Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cl94

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2012 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo mnie ciesza takie zapewnienia, ale nadal utrzymuje sie u niej wyzsza temperatura, dzis, 8 dni po domniemanym 'zaplodnieniu' zrobila test ciazowy, wyszedl oczywiscie negatywny, chociaz to niby za wczesnie, ale jesli sa juz jakies pseudo objawy to i test by chyba cos wykazal? Ostatni okres zaczal sie u niej 22-23 sierpnia i zazwyczaj jej cykl trwa 27-29 dni, wiec nie jestem do konca pewien czy to byly dni plodne czy tez nie, bo zajscie mialo miejsce 8-9 wrzesnia, ale z nerwow juz nie wytrzymuje. Rozumiem ze 'bez wytrysku nie ma mowy o ciazy' ale skad wyzej wymienione objawy?

Dodano po 2 godzinach 27 minutach:

na dodatek, pisze ze ma obrzmiale piersi oraz biala wydzieline z pochwy...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zuza335

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 8:19 am    Temat postu: Okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jest możliwość zajścia w ciąże 7 dni przed okresem + uprawiałam seks z partnerem z gumką i jak rozmawialiśmy powiedział, ze nie doszedł. Wink
Powrót do góry
sekutnica

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Okres powinna dostac za pare dni
+
Cytat:
na dodatek, pisze ze ma obrzmiale piersi oraz biala wydzieline z pochwy...

Wskazuje na to, że za parę dni powinna dostać ten okres niż pierwsze objawy ciąży zwłaszcza, że z opisu nie doszło do niczego poważniejszego.
Powrót do góry
cl94

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez tak uwazam, i staram sie byc dobrej mysli, ale oboje bardzo sie stresujemy. Jutro ma ponownie zrobic test poniewaz to jutro planowo powinna dostac okresu.

Dodano po 4 minutach:

Uwazacie ze nie ma powodow do obaw?
Powrót do góry
sekutnica

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma
Powrót do góry
cl94

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za uspokojenie, juz odchodzilem od zmyslow!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2012 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Było zabezpieczenie i nie doszlo do wytrysku, wiec ciązy nie będzie.

a to na ile dni przed miesiączką kończa sie u Ciebie dni płodne, zalezy od długości Twoich cykli.
Schlange

PostWysłany: Nie Paź 21, 2012 3:35 pm    Temat postu: Obawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Piszę, ponieważ mam pewien problem. 3 dni temu skończył mi się okres. Dzisiaj współżyłam z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, jednak w pewnym momencie zorientowaliśmy się, że prezerwatywa się zsunęła i...została w pochwie. W szybkim tempie ją usunęłam, jednakowoż teraz mam obawy dotyczące ciąży. W prezerwatywie znajdował się mlecznobiały płyn, jednak do wytrysku nie doszło, a mój partner twierdzi że miał do niego jeszcze daleko. Zastanawiam się jednak, czy udać się do lekarza po 72h po czy raczej nie ma potrzeby aby się zamartwiać? Przyznam szczerzę że wolałabym uniknąć takiej dawki hormonów. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
cl94

PostWysłany: Nie Paź 21, 2012 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Schlange nie jestem tutaj jakims adminem czy czyms w tym rodzaju, ale przeczytalem praktycznie wiekszosc for na tej stronce zwiazane z tym wlasnie tematem, bo sam podobnej akcji doswiadczylem. A wiec, zacznijmy od tego ze 3 dni po okresie to sa twoje dni nieplodne, czyli nie bylo owulacji a wiec nie ma co byc zaplodnione Smile Lecimy dalej, objawy ciazy nie pojawiaja sie pare dni po domniemanym 'zajsciu' a wiekszosc z nich sa tylko sobie wmowione (efekt placebo) dokladnie tak samo miala moja dziewczyna. Jesli twoj chlopak nie mial wytrysku w trakcie, lub przed tamtym stosunkiem (po czym odddal mocz) to nie ma obaw bo plemniki same sie nie wydostaja gdyz dopiero skurcz wywolany orgazmem rozluznia zwieracze ktore je trzymaja na wodzy Razz A ten plyn w prezerwatywie to zapewne zwykly pre-ejakulat (plyn z podniecenia) zmieszany ze srodkiem plemnikobojczym oraz nawilzajacym ktory jest w prezerwatywie. A wiec moim zdaniem tabletka 'po' jest w tym wypadku kompletnie zbedna Smile Pozdrawiam, Dziewczyny poprawcie mnie jesli sie myle Wink
Powrót do góry
Schlange

PostWysłany: Nie Paź 21, 2012 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cl94 bardzo dziękuję za odpowiedź Smile Uspokoiłeś mnie trochę, teraz już tak nie panikuje, ale wybiorę się chyba jutro do ginekologa żeby mieć całkowitą pewność że wszystko ok Smile Jeszcze raz wielkie dzięki! Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 34 z 43