiem dlaczego tak się zadziało, ale przed 6 miesiącami wiewałam już takie długaśne, tylko to się wyregulowało jak zaczęłam brać dużo większą dawkę Eutyroxu, a teraz znów...

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to może przy okazji następnego kłucia sprawdź jeszcze i TSH?
a słyszałaś o Costagnusie? Rolling Eyes może by Ci skrócił cykle? Rolling Eyes
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind to nie sa długie cykle;)) . Co powiesz na 128dni??Wink

Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Korniczku, to dobry pomysł, TSH sprawdzę, może znów wzrosło???
O castagnusie słyszałam, to chyba zioło, prawda??
Hmmm, a myślisz, że można to łączyć z clo ???

Dodano po 1 minutach:

O nie Tosiu, moje cykle są długie Exclamation
A że bywają u dziewczyn i dłuższe to fakt, tylko, że takie po 128 dni to już załamka totalna Confused

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 34 z 40