Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sekutnica

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2012 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolisz się stresować kolejny miesiąc czy w 30 sekund zrobić test? Wiem, że to nie jest proste (dla mnie też) dla niektórych dziewczyn, ale musisz się po prostu zmobilizować. Kup 2, zrób dla pewności na rano a drugi powtórz następnego dnia lub parę dni później, koszt ok 20zł.
Tak nieraz bywa niestety z tymi naszymi babskimi sprawami, że coś się "rozreguluje" Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fawn89

Wysłał podziekowań: 8
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 7:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będę się stresować tylko do okresu Laughing

CO do testów to jestem taką panikarą, że i tak jak wyjdzie negatyw to znajdę na forach kobietę, która była w ciąży a i tak miała negatywny.

Ehh ciężkie to życie.

Tłumaczę sobie, że po zapłodnieniu nie byłoby takich zmian w śluzie jak w zwykłym cyklu...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fawn89 napisał:
CO do testów to jestem taką panikarą, że i tak jak wyjdzie negatyw to znajdę na forach kobietę, która była w ciąży a i tak miała negatywny.

dlatego nie polecam testow aptecznych a z krwi BHCG.
fakt jest drozszy ale masz podane normy i jest o wiele skuteczniejszy niz te apteczne.
\tak czy siak nie przejmuj sie. w ciazy nie jestes.
sluz podczas ciazy utrzymuje sie dosc dlugo i jest bardzoooooooooooooo obifty.
wiem bo sama miałam tak na poczatku.
spokojnie Wink

Powrót do góry
fawn89

Wysłał podziekowań: 8

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postanowiłam zrobić test w przyszłym tygodniu jeśli okres się nie zjawi bo jednak wydaje mi się, że przyjdzie .

Nie ma w końcu cudów na świecie i ciąż z palca Laughing

Dodano po 1 godzinach 53 minutach:

A czy to normalne, że na ok. 4 dni przed okresem mam takie uczucie wilgoci w pochwie?

Zwykle nie zwracałam na to uwagi, a teraz oczywiście wszystkiemu się przypatruję ...

Bo to, że występuje biały, kremowy śluz to wiem , aczkolwiek w tym miesiącu wydaje mi się on być bardziej "wodnisty "
Powrót do góry
libelle_08

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej! mam problem... ostatnio w niedzielę 1.04 przeżyłam swój pierwszy raz... zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, mój ukochany za każdym razem gdy we mnie wchodził sprawdzał czy prezerwatywa nie pękła... i nie pękła bo za każdym razem zbiorniczek robił się taki wypukły... mój chłopak nie skończył we mnie. Gdy miał dojść wyszedł ze mnie i jeszcze robiłam mu dobrze rączką... tylko martwi mnie jedno... bo wcześniej kończył chyba ze 3 razy... ale wtedy jeszcze się nie kochaliśmy, ja pieściłam go oralnie skończył, poszedł do łazienki podobno oddał mocz, no i później po chwili właśnie zaczęliśmy się kochać.

On mówi że nie ma szans żebym była w ciąży bo po pierwsze: nie pękła prezerwatywa a po drugie on we mnie nie skończył.

okres miałam 20 marca, więc 1.04 był 13 dzień... ale ja cykle mam długie ostatnio aż 40 dni miałam... więc nie potrafię sobie obliczyć dni płodnych...

proszę o odpowiedź
czy jest w ogóle taka możliwość żebym zaszła w jakiś sposób w ciążę przez to co zrobiliśmy tak jak wyżej opisałam?

podejmując się tego wiedziałam że to nie możliwe, ale teraz po... mam różne takie dziwne myśli..

Czekam na odpowiedź Smile
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

libelle_08 a kolejne stosunki były w gumce czy bez?

to ze oddał mocz to duzy plus, jeszcze lepiej byłoby gdyby sie umył no i dodatkowo zabezpieczył sie gumka.
wtedy nie ma mowy o ciazy.

Powrót do góry
libelle_08

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, cały czas było w prezerwatywie. Bez nawet nie myśleliśmy żeby tak zrobić. Prezerwatywa była + jak to on stwierdził że ja go "oczyściłam" ze spermy jak pieściłam go oralnie... jak miałam w buzi.. to myślisz że mogę być w ciąży??

była prezerwatywa cały czas, i nie skończył we mnie gdy we mnie wszedł w prezerwatywie, tylko ja dopiero później policzyłam że to już 13 dzień, a myślałam że to 10... ale moje cykle to mają tak 32, a ostatnio aż 40 dni...

no i troszkę się martwię teraz...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przez sex oralny w ciaze sie nie zajdzie Razz
daj spokoj.
skoro stosunki były zabezpieczone to nie powinnas sie martwic Smile
13dc to juz płodny ale jeszcze nie owulka..chociaz kto wie...

dla pewnosci mozesz zrobic test w dniu spodziewanego @.

Powrót do góry
NiePal

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 9:33 pm    Temat postu: Zajść w ciążę bez wytrysku ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Wczoraj kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia około minuty po czym szybko wyszedł i wytrysk doszedł pozamną i daleko odemnie i nic się nie dostało ani nawet nie dotknęło miejsc pochwy . Ostatni okres miałam 22.03 , skończył mi sie 27.03 . Mam prawdopodobnie dni płodne i owulację . Czy mogłam zajść w ciążę ? Zdania są podzielone co do kropelkowania .. Proszę o szybką odpowiedź.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro wytrysk nastapił na zew i na dlugo po wyjeciu członka to w ciazy nie bedziesz.
gorzej jesli wyszedł " na styk", wtedy jest duza szansa na zapłodnienie - tym bardziej ze miałas owulke i dni płodne.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 22 z 43