Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 3:58 pm Temat postu: |
|
|
: _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lesia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Hej!!
Jestem mamą dwuletniego urwista. Staramy się z mężem już albo i dopiero od ponad pół roku o drugiego bobaska, na razie nic z tego. Moja miesiączka szaleje i raz ją mam, raz nie mam. Ile razy mi się spóźniała robiłam testy i miałam objawy. Głowę miałam nabitą do tego stopnia, że jak dostawałam okres to płakałam. To taka bezradność.
Teraz trochę wyluzowałam. W tym miesiącu będziemy próbowali dzień w dzień nie będziemy się kierowali moim organizmem (śluzem) bo to w moim przypadku nic nie dało...
Chyba, że mam jakieś problemy chormonalne ?? Jak w tym miesiącu się nie uda to pójdę do lekarza:) będzie dobrze
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lesia
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Taco napisał: | Być może popełniasz identyczny błąd co autorka tematu
Dlaczego nie jestem w ciąży?
Pamiętaj by dokładnie obserwować swoje ciało, a za starania brać się w dni płodne, a nie codziennie;) Nie baw się w kalendarzyki, bo ciało kobiety to nie komputer i nie da się wszystkiego obliczyć kalkulatorem. Polecam badanie śluzu (metoda Billingsów) połączone z mierzeniem temperatury - w ten sposób bez problemu ustalisz dzień owulacji:)
Życzę powodzenia! |
w moim przypadku obserwacja nie wiele daje bo staramy się od ponad pół roku i nic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
claudia4you
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 8:48 am Temat postu: |
|
|
Ja juz postanowilam ,bede normalnie wspolzyc tak jak wczesniej, nie bede na sile. Wiem ze dziecko przyjdzie kiedy bedzie chcialo. Ja na nie czekam
ale mam zamiar nie robic nic na sile. Dopiero minal miesiac od rzucenia tabletek, wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc....zawsze sa inne problemy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mjk89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 12:29 pm Temat postu: |
|
|
hej mam pytanie jestem pierwszy raz na tym forum wiec prosze o odpowiedz bardzo sie denerwuje...
31 stycznia mialam ost raz okres trwal on do 6lutego od pierwszego dnia okresu zaczelam brac po raz pierwszy tabletki microgynon 21 po czym po 10 tabletkach zaczelam plamic i je odstawilam myslalam ze to okres (glupota moja ) do dzis okresu nie mam ...jednak bylam u lekarza w pon 9marca powiedzial ze ciazy nei widac mysli ze to jednak moze byc zbyt wczesnie na jej wykrycie (oby) , kochalam sie z chlopakiem kilka razy do samego konca bez zadnych zabezpieczen w dni plodne ... wczoraj mierzylam temperature mialam 37.7 dzis tak samo...od jakiegos tyg mam zawroty glowy sennosc bole jak na okres wymiotowac mi sie chce i glowa mnie boli troszke jednak jak dzis zrobilam test wyszedl wynik negatywny...chcialabym miec dzidziusia wiec czy powinnam sie martwic tym testem nastepna wizyte u gin mam 30 marca po 3tyg od poprzedniej wizyty...prosze o odpowiedz ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laroche
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 7:37 pm Temat postu: |
|
|
witam dziewczyny. Bardzo pragne miec dzidziusia . staramy sie od 5 miesiecy i nic. chociaz ostatnio bylam dobrej mysli, okres spoznial mi sie 3 tyg. cieszylam sie dopoki wczoraj nie przyszla @ . juz nie mam sily , poddaje sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ruzia80
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Nie masz wyjscia mjk89 -musisz poczekac do wizyty. ale jesli po miesiacu test Ci wyszedl negatywnie to niestety nie wydaje mi sie zebys byla w ciazy. ale zycze Ci zebym nie miala racji jesli oczywiscie chcesz miec dzidziusia. powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 8:51 am Temat postu: |
|
|
oj musisz wirzyc ale tez zabardzo sie nie nakrecac ja sie nakreclam ale jak po 1 miesiacu dostslam okres załamka ale postanowilam spokonie i wysło po 2 miesiącach udal osie jestem w 7 tygodniu jestem: _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mjk89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:23 am Temat postu: |
|
|
tak chce miec dzidziusia bardzo ;] okresu nadal nie mam powiekszyly mi sie piersi jak nigdy;), dziwnie sie czuje nie wiem co jest grane skoto ten test wyszedl negatywny... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Noemi
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Witam was dziewczyny Mam pytanie od kilku dniu utrzymuje sie tempka ponad 37 stopni robilam jednak test i wyszedl negatywny ... czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? dodam ze robilam test przed dniem spodziewanej miesiaczki ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|