Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolajjnn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 5:47 pm Temat postu: |
|
|
WIKI16 dzięki, wiem, że to niemożliwe, ale jednak ta niepewność i strach. szczególnie te przebarwienia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BigBee
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Hej mam takie pytanie. Wiem, że pewnie dla wielu z was jest ono głupie ale mimo wszystko chcę mieć pewność. Wiem, że może dojść do zapłodnienia podczas pettingu, ale czy jest to możliwej jeżeli sperma pozostawiona na dłoniach, 12 i 5 godzinach miała kontakt z okolicami intymnymi ? Wszystko zdarzyło się ok 2 i pół miesiąca temu. Oczywiście ręce były umyte może nie jakoś super dokładnie ale były, no i wykonywałam zwykłe czynności jak prowadzenie auta czy wyjście po zakupy. Mam dziwne wrażenie, że mogę być w ciąży. Boli mnie brzuch. Dwa razy miałam omdlenia chociaż to już wcześniej się powtarzało. Miałam dwa razy okres jednak czytałam, że okres do 4 miesiąca ciąży czasami się zdarza. Był obfity więc to na pewno nie plamienie. Z góry dzięki za odpowiedzi : ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Bigbee plemniki gina w srod zewnetrznym po 2minutach wiec 12 i 5 godz to dla nich juz "mogiła" i w ciaze napewno nie zaszlas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 10:53 am Temat postu: |
|
|
karolajjnnTakie przebarwienia w ciąży występują w okolicach 4- 5 miesiąca ciąży, u szatynek czy brunetek może trochę wcześniej. U Ciebie jeśli już to może od opalania, albo zawsze tak miałaś tylko niezauważyłaś (to jest zwykły barwnik-melanina, która akurat w ciąży pod wpływem hormonów, bardziej jest widoczna, ale każda kobieta tzw, kresę ma) i nie zamartwiaj się już, bo nie jesteś w ciąży, daję sobie uciąć nawet nie jedną rękę tylko odrazu obydwie W TAKI SPOSÓB NIE DA SIĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|