Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fawn89

Wysłał podziekowań: 8
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostałam dziś rano okres...

Aleeee właśnie...
Wydaje mi się, że jest on mniej obfity niż zwykle. Na początku przez około 3 godziny bolał mnie brzuch i w sumie to ze mnie leciało, a teraz tak jakby przestaje. Bardziej jest to śluz z krwią...

Oczywiście przypominają mi się wszystkie artykuły w których było napisane, że w ciąży mogą występować plamienia i już sama nie wiem..

Dodano po 3 godzinach 17 minutach:

Teraz w sumie leci ze mnie sam śluz bez krwi Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

libelle_08fawn89 nie jesteście w ciąży na 100%, nie ma powodu do paniki....
Powrót do góry
fawn89

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIKI16 ja już nie rozumiem nic. Wiem, że w taki sposób się w ciążę nie zachodzi. Tylko nie rozumiem co teraz dzieje się z tym moim okresem. Czemu leci sam śluz. W sumie było nawet obficie przez parę godzin ( aczkolwiek nie aż tak jak kiedyś), a teraz nic....
Powrót do góry
libelle_08

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Kwi 08, 2012 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

11.01.2012 - okres
(33 dni) kolejny
12.02.2012 - okres
(38 dni)
20.03.2012 - okres
8-9.04.2012 - mam plamienia... takie ciemnobrązowe... SadSad

(gdy się kochaliśmy to nie krwawiłam, nie było ani kropli krwi...)

patrząc na metody wyliczania dni płodnych:

link usuwam. jest spoza bio m! ---Wind_of_hope---

ok, przepraszam za link Smile

średnio wychodzi mi długość cyklu powyżej 32 dni a nawet jakby 32 dni to dni płodne są w dniach 16-20 cyklu.

a wtedy jak się kochałam z chłopakiem miałam 13 dzień cyklu.

Ponadto byliśmy zabezpieczeni, oraz on nie skończył we mnie...

A jednak mam głupie obawy... i boję się... Sad ale mam nadzieję że w ciąży nie jestem, bo nie skończył przecież we mnie, nie było wytrysku wewnątrz. Czekam na okres!
Powrót do góry
NiePal

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Kwi 08, 2012 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczuł poprostu że dojdzie , wyszedł ubrał majtki i doszedł .
Powrót do góry
fawn89

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2012 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znowu troszkę pomęczę, a więc mój okres wtedy się rozkręcił jednak. Trwał 3 dni, w miarę obfity ( choć może mniej niż zawsze). Dziś jest 4 dzień i jest takie bardziej plamienie już. Zwykle okres trwa 5-6 dni.

Myślicie, że mogę już wykluczyć ciążę ? Bardzo proszę o odpowiedź...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2012 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozesz wykluczyc.

Powrót do góry
libelle_08

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2012 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co ze mną??
przez 2 dni miałam plamienia ciemnobrązowe
Czy też mogę wykluczyć ciążę??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 11, 2012 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

libelle a ile razy mozna to samo powtarzac???

skoro obawiasz sie ciazy mimo okresu to idz do apteki po test.

ja juz swoje zdanie wyraziłam. skoro nadal sadzisz ze cos jest nie tak to poprostu zatestuj.

Powrót do góry
niet1342

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ! Ostatnio uprawialem "sex" (jezeli mozna to tak nazwac ) przez ok 20 sekund bez wytrysku i bez zabezpieczenia . Dodam, ze masturbowalem sie o 14 godzinie a stosunek odbyl sie po 18 . Przed stosunkiem oddalem mocz i umylem czlonka. Dodam tez , ze przed tym calym stosunkiem bawilismy sie troche oralnie , lecz nie doszlo do wytrysku .
Czy sa jakies szanse na ciaze ? prosze o szybka odpowiedz , poniewaz mam mętlik w glowie , z gory dzieki !Smile
PS: wytrysk nastapil ok 2- 3 minuty po wyjeciu go z pochwy .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 23 z 43