Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
minimka
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Czesc wam bardzo miłe istotki ja znowu z problemem... Mianowicie 2 grudnia zobaczylam sluz plodny 6 grudnia ok.21 wieczorem alb z 6na7 albo z 7na8 bolało mnie podbrzusze na owu. Jak zawsze od kiedy wyleczlam zapalenie przydatkow.ale nie ważne. Bolało no i poszłam spac. 9 grudnia zauważyłam ok 22 sluz biały nieplodny a temp 10 grudnia rano 36.8 wynosiło i tez byki dużo sluzu nieplodnego... 10 grudnia przyjechał mój narzeczony juz teraz ) i o 20 wieczorem doszło do zbliżenia byliśmy bez bielizny i poniosło nas na ok 7 min pocieral penisem o pochwe i włożył mi penisa dwa razy ale do wytrysku bylo daleko bardzo a przed tym nie było wytrysku w ogóle. Potem poszłam sie umyć bo wychodziliśmy na imprezę i jeszcze przed wyjsciem pobawilam sie jego penisem ale juz ubrana no i wtedy mój chlopak był juz blisko orgazmu ale gdy pocieral penisem o pochwe nie był blisko. A od niedzieli jestem chora na angine a okres mam mieć 20/22 grudnia cykl trwa średnio 28/30 dni. Cy jest możliwość zajścia w ciazy bez wytrysku tylko od tego płynu podniecenia w mojej sytuacji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 4:01 pm Temat postu: |
|
|
minimka a jak sadzisz?
skoro nie było wytrysku to od samego dotykania w ciaze sie nie zajdzie.
nie wiem kiedy miałas 1wszy dzien okresu..
z mojego doswiadczenia sluz płodny nie trwa tak krotko jak Ty opisałas..
dałabym +/- ok 8,9dni samych płodnych. a u Ciebie z dnia na dzien zmienia sie na niepłodny.
hmmm
dziwne
tak czy siak nie widze szans na ciaze, chyba ze chłopak nie zdazył wyjsc albo nie był w stanie poczuc ze cos sie wydostaje.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
minimka
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Okres Mialam 22 lisTopada... Nie mógł mieć wytrysku bo nawet nie był bardzo mocno podniecoby a orgazmu nie ma sie z delikatnych wolnych smyran...ym dni plodny krótko? Mówię ze sluz biały zobaczyłam wieczorem 9 grudnia a 10 rano było go juz dość sporo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 10:59 pm Temat postu: |
|
|
skoro nie mial wytrysku to jak mozesz byc w ciazy? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
minimka
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 11:11 pm Temat postu: |
|
|
No obawy zawsze sie ma Chyba przez nerwy nie mysle racjonalnie No czyli ciazy nie ma a na okres mam czekać. Dzieki za pomoc obawialam sie o ten preejakulat ale skoro mowa ze plemniki tam tylko tuż tuż przed wytryskiem to tam pff |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
tak tak
pff _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sneaky
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 1:57 am Temat postu: |
|
|
witam dziewczyny , mam dlugie cykle ... jednak ostatnio moj cykl wydluzyl sie do 39 dni , stres , egzaminy itp robia swoje dostalam okres 9 grudnia 14 grudnia kochalam sie z chlopakiem, dzien po okresie . tzn , wszedl we mnie pare razy , nie bylo wytrysku naczytalam sie roznych wypowiedzi na innych stronkach i teraz panikuje , w dodatku mam wszystkie objawy ciazy oprocz powiekszonych piersi , wymiotow . Do tego w piatek mialam uczucie wilgotnosci , mokra ktore po 2 dniach zniknelo .. obserowalam swoja szyjke od konca okresu , zawsze wyczuwalna byla odrazu przy wlozeniu palca , wczoraj jednak wydawala mi sie ze jest troche dalej i jakby miekka , dzisiaj znowu jest odrazu przy wlozeniu . Nie wiem , martwie sie , schizuje , zamiast cieszyc sie z swiat , nie spie , mysle , nie moge sie skupic na niczym , wszystko mnie drazni przez te nerwy ... myslicie ze mam czym sie przejmowac ? Rozmawialam z facetem , powiedzial ze nie bylo wytrysku na pewno . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 11:57 am Temat postu: |
|
|
sneakyspokojnie objawy ciązy nie pojawiają się tak szybko, wszystko to co odczuwasz może być zwykłą sugestią, jeśli partner nie miał wytrysku tego dnia, to nie ma czym się martwić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
abradab
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 9:35 pm Temat postu: |
|
|
witam, czytałem wwszystkie wątki było to ujetę ale nie do końca wyjaśnione...
czy można zajść w ciąże przy sytuacji gdy po wytrysku podczas wycierania spermy reka delikatnie dotknęła ją ale była dokładnie wytarta (bez uzycia wody) i podczas drugiego stosunku uzyta była gumka z tym ze dotykałem ją (podczas nakładania) tą wytartą wcześniej ręką (bez jakiej kolwiek widocznej ilosci spermy na ręce, była sucha) czas miedzy wytarciem a dotknieciem gumki to ok 3-4 minuty ... czy w takim wypadku jest szansa ze jakims cudem plamnik przeskoczy z tej suchej wytartej reki na gumke a pozniej podczas stosunku do jajeczka ? prosze o odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 11:44 am Temat postu: |
|
|
abradab nie ma takiej możliwości, plemniki nie skaczą (całe szczęście) Ciąża w takim przypadku wykluczona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|