Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
laaaaandryyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 7:47 pm Temat postu: |
|
|
roseanna, oczywiście, pochwalę się.
Mój chłopak deklaruje, że nie miał wcześniej wytrysku, więc jestem już spokojniejsza. Mimo to okres się spóźnia już jakieś 5, 6 dni... Dzisiaj robiliśmy test i wygląda na to, że na szczęście nie jestem w ciąży, ale jutro rano dla pewności zrobię jeszcze jeden.
Ale myślę, że wszystko jest w porządku i okres spóźnia się przez ten caly stres. Tego się trzymam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roseanna
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Będzie dobrze Sama wiem, że stres ma baaardzo duży wpływ! U mnie póki co, powinien przyjść dziś, więc tragicznego spóźnienia jeszcze nie ma... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny spokojnie, naprawdę bez wytrysku w pochwie trudno zajść w ciąże, oczywiście zdarzają się rzadkie przypadki, ale przeważnie ktoś, gdzieś popełnił błąd, w końcu do zapłodnienia potrzebne są plemniki i to nie jeden |
|
Powrót do góry |
|
|
|
damian00716
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 1:36 am Temat postu: |
|
|
cześć ; ostatnio z moją dziewczyną "uprawialiśmy" petting . poczułem , że wydobywa sie z mojego członka jakiś płyn więc wytarłem go palcem , a następnie palec o spodnie , po chwili znów zacząłem pieścić "pochwę" dziewczyny . miała dni płodne czułem też śluz , martwie się - może byc w ciazy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
victoria863
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Mam problem podobny do wszystkich w tym watku, jednak mnie nurtuje inna rzecz. Ale od poczatku. Okres mam bardzo nieregularny i mam długie cykle, zazwyczaj ok 40 dni,3 ostatnie to po 48, 56 i 38 dni. Okres zaczał mi się 1 stycznia, do stosunku doszło 19 stycznia. Najpierw pieszczoty, później mój chłopak włozył mi penisa 2 razy bez prezerwatywy i dość głęboko, później wyszedł, założył prezerwatywę i dopiero po 30 minutach nastąpił wytrysk. Jednak do tej pory okres się nie pojawił- ten cykl trwa już 72 dni! Wiem, że ciąża może być w tym momencie nierealna, ale od początku marca bolą mnie piersi mocniej niż przy wcześniejczych okresach, szczególnie w nocy, miewam też problemy żołądkowe i odczuwam czasem lekkie skurcze w dole brzucha. W sobotę wieczorem badałam położenie szyjki macicy i była ona nisko, była zamknięta i twarda. Czemu nie mam okresu i jeśli to nie jest ciąża to co może mi być? Wiem, że powinnam udac się do ginekologa, ale mam do nich osobisty uraz, o którym wolalabym się nie rozpisywać. Bardzo proszę o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 3:54 pm Temat postu: |
|
|
victoria863 Do zapłodnienia nie powinno dojść, ale możesz dla spokoju zrobić test, napewno będzie wiarygodny, takie długie cykle nie są normalne powinnaś to skontrolować
Dodano po 58 sekundach:
damian00716 nie będzie w ciąży.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roseanna
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Uff, i @ przyszła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
brocio
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 8:37 am Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanie. Czytałem większość tego tematu ale chciałbym żeby i tak mnie ktoś utwierdził w przekonaniu. Jestem dość dobrze uświadomiony ale i tak mam pewne obawy. Kochałem się z dziewczyną. Używałem od samego początku prezerwatywy. Nie miałem wytrysku. Czy jest możliwość, że coś poszło nie tak i dziewczyna zajdzie w ciążę? Trochę głupie pytanie ale mam obawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 9:57 am Temat postu: |
|
|
a skad ciaza skoro nie było wytrysku?
nie ma takiej opcji. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
laaaaandryyna
|
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 12:57 am Temat postu: |
|
|
Chwalę się wszem i wobec, że w końcu przyszedł do mnie dlugo oczekiwany, spóźniony 10 dni okres. Jestem przeszczęśliwa. Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i otuchę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|