Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 22, 2012 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nika520 napisał:
Czy są szansę, że jestem w ciąży?

mozesz byc spokojna.
w ciazy nie jestes Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
libelle_08

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 23, 2012 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś mam 35 dzień cyklu..
okresu jak nie miałam tak nadal nie mam..
wczoraj robiłam test ciążowy rano, wyszedł negatywnie.
Również wczoraj kochaliśmy się z chłopakiem, zabezpieczeni byliśmy prezerwatywą, i on nie doszedł we mnie. Kończył poza mną...
Między stosunkami był w łazience oddać mocz.
Jestem ciekawa kiedy w końcu dostanę okres?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Kwi 23, 2012 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W koncu przyjdzie Smile
czez

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2012 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Zapewne moje pytanie jest zupełnie bezpodstawne, ale jednak " kto pyta nie błądzi"...

Kochałem się z moją dziewczyną bez zabezpieczenia, podczas jej dni płodnych. Może " kochałem się" to za dużo powiedziane, ale opiszę wszystko od początku...

Na początku pieszczoty itp., mój penis był wilgotny, a więc uwolnił się preejakulat, ale nie wchodziłem w nią. Dopiero po jakimś czasie, kiedy była na mnie, nagle wsunęła go w siebie i trwało to dosłownie 2- 3 minuty, po czym z niej wyszedłem i założyłem prezerwatywę. Wytrysk nastąpił dużo później, zewnątrz.

Podsumowując: preejakulat był, ale dużo wcześniej- sądzę, że zdążył wyschnąć na moim penisie, ponieważ kiedy w nią wchodziłem to był suchy, a specjalnie sprawdzałem to wcześniej. Kiedy byłem w niej, to też czułem jakąś dziwną suchość, co było niezwykłe, bo zazwyczaj jej wnętrze jest bardzo wilgotne. Cały " stosunek" w takiej formie trwał tylko 2- 3 minuty.

Na podstawie tego nie powinienem mieć żadnych obaw, ale... Od jakichś kilku dni moja dziewczyna skarży się na bóle głowy, ma zmienne nastroje i cały czas jest poirytowana, a wczoraj w dodatku prowadząca aerobik zapytała się jej czy nie jest może w ciąży? Zdaję sobie sprawę, że nie powinienem się, aż tak bać, bo ryzyko jest naprawdę niewielkie, a wręcz nieistniejące, ale jakoś naszły mnie wątpliwości...

Czy bóle głowy i zmienne nastroje to typowe objawy nadchodzącego okresu? Menstruacja powinna przyjść dzisiaj albo jutro zgodnie z długością cyklu, jednak przez ostatni tydzień była nad morzem, gdzie cały czas narzekała na zimno, a wiem, że to też może wpływać na opóźnienia.

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi, nawet jeżeli będą uszczypliwe Smile
Powrót do góry
nika520

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2012 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie Smile mój chłopak też mówi, że nie było opcji, uspokaja mnie cały czas. Myślę, że okres nadejdzie wtedy, kiedy ma nadejść Smile
Powrót do góry
czez

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2012 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że nie siedzicie 24/7 na forum, ale byłoby miło, gdyby ktoś mi odpisał Smile
Powrót do góry
Pepper88

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2012 10:46 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży bez wytrysku? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko! ponad 3 tyg temu jakos przespałam sie z chłopakiem,ale muszę sie przyznac,że byliśmy obydwoje pod wplywem alkoholu. Dość dobrze nie pamietam, Ale z tego co wiem to się nie spuścił bynajmniej tak mi sie zdaje poniewaz gdy bym wstala pewnie bym miala wycieki spermy z pochwy,ale jest jeszcze jedna sprawa mozna by bylo zajsc jezeli facet wie ze juz zaczyna sie spuszczac i sie powstrzymuje to w tych wydzielinach sa tzw zdrowe plemniki (silne)? poniewaz tak bylo pare razy a teraz mi sie spuznia okres niecale 2 tyg. takze ani razu nie doszło do spuszczenia sie!! bynajmniej pełnego....! pomocy!!!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czez nie ma szans na ciążę.

Pepper88 jesli jak to kolokwialnie ujelaś "zaczyna sie spuszczac" to nie ma mowy o powstrzymaniu sie i dochodzi do wytrysku. Jeśli natomiast czul ze zbliza sie do wytrysku, to jest szansa na powstrzymanie. Jakie jest ryzyko ciazy u Ciebie ciezko powiedzieć, bo sama wiesz, ze niewiele pamietasz...Proponuje zrobić test ciążowy, najlepiej z krwi w laboratorium.
libelle_08

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatni okres miałam 20 marca. Dziś już 25 kwietnia a ja okresu nie mam Sad
jak nie miałam tak nadal nie mam..
w niedzielę robiłam test ciążowy rano, wyszedł negatywnie.
Również w niedzielę kochaliśmy się z chłopakiem, zabezpieczeni byliśmy prezerwatywą, i on nie doszedł we mnie. Kończył poza mną...
Między stosunkami był w łazience oddać mocz.

Czy jest możliwość żebym była w ciąży po niedzieli??

Czekam na ten okres już 37 dni a on wcale nie przychodzi SadSad

czekam na odpowiedź...
Powrót do góry
fawn89

Wysłał podziekowań: 8

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja muszę przyznać, że chyba jestem nienormalna. Teraz od 2 dni zaczęłam czuć takie dziwne uczucie na wysokości wzgórka łonowego. Jakby takie delikatne bąbelki/ motylki. Kurde nie wiem jak to powiedzieć. I sobie od razu wmawiam, że to może ruchy płodu? Nie wiem już co zrobić, żeby w końcu wyluzować Sad

Po ostatnim okresie miałam gęsty śluz niepłodny jak zawsze. Około 15 dnia cyklu zaczął się zmieniać na rozciągliwy i przezroczysty, teraz jest 20 dc i jest biały i rozciągliwy ( czasem przezroczysty). Ale jest go mniej niż zwykle.

No ale moje pytanie jest takie - czy jeśli jakimś cudem byłabym w ciąży to miałabym takie cykliczne zmiany w śluzie jak w normalnym cyklu nieciążowym?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 25 z 43