Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2012 7:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fawn ruchy płodu???!
chyba oszalałas..
pomysl logicznie przeciez tego nei mozna poczuc tak szybko.
pierwsze pukniecia,ruchy pojawiaja sie ok 18-20tyg ciazy a nie pare dni po spodziewanym okresie.. Smile
he.
w ciazy nie jestes. nei panikuj.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fawn89

Wysłał podziekowań: 8
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2012 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiem, że oszalałam Wink

Właśnie u mnie nie jest to kilka dni po spodziewanym okresie Razz tylko kilka dni po okresie, który wystąpił ( ale wydaje mi się że był mniej obfty) . Więc wg wyliczeń byłby to 8/9 tydzień ?

Kurde przestanę chyba czytać to co inni piszą o objawach, bo właśnie odkąd przeczytałam, że kobiety odczuwały takie właśnie mrowienie / łaskotanie jako objaw to to się u mnie pojawiło Confused
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2012 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakbys była w 8tyg ciazy to test by to wykazał i uwierz ze doszłyby wymioty, nudnosci, zawroty głowy i wiele innych objawow ale na 100% nie ruchy.

Powrót do góry
500e

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2012 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam taki problem kochałem się z dziewczyną 3 po jej miesiączce ,, doslownie 2 minuty bez prezerwatywy , najpierw z prezerwatywą, nie doszło do wytrysku wewnątrz ba byłem go daleki , wytrysk nastąpił poza jej pochwą. Teraz moje pytanko czy mogła zajśc w ciążę jezeli bylem w niej ? Oraz czy np sciekające nasienie moglo spowodowac ciąze ? Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2012 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

500e napisał:
Teraz moje pytanko czy mogła zajśc w ciążę jezeli bylem w niej ?

jesli nie doszlo do wytrysku w srodku to nie.

500e napisał:
Oraz czy np sciekające nasienie moglo spowodowac ciąze ?

jesli dostało sie do pochwy i miała dni płodne, płodny śluz i owulacje to zajscie w ciaze jest mozliwe.

Powrót do góry
500e

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2012 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedź tzn to był 3 dzien po zakonczeniu miesiączki , ja nie miałem wytrysku na jej pochwę lecz na swoją reke ale otarlem sie o posladek jej lecz szybko poszlismy sie umyc itp Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2012 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans Cool

Powrót do góry
500e

PostWysłany: Sob Kwi 28, 2012 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok dzięki wielkie za odpowiedź jestem już spokojniejszy i rozważniejszy czasem impuls jeden a potrafi człowieka zestresowac , pozdrawiam
Powrót do góry
on1234

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam taka sytuację. Wczoraj chciałem tak "na próbe" z dziewczyna sie zabawić. Zaznaczam że ma dni płodne. Wszedłem w nią dosłownie na 4 sek. , członek był raczej suchy. Jest opcja ciązy? nie daje mi to żyć, a jeszcze jutro matura;/ Pomocy!

p.s wybaczcie ze po raz 100 powielam pytanie....
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma opcji:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 26 z 43