Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Coś na wzmocnienie włosów

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobno po porodzie to częste. skoro nie chcesz przycinać (a to na pewno by je wzmocniło), to możesz łykać witaminy dla kobiet w ciąży i matek karmiących. podobno efekty są też po stosowaniu szamponów i odżywek bilba, nisim, oczywiście vishy dercos.. ale to wszystko drogie. ogólnie przeczytaj temat, wszystkie specyfiki, nakładane na włosy mozesz stosować przecież, a tutaj dziewczyny polecały szampony, woski, wcierki itp. Smile
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind muszę Ci powiedzieć, że po stosowaniu tego niebieskiego Herbal'a włosy są super, dzięki za tą jak dla mnie cenną radęSmile

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:24 pm    Temat postu: RADICAL Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszeliście może coś o szamponie "RADICAL" czy pomaga??

----edited by emilka----
nie pisz całych postów wielkimi lietrami, gdyż odbierane jest to jako krzyk
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja używam Radical ze skrzypem. Świetnie się włosy rozczesują. No a jak na razie nie mogę stwierdzić czy mi bardziej wypadają czy mniej... Confused Zbyt krótko go używam.
Powrót do góry
Sabrina

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 12:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedz Very Happy jak zaczne urzywać to mam nadzieje że będzie pomagał,bo chyba oszaleje włosy wypadają mi garściami Crying or Very sad
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może coś będzie z tego jeżeli połączysz to z doustnym przyjmowaniem skrzypowity, A+E
Powrót do góry
Sabrina

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAM taką nadzieje bo nie uśmiecha mi się wyłysieć Twisted Evil
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiakkk oki luzik zaczne robic to systematycznie....hehe bo jakos ostatnio nie okazji hehe pozdrowki papapa
kasiakkk

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 7:21 pm    Temat postu: hey Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to sprubój i napisz jakie beda efekty...pozdr Cool
Powrót do góry
Sabrina

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc zakupiłam "Radical" i o efektach będe Was informowała Wink trzymajcie kciuki żebym nie wyłysiała zanim córcia skończy Roczek hehe Laughing Twisted Evil
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 5 z 12