Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roxi86
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 6:57 pm Temat postu: |
|
|
A jesli to nie ciaza to co to moze byc? Własnie mierzyłam znowu temperature i mam 37,2 ;/ Jutro rano zrobie test, strasznie sie denerwuje. Mam juz jedno dziecko ale takich objawów sobie nie przypominam...
Dodano po 2 minutach:
aha, zauwazylam tez ,ze ostatnio wiecej niz zwykle wypada mi wlosow i wgl zrobily sie jakies takie matowe straszne. Wiem,ze to tez moze byc objawem ciazy ale czy to wszystko nie za szybko? tzn to mleko to raczej napewno za szybko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 8:18 pm Temat postu: |
|
|
roxi86 Jeśli to nie ciąża, to zaburzenia hormonalne, albo może coś się dziać w piersi, dlatego powinnaś wyeliminować ew. ciążę. Z tym "mlekiem" to zapewne za wcześnie, ale różnie to bywa, ciąża to burza hormonów, więc wszystko jest możliwe. Test możesz zrobić w każdej chwili, niekoniecznie rano, ponieważ jest to już dwa tyg. po terminie @. Wg mnie ciąża wcale niewykluczona. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roxi86
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 9:25 pm Temat postu: |
|
|
od kiedy pamietam mialam nieregularne miesiaczki, nawet poprzednia ciaza tego nie poprawiła wiec moze i te hormony, oby bo na druga ciaze jeszcze nie jestem przygotowana...choc maz juz skacze z radosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
roxi86 to może tym razem zrobił Ci psikusa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roxi86
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 10:02 pm Temat postu: |
|
|
nie no raczej by mi sie ladnie przyznal hehe ale go pomecze jak cos wszystko sie okaze jutro:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 11:22 am Temat postu: |
|
|
powodzenia
mi tez wypadały włosy garsciami i zobaczylam 2 kreski na tescie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
roxi86
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ale gafe popelnilam rano chcialam zrobic test , wypakowalam go i polozylam blisko zlewu i niestety ,kiedy mylam twarz kropelka wody spadla mi na test no i pokazala sie jedna krecha;/ szybko probowalam jeszcze nasiusac na ten test ale wynik sie nie zmienil. Moge juz leciec po kolejny,zepsulam go? czy mimo kropli wody gdyby byla jednak ciaza to by ja pokazal??? ale ja nieudolna jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 12:49 pm Temat postu: |
|
|
roxy86, no niestety musisz zasuwać do apteki po nowy test
przecież woda rozcieńczyła mocz, a po to się robi z porannego moczu, żeby koncentracja hcg była jak najwększa, ty rozcieńczyłaś ją wodą Tym testem absolutnie nie możesz się sugerować! _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roxi86
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 1:54 pm Temat postu: |
|
|
no to zrobilam kolejny tescik i wyszedl pozytywny tylko dziwi mnie to mleko w piersiach, czemu tak wczesnie ??? no nic pozostaje mi wizyta u lekarza. Znajoma mi powiedziała, ze hcg w moczu nie musi swiadczyc o ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 2:07 pm Temat postu: |
|
|
moja droga a o czym innym miałoby świadczyć?
Jesteś w ciąży i tyle gratuluję :)Teraz biegiem do gina, i dbaj o siebie i maleństwo zacznij brać kwas foliowy koniecznie, bo skoro nie staraliście się teraz o dzidzię, to pewnie nie brałaś. _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|