Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz dostałes odpowiedz.
przeczytaj ja 100 razy i wysun wnioski.
nie ma po co powtarzac wkołko tego samego.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
roofi1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2011 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc owulacji nie miała bo ona następuje 14 dni przed krwawieniem a moja dziewczyna była świeżo po miesiączce to moze była jakos 2-3dni po pomocy!!! a wytrusku nie miałem ale moj penis byl mokry bo jak dochodziłem to schowałem go do majtek i juz nic nie robiłem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2011 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to czego panikujesz???
w ciazy nie jest i koniec biadolenia.

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Kochałam się ze swoim chłopakiem tydzień temu i był to 10 dzień cyklu. Zawsze jesteśmy zabezpieczeni prezerwatywą a chłopak nigdy nie kończy we mnie. A mam taki problem gdyż od dwóch dni bola mnie sutki. tzn przy ściskaniu ich na samym końcu. Czy moze być to ciąża?? dodam, że dwa dni temu przypadał mi 14dzień cyklu i czy może to być od owulacji?? Dziękuje z góry za pomoc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze, jak najbardziej.
jesli stosunek byl zabezpieczony to nie powinnas sie niczego obawiac.
w ciazy napewno nie jestes Smile

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak każdy stosunek był z zabezpieczeniem. Staramy się nie kochać jeśli przypadają dni płodne. Ale zaniepokoiło mnie to, że bolą mnie sutki, ale tylko wtedy gdy je lekko skiskam. Gdzie czytałam to, że jeśli bolą sutki to jest na 99% ciąża. I dlatego się obawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bolace piersi to rowniez objaw ciazy ale nie doszukuj sie jej od razu u siebie.
moga rowniez bolec na owulacje jak i na nadchodzacy okres.
przyczyn jest wiele i napewno nie oznaczaja tylko i wylacznie ciazy Smile to moge zagwarantowac.

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiem wiem, że ból piersi nie zawsze musi być spowodowany ciążą bo zawsze po owulacji i przed okresem mam dosyć duży ból piersi ale nigdy nie zauważyłam tego, aby bolały mnie sutki. Bardzo się obawiam i jutro z rana dla swojej wiedzy zrobię test.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paola142, racja, to, że bolą Cię sutki nie oznacza ciąży .. i to, że wcześniej Cię nie bolały nie oznacza także zapłodnienia .. po prostu o tym myślisz za dużo i wydaję mi się, że doszukujesz się coraz to innych objawów, za chwilę zacznie Ci być słabo, będzie Ci się wydawało, że latasz co chwię do łazienki itp., a to będą tylko urojenia .. po prostu bolą Cię całe piersi, razem z sutkami, teraz się przejmujesz, a wcześniej aż tak nie było i na pewno zawsze Cię lekko bolały tylko nie zwracałaś na to uwagi Wink a test wykonaj min. 16 dni od stosunku, bo wcześniej nie ma nawet sensu .
paola142

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 5:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak zgodzę się z Tobą, że może dotychczas tego nie zauważałam a teraz po prostu wpadłam w panikę i wyolbrzymiam to wszystko. Oby tak było. Nawet rozmawiałam już z chłopakiem czy sądzi, że była jakaś sytuacja gdzie mogło dojsć do zapłodnienia to stwierdził, że nie bo zawsze jest zabezpieczenie i on nie kończy we mnie. No ale stres robi swoje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Strona 2 z 41