Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko powinno byc ok. ciazy raczej nie bedzie Wink no chyba ze urojona Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niet1342 napisał:
Czy sa jakies szanse na ciaze ?

nie ma.
- umyłes sie
- oddałes mocz
- wytrysk nastapił na długo po wyjeciu

wiec szans na ciaze nie widze Wink

dobrze by było zebys wiedzial ktory to był dzien cyklu.. ?czy dni płodne, owulacja czy juz bezpieczne? Smile_
tak czy siak obstawiam brak ciazy Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fawn89

Wysłał podziekowań: 8
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 16, 2012 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam jeszcze jedno ostatnie już pytanie Smile

A więc zrobiłam dziś test ciążowy dla upewnienia ( 43 dni po tym pettingu) z porannego moczu o godzinie 6 rano. Ale dzień wcześniej wypiłam 3 i pół piwa. Dwa o godzinie 14 i półtorej jeszcze ok 21. Poszłam spać o 23 i oddałam jeszcze mocz.
Test wyszedł negatywnie. Czy wypite piwo mogło sfałszować ten wynik ?
Powrót do góry
niet1342

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pon Kwi 16, 2012 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , ponawiam moje pytanie , bo nie daje mi spokoju . Tym razem opowiem dokladniej .
Tak jak wspomnialem o godzinie 14 sie masturbowalem . Ok godziny 18 przyszedlem z partnerka do domu , oddalem mocz i umylem czlonka . Nastepnie z jakies 20- 25 minut byly zabawe oralne . Nie doszlo do wytrysku. pozniej wszedlem w nia 2- 3 razy i nie bylo wytrysku. Potem bawilismy sie jeszcze troche oralnie i znow bez wytrysku. Nastepnie wszedlem w nia tak jak wspomnialem na 15- 20 sekund i bez wytrysku , ani bez zabezpieczenia . Wytrysk nastapil 2- 3 minuty po wyjeciu czlonka z pochwy (sam sie doprowadzilem).
A teraz ponawiam pytanie : Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze ?
Prosze o szybka odpowiedz , bo juz nie mam glowy na to . Z gory dzieki !Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2012 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fawn89 napisał:
Test wyszedł negatywnie. Czy wypite piwo mogło sfałszować ten wynik ?

nie.
we krwi znajduje sie hormon ciazowy i % raczej go sie nie pozbeda.
mozesz byc spokojna.

niet1342 ile razy mozna powtarzac to samo?
nie. w ciazy nie jest.

Powrót do góry
niet1342

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2012 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje bardzo za uspokojenie i przepraszam za moje naiwne pytania na poziomie 2 letniego dziecka Smile Ale wole dmuchac na zimne niz potem sie zamartwiac co to bedzie i miec chore mysli . Z tego doswiadczenia wnioskuje , ze nie jestem zbyt dojrzaly psychicznie na sex Smile Dziekuje jeszcze raz za wszelka pomoc !
Pozdrawiam goraco !Smile
Powrót do góry
fawn89

Wysłał podziekowań: 8

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2012 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope tyle, że ja zrobiłam test z moczu, a nie krwi. Tyle, że po ok. 7 godzinach "niesikania" Smile
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2012 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fawn89 Test jest wiarygodny, nie jesteś w ciąży nawet jakbyś chciała, bo tak się poprostu zajść w ciążę nie da Twisted Evil
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2012 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fawn to nic ze z moczu Smile
uwierz ze gdybys była w ciazy to jej hormon jest wykrywalny przez test,anwet ten apteczny.
nie panikuj! Smile

Powrót do góry
nika520

PostWysłany: Nie Kwi 22, 2012 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny, to znowu ja. Znów mam zmartwienie, i znów pędzę po poradę do was.
Otóż, 10 dnia cyklu kochałam się z moim chłopakiem. Tak jak pisałam ostatnio-seks z prezerwatywą, doszedł poza mną. Więc nie martwię się o to. Jednak inna rzecz mnie martwi. Po stosunku robiłam mu dobrze ręką, chłopak znów doszedł. Potem wytarłam rękę dokładnie w ręcznik. Leżeliśmy jeszcze chwile przytulając się, i właśnie tu zaczyna się problem. Nie jestem pewna, ale mam wrażenie, że dotknęłam się tam ręką po około 3-5 minutach od wytarcia ręki. Nie dotknęłam na pewno wewnętrznych warg sromowych. Co do dni płodnych, teoretycznie był to pierwszy dzień. Mówię teoretycznie, bo mam dość nieregularny okres. około 28-33 dni, w styczniu zdarzyło się nawet dwa tygodnie spóźnienia. Jednak jakby nie patrzeć, przy okresie, który trwał od 1 do 6 kwietnia, 10 to są już dni płodne.
Mój strach potęguje fakt, że od mniej więcej 5 dni bardzo bolą mnie piersi - niby jak przed okresem, ale przecież powinnam dostać go albo końcem kwietnia, albo początkiem maja(zwykle tak wypada u mnie, że dostaję końcem lub początkiem następnego miesiąca). Z drugiej strony, mam wszystkie objawy okresu. Uspokajam się, że często mam tak, że nawet dwa tygodnie przed okresem odczuwam ból piersi.
Jestem strasznie nerwowa, więc panikuję ...Czy są szansę, że jestem w ciąży?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 24 z 43