Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dante11
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Dominika156AR napisał: | a powiedz jaka cena tego zestawu i gdzie go można dostac?? w aptece?? |
co do ceny to ja chyba płaciłam jakoś niecałe 30zł za 120 tabletek (przy intensywnej kuracji wystarcza na 2 miesiące, przy normalnej - na 4), szampon to jakoś kilkanaście złotych, ale jest bardzo wydajny. kupowałam w sklepie zielarskim, ale wiem, że w zwykłej aptece też można kupić bez problemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:04 am Temat postu: |
|
|
Dante11 dzięki za dokładniejsze informacje, jutro popytam w aptekach ewentualnie sklepach zielarskich.
A mam jeszcze jedno pytanko, ten szampon można używac jak się ma farbowane włosy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dante11
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
hej;
pewnie, że można, ja farbuję włosy od bardzo wielu lat i nie zauważyłam, żeby szampon miał na nie jakiś niekorzystny wpływ. ale szampon to tylko dodatek do tabletek, one w tym wszystkim mają największe znaczenie. z tego co się orientowałam mają najbogatszy skład na rynku wśród tego typu preparatów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Aha to dobrze, bo ja właśnie też farbuje włoski i nie wiedziałam czy ten szampon szybciej nie wypłukuje kolorku.
No muszę przyznac że te tabletki na prawdę są dobre, biorę je dwa i pół tygodnia i już zauważyłam lekką poprawę
Dobrze, że dałaś znac na forum o tym preparacie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dante11
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 5:13 pm Temat postu: |
|
|
o to fajnie, że widzisz efekty. ja pierwsze efekty też widziałam po takim mniej więcej czasie, a potem było tylko lepiej. przestałam mieć w ogóle problemy z włosami, a przedtem było naprawdę źle, wypadały w takim tempie, że myślałam, że niedługo łysa zostanę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 8:21 pm Temat postu: |
|
|
To tak jak ja, normalnie garściami, szczególnie po myciu, normalnie jak sobie po włosach przejechałam ręką to pełno włosów w niej miałam i tak za każdym razem, przerażona byłam strasznie
Teraz jeszcze ten szampon sobie planuję zakupic Boje się tylko troszkę że mi się bedzie bardziej kolor z włosów wypłukiwał :/ a jak to u ciebie wygląda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dante11
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 8:43 pm Temat postu: |
|
|
kolor nie wypłukiwał mi się bardziej, niż przy innych szamponach. długo farbowałam włosy na odcienie czerwieni i wiśni, a te kolory wypłukują się błyskawicznie - przy ha-pantotenie generalnie nie zauważyłam, żeby kolor się wypłukiwał bardziej. potem jak miałam brązowe włosy, to już w ogóle nie zauwazałam tego wypłukiwania... ja miałam szampon do włosów normalnych i suchych, ale jest chyba jeszcze do przetłuszczających się.
tak samo jak o tabletkach to i o szamponie nie mogę złego słowa powiedzieć mnie pasował bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Hay dziewczyny slyszalyscie moze o zoltku i oliwie z oliwek niby taka mseczka na suche wloski _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiakkk
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | Hay dziewczyny slyszalyscie moze o zoltku i oliwie z oliwek niby taka mseczka na suche wloski | hej ja spróbowałam kiedys zółtka i faktycznie włosy były błyszczące i gładkie moze spróbuj dla mnie było ok ale mysle tez ze to sprawa indywidualna i zalezy jakie kto ma włosy,pozdrawiam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sabrina
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 5:03 am Temat postu: Ratunku!!!! |
|
|
Cześć Karmie córeczke piersią i od 3 miesięcy okropnie wypadają mi włosy nie mam pojęcia już co z tym robić.Wyciągam je garściami Macie na to jakiś dobry sposów oprócz obcięcia Mąż by mnie udusił gdybym obcieła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|