Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roxi86

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jesli to nie ciaza to co to moze byc? Własnie mierzyłam znowu temperature i mam 37,2 ;/ Jutro rano zrobie test, strasznie sie denerwuje. Mam juz jedno dziecko ale takich objawów sobie nie przypominam...

Dodano po 2 minutach:

aha, zauwazylam tez ,ze ostatnio wiecej niz zwykle wypada mi wlosow i wgl zrobily sie jakies takie matowe straszne. Wiem,ze to tez moze byc objawem ciazy ale czy to wszystko nie za szybko? tzn to mleko to raczej napewno za szybko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roxi86 Jeśli to nie ciąża, to zaburzenia hormonalne, albo może coś się dziać w piersi, dlatego powinnaś wyeliminować ew. ciążę. Z tym "mlekiem" to zapewne za wcześnie, ale różnie to bywa, ciąża to burza hormonów, więc wszystko jest możliwe. Test możesz zrobić w każdej chwili, niekoniecznie rano, ponieważ jest to już dwa tyg. po terminie @. Wg mnie ciąża wcale niewykluczona.
Powrót do góry
roxi86

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od kiedy pamietam mialam nieregularne miesiaczki, nawet poprzednia ciaza tego nie poprawiła wiec moze i te hormony, oby bo na druga ciaze jeszcze nie jestem przygotowana...choc maz juz skacze z radosci Very Happy
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roxi86 to może tym razem zrobił Ci psikusa Smile
Powrót do góry
roxi86

PostWysłany: Pon Paź 17, 2011 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no raczej by mi sie ladnie przyznal hehe ale go pomecze jak cos Razz wszystko sie okaze jutro:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 18, 2011 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powodzenia Wink
mi tez wypadały włosy garsciami i zobaczylam 2 kreski na tescie Wink

Powrót do góry
roxi86

PostWysłany: Wto Paź 18, 2011 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny ale gafe popelnilam Sad rano chcialam zrobic test , wypakowalam go i polozylam blisko zlewu i niestety ,kiedy mylam twarz kropelka wody spadla mi na test no i pokazala sie jedna krecha;/ szybko probowalam jeszcze nasiusac na ten test ale wynik sie nie zmienil. Moge juz leciec po kolejny,zepsulam go? czy mimo kropli wody gdyby byla jednak ciaza to by ja pokazal??? ale ja nieudolna jestem Sad
Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Paź 18, 2011 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roxy86, no niestety musisz zasuwać do apteki po nowy test Smile
przecież woda rozcieńczyła mocz, a po to się robi z porannego moczu, żeby koncentracja hcg była jak najwększa, ty rozcieńczyłaś ją wodą Smile Tym testem absolutnie nie możesz się sugerować!

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
roxi86

PostWysłany: Wto Paź 18, 2011 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to zrobilam kolejny tescik i wyszedl pozytywny Razz tylko dziwi mnie to mleko w piersiach, czemu tak wczesnie ??? no nic pozostaje mi wizyta u lekarza. Znajoma mi powiedziała, ze hcg w moczu nie musi swiadczyc o ciazy...
Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Paź 18, 2011 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja droga a o czym innym miałoby świadczyć? Smile
Jesteś w ciąży i tyle Smile gratuluję :)Teraz biegiem do gina, i dbaj o siebie i maleństwo Smile zacznij brać kwas foliowy koniecznie, bo skoro nie staraliście się teraz o dzidzię, to pewnie nie brałaś.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41