Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przesunięcie jest minimalne i na pewno nie oznacza ciązy . To jest pewne. Pieszczoty bez stosunku i wcześniejszych wytrysków są w pełni bezpieczne

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja wrozka nie jestem.
co mogłam to podpowiedziałam.
mozesz ją wysłac do gina na badanie, lub kupic test lub czekac na @.
nic innego Wam nie pozostaje.
pamietaj ze kobiecy organizm to nie zegarek gdzie nastawisz budzik i alarm sie właczy.
u nas jest troche inaczej.
wystarczy stres, zmiana klimatu, antybiotyk i @ sie przesuwa.

Powrót do góry
malenka18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 11:26 pm    Temat postu: Strach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dojrzewanie zaczęłam dość późno. Miesiączki dostawałam dopiero w połowie 3 klasy gim.
Na początku były nieregularne. Od jakiegoś roku w miarę regularnie miesiączkuje chociaż był miesiąc ze nie miałam. Jednak od kilku miesiący są regularne. Ale bardzo ciężko obchodze. I mam prawie 18 lat.
Ostatnia miesiączka trwała od 6 lipca do 12.
15 lipca wybraliśmy się z chłopakiem na 3 dniowy wypad nad morze.
1dnia do niczego nie doszło. Po prostu leżeliśmy w jednym łóżku przytulając się i całując.
Potem położyłam się na nim i tak leżałam wtulona . On miał na sobie bokserki ja natomiast majtki i koszulke.
Po chwili zeszłam i położyłam się obok. Wiem ze miał delikatnie mokre bokserki gdyż wydzielił się preejakulat. Moja dolna część bielizny tez była wilgotna. Następnego dnia strasznie bolał mnie brzuch. Od 16 lipca do dzisiaj tj 20 lipca mocno boli mnie podbrzusze.
I wczoraj zaobserwowałam sluz przypominający białko kurze. Czy jest możliwość abym zaszła w ciąże tylko dlatego że nasza bielizna była wilgotna i się ze sobą stykała ?
Skąd te bóle ? Czy od razu można coś odczuwać nawet gdyby doszła do zapłodnienia ?
Czy po prostu te bole i sluz mogą być oznaka dni płodnych ? Czytałam że można po takim niby kontakcie zajść w ciąże. Ale to chyba nie możliwe. Boje się. A może nadrabiam straty z dojrzewaniem ?
Do jakiego lekarza w takiej sprawie sie skontaktować ?
Dzięki z góry za pomoc i wszystkie odpowiedzi.
----Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum. Za jednym razem złamałaś dwa jego punkty!----tosia81
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Nie Sie 21, 2011 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malenka18 w taki sposób nie można zajść w ciążę, nie wiem gdzie wyczytałaś takie bzdury, brzuch może Cię boleć z powodu stresu, albo owulacji. Powinnaś udać się lekarza-ginekologa, wszystko Ci wyjaśni. A w ciąży na 1000% nie jesteś Smile I nie stresuj się już.
Powrót do góry
adriana339

PostWysłany: Sro Sie 24, 2011 9:04 pm    Temat postu: Czy to ciąża??? Prosze o pomoc:(((((( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc. Mam 17 lat i w kwietniu miałam usuwaną nadżerkę i u ginekologa miałam się wstawić po 2 misiącach, przez te dwa miesiące dostawałam dość regularna miesiczkę. Gdy juz w czerwcu poszłam do ginekologa po miesiaczce to juz od dwoch miesiecy nie dostaje wogóle. Myslę że to też wazne że uprawiam z chłopakiem seks bez zabezpieczenia i akurat po usunieciu 2 razy mi sie spościł ale przed usunieciem nadzerki nie mogłam zajść. Objawy mam takie ze boli mnie glowa, wszystko mnie denerwuje, brak miesiaczki. A robiłam test pod koniec lipca i wykazał że nie jestem.. Nie wiem co sie dzieje prosze o pomoc.... Crying or Very sad
----Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum-----
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Sie 27, 2011 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adriana339, musisz napisać jak długie masz cykle i w których dniach współżyliście bez zabezpieczenia .. po drugie piszesz, że od czerwca nie masz miesiączki, dobrze rozumiem .. ? skoro test robiłaś w lipcu to powinien wyjść prawdziwy .. czemu nie wybierzesz się do ginekologa jeszcze raz ? czemu nie zapytasz o tą sytuację ?
Joee

PostWysłany: Nie Sie 28, 2011 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzien dobry

Chcielibyśmy poradzić się Was czy warto biegać po ginekologach proszac o tablektę 72h po >? w przypadku gdy 10-11 dni po okresie czyli dni płodne w czasie uprawiania seksu pękła nam gumka durex extra safe niby ..., jednak orgazm nastapił po szybkim wyciągnieciu 1-2 sekundy póżniej na zewnatrz i raczej nie było śladów na okolicy pochwy .

Prosze o szybką w miarę pomoc i dziekuje serdeczniee z góry Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 28, 2011 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli zdazył wyjac to nie ma powodu do obaw. gorzej gdyby pekła w trakcie wyciagania i czesc nasienia została w srodku - wowczas tabletka byłaby wskazana.
jak dlugie masz cykle???

Powrót do góry
Joee

PostWysłany: Nie Sie 28, 2011 2:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ta gumka pękła w środku Sad
I po szybkim wyjęciu nastąpił orgazm.
cykle około 28 dniowe
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 28, 2011 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

joee jesli nie jestescie gotowi na dziecko to moze warto wziac ta tabletke? pod warunkiem ze zdazycie?
najgorsze ze stało sie w dni płodne i jesli czesc nasienia została w srodku to szanse na ciaze sa..
takze musisz zadecydowac sama, zeby potem nie było do nikogo żalu.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 39 z 41