Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
minimka

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc wam bardzo miłe istotki Wink ja znowu z problemem... Mianowicie 2 grudnia zobaczylam sluz plodny 6 grudnia ok.21 wieczorem alb z 6na7 albo z 7na8 bolało mnie podbrzusze na owu. Jak zawsze od kiedy wyleczlam zapalenie przydatkow.ale nie ważne. Bolało no i poszłam spac. 9 grudnia zauważyłam ok 22 sluz biały nieplodny a temp 10 grudnia rano 36.8 wynosiło i tez byki dużo sluzu nieplodnego... 10 grudnia przyjechał mój narzeczony juz teraz Wink) i o 20 wieczorem doszło do zbliżenia byliśmy bez bielizny i poniosło nas na ok 7 min pocieral penisem o pochwe i włożył mi penisa dwa razy ale do wytrysku bylo daleko bardzo a przed tym nie było wytrysku w ogóle. Potem poszłam sie umyć bo wychodziliśmy na imprezę i jeszcze przed wyjsciem pobawilam sie jego penisem ale juz ubrana no i wtedy mój chlopak był juz blisko orgazmu ale gdy pocieral penisem o pochwe nie był blisko. A od niedzieli jestem chora na angine a okres mam mieć 20/22 grudnia cykl trwa średnio 28/30 dni. Cy jest możliwość zajścia w ciazy bez wytrysku tylko od tego płynu podniecenia w mojej sytuacji?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minimka a jak sadzisz?
skoro nie było wytrysku to od samego dotykania w ciaze sie nie zajdzie.
nie wiem kiedy miałas 1wszy dzien okresu..
z mojego doswiadczenia sluz płodny nie trwa tak krotko jak Ty opisałas..
dałabym +/- ok 8,9dni samych płodnych. a u Ciebie z dnia na dzien zmienia sie na niepłodny.
hmmm
dziwne
tak czy siak nie widze szans na ciaze, chyba ze chłopak nie zdazył wyjsc albo nie był w stanie poczuc ze cos sie wydostaje.. Neutral

Powrót do góry
minimka

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres Mialam 22 lisTopada... Nie mógł mieć wytrysku bo nawet nie był bardzo mocno podniecoby a orgazmu nie ma sie z delikatnych wolnych smyran...ym dni plodny krótko? Mówię ze sluz biały zobaczyłam wieczorem 9 grudnia a 10 rano było go juz dość sporo
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nie mial wytrysku to jak mozesz byc w ciazy? Rolling Eyes

Powrót do góry
minimka

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No obawy zawsze sie ma Embarassed Chyba przez nerwy nie mysle racjonalnie Neutral No czyli ciazy nie ma a na okres mam czekać. Dzieki za pomoc obawialam sie o ten preejakulat ale skoro mowa ze plemniki tam tylko tuż tuż przed wytryskiem to tam pff Question Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Gru 17, 2011 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tak Smile
pff Smile

Powrót do góry
sneaky

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 1:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam dziewczyny , mam dlugie cykle ... jednak ostatnio moj cykl wydluzyl sie do 39 dni , stres , egzaminy itp robia swoje Smile dostalam okres 9 grudnia 14 grudnia kochalam sie z chlopakiem, dzien po okresie . tzn , wszedl we mnie pare razy , nie bylo wytrysku Smile naczytalam sie roznych wypowiedzi na innych stronkach i teraz panikuje , w dodatku mam wszystkie objawy ciazy Very Happy oprocz powiekszonych piersi , wymiotow . Do tego w piatek mialam uczucie wilgotnosci , mokra ktore po 2 dniach zniknelo .. obserowalam swoja szyjke od konca okresu , zawsze wyczuwalna byla odrazu przy wlozeniu palca , wczoraj jednak wydawala mi sie ze jest troche dalej i jakby miekka , dzisiaj znowu jest odrazu przy wlozeniu . Nie wiem , martwie sie , schizuje , zamiast cieszyc sie z swiat , nie spie , mysle , nie moge sie skupic na niczym , wszystko mnie drazni przez te nerwy ... myslicie ze mam czym sie przejmowac ? Rozmawialam z facetem , powiedzial ze nie bylo wytrysku na pewno .
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sneakyspokojnie objawy ciązy nie pojawiają się tak szybko, wszystko to co odczuwasz może być zwykłą sugestią, jeśli partner nie miał wytrysku tego dnia, to nie ma czym się martwić.
Powrót do góry
abradab

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Gru 23, 2011 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, czytałem wwszystkie wątki było to ujetę ale nie do końca wyjaśnione...

czy można zajść w ciąże przy sytuacji gdy po wytrysku podczas wycierania spermy reka delikatnie dotknęła ją ale była dokładnie wytarta (bez uzycia wody) i podczas drugiego stosunku uzyta była gumka z tym ze dotykałem ją (podczas nakładania) tą wytartą wcześniej ręką (bez jakiej kolwiek widocznej ilosci spermy na ręce, była sucha) czas miedzy wytarciem a dotknieciem gumki to ok 3-4 minuty ... czy w takim wypadku jest szansa ze jakims cudem plamnik przeskoczy z tej suchej wytartej reki na gumke a pozniej podczas stosunku do jajeczka ? prosze o odpowiedz...
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sob Gru 24, 2011 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

abradab nie ma takiej możliwości, plemniki nie skaczą (całe szczęście) Very Happy Ciąża w takim przypadku wykluczona
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 13 z 43