Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
majorka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 19, 2012 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to gratuluje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pedroalmodovar

PostWysłany: Pon Mar 26, 2012 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Mamy z dziewczyną problem. W nocy 24 marca uprawialiśmy seks. Ostatni raz miała okres 9 marca. Ma cykle około 35 dniowe. Wychodzi więc na to że miała (ma) dni płodne. Mówiła wręcz, że czuła, że to dzień owulacji, że zawsze tego dnia się czuję trochę jak przed okresem: nastroje, chce jej sie jesc co nie miara itp.

Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Byliśmy po imprezie - oboje pijani, oraz po kilku papierosach (co bardzo rzadko robimy.) Uprawialismy seks okolo 15 minut. Po zmianie pozycji moja dziewczyna zaczela dochodzic. Doszla ze mna w srodku. Zazwyczaj tez w tym momencie dochodze, ale po papierosach jeszcze wcale nie czulem ze dochodze. Po wyjeciu penisa zorientowalem sie ze nie mam na sobie kondoma. Zsunal sie. Maksymalnie nie byl na moim penisie okolo 3-5 minut. Nie doszedlem. Natychmiast przerwalismy stosunek. Boimy sie ze moze to sie skonczyc ciaza... Wytrysku nie bylo, ale tez nie wiemy dokladnie kiedy zsunal sie kondom. Wiem ze na pewno nie trwalo to bardzo dlugo (te 3-5 minut).
Jak myslicie sa duze szanse na ciaze?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisales ze oboje doszliscie wiec jak sie nic nie dostało do srodka?
orgazm w gumce wg mnie nie jest najlepszym wyjsciem bo zawsze moze sie gumka zsunac - tak jak u was albo peknac.
jesli jestes pewien ze nasienie nie dostało sie do srodka to nie ma powodu do obaw.
najgorzej ze miała dni płodne i okolice owulacji..
płodny sluz to istny raj dla plemnikow,wiec gdyby cos polecialo to szanse na ciaze sa...

Powrót do góry
pedroalmodovar

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ona doszla, ja nie. wrecz bylem jeszcze daleko... sam juz nie wiem co myslec
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro byłes daleko to nie ma powodu do obaw Smile

Powrót do góry
Veji

PostWysłany: Wto Mar 27, 2012 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) zwracam się do was z nastepującym pytaniem. Wczoraj kochałem się z moją dziewczyną (cykl zaczal sie 11 marca, zazwycxzaj trwa 28dni, wiec kiedy sie kochalismy byl 16dc). Pech chciał, i faktem jest jest to nieodpowiedzialne, po "części oralnej" zaczęliśmy się kochać w pozycji na jezdzca- w sumie trwało to góra 2 minuty, później w innej pozycji ale niecałą minutę. Czułem,że niebawem dojdę. Tzn nie ze od razu, ale hmm na zasadzie " jeszcze pare razy wejde w nią i pewnie dojde", po prostu czułem " jak się zbierało powoli". Stąd też założyłem prezerwatywę i kontynuowaliśmy. Po ok 5-8 minutach doszedłem w niej, ale byłem w prezerwatywie. Nic nie wyciekło, prezerwatywa szczelna była. ALE zastanawiam się nad tymi chwilami kiedy byłem w niej bez prezerwatywy:(... tyle się naczytałem o tym preejakulacie, wychodzeniu na styk itd..l;/co sądzicie o tym?
Powrót do góry
nika520

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sro Mar 28, 2012 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć.
Kochałam się z moim chłopakiem 16 marca, był to 11 dc. zawsze używamy prezerwatywy, i dla większego bezpieczeństwa nigdy nie dochodzi we mnie bo nie chcemy byc jeszcze rodzicami Smile ale do rzeczy. zrobiliśmy to raz, mój chłopak umył ręcę, jednak nie jestem pewna czy sie wysikał. potem po upływie pół godziny, może więcej, postanowiliśmy zrobić to jeszcze raz. zachciało nam się wypróbowywać pozycje, więc stosunek nie trwał dłużej niż 7 minut, do wytrysku było bardzo daleko. W końcu przy którejś zmianie pozycji, po tym jak wyszedł, nie we mnie, gumka się zsunęła. mam dostać okres na dniach, jednak nie boli mnie brzuch, a zawsze bolał, a piersi, mimo że są wrażliwe, też nie bolą jakoś szczególnie. panikuję jak głupia. czy jest szansa, że jestem w ciąży?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 29, 2012 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Veji jesli jestes pewny ze do wytrysku nie doszlo to w ciazy nie powinna byc.
w tym płynie nie ma plemnikow, to zwykłe podniecenie.
pojawiaja sie dop przed samym finałem.

nika a 2gi stosunek tez byl w gumce? jesli tak to nie ma powodu do obaw.

Powrót do góry
nika520

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Mar 29, 2012 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, był w gumce Smile
jeszcze jedno pytanie, takie ogólne. jeśli zawsze stosujemy prezerwatywę i chłopak nigdy nie dochodzi we mnie, to, oczywiście mówie tu o sytuacji kiedy gumka nie zsunęła się ani nie pękła, nie ma mowy o ciąży?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy, bo niby jak?
skad miałoby sie wziac nasienie skoro gumka cała i nie konczy w srodku? Wink
spokojnie

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 20 z 43