Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 6:33 pm Temat postu: |
|
|
czerwony_koralik mało prawdopodobne żebyś była w ciąży, okres pewnie się rozkręci, testy ciążowe mogą się mylić, kiedy są za wcześnie wykonane, natomiast plamienie implantacyjne zdarza się bardzo rzadko. Prezerwatywa nie pękła, więc ryzyka ciąży nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czerwony_koralik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 5:31 pm Temat postu: |
|
|
dzięki bardzo za odpowiedź, tak jak podejrzwalas okres rozkrecił się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MnieToNieRusza
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 1:07 pm Temat postu: Czy mogłam zajsc w ciążę ? ;o |
|
|
Hmm ... jakiś czas temu dokładnie to w niedzielę kochałam się ze swoim facetem. Spermę miałam na brzuchu lecz niestety troszkę jej dostało się do wewnątrz, teraz mam wiele białego śluzu. Czy jest możliwe to, że mogłam zajść w ciążę ? (pierwszy tydzień ciąży) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 1:47 pm Temat postu: |
|
|
MnieToNieRusza a skad wiesz ze sie dostało? wytrysk był na brzuchu tak?
umiesz liczyc dni płodne? jak długie masz cykle?
podałas za mało inf i ciezko stwierdzic czy jestes w ciazy czy tez nie.
w dniu okresu zrob test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaniespokojna
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 1:52 pm Temat postu: |
|
|
witam. Mam pytanie,ostatnio moja kolezanka zadala mi pytanie na ktor nie bardzo wiedzialam jak odpowiedziec. cykl jej trwa ok 30 dni,w 13 dniu cyklu uprawiala petting z chlopakiem. On doszedl potem wytarl sie,lecz jak mowi prawa reka,jakis czas potem lewa robil jej palcowke czy mozliwe jest ze zaszla w ciaza? bardzo sie martwi a ja nie wiem jak jej pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 2:48 pm Temat postu: |
|
|
wytarł sie prawa a palcowke robił lewa - wiec jak mogła zajsc w ciaze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaniespokojna
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 3:10 pm Temat postu: |
|
|
niby tak...ale jesli moze dotknal sie czy cos... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lol0530
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 5:40 pm Temat postu: prosze o odpowiedz |
|
|
Martwię się, że mogło jakoś dojść do zapłodnienia. Z chłopakiem jeszcze nigdy nie współżyłam. Jednakże mieliśmy kontakt ze spermą po masturbacji. Zawsze później wycieramy ręce lub je myjemy, a czesto i jedno i drugie. Martwie sie ze jednak ktoregos dnia tylko wytarlam rece np.niedokladnie a potem w toalecie dotknelam swoich narzadow. Czy ciaza jest bardzo prawdopodobna w tym przypadku? Czy jesli mialabym cos na dloni to widzialabym i czula to? Czy moglam przeoczyć jakąś krople nasienia?I jeszcze jedno, czy żeby doszło do zapłodnienia przez przenienie nasienia na palcu czy dłoni, to wystarczy kropla spermy czy musi byc tego wiecej? taka widoczna ilosc.?Chciałabym sie jeszcze dowiedziec czy zeby doszlo do zaplodnienia nasieniem przeniesionym na reku sytuacja musi wygladac tak - od razu po wytrysku reke na ktorej mamy sperme wprowadzamy do pochwy lub na jej okolice tak? tylko wtedy istnieje ryzyko? jesli od razu po wytrysku wytrzemy rece to nic nie bedzie?i sperma musi byc widoczna i mokra , tylko wtedy tak? prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 3:53 pm Temat postu: |
|
|
Powróciłam po długiej przerwie ze zmartwieniem:P Podczas prysznicowej zabawy z moim kochanym trochę za bardzo nas poniosło.. w te ,,bardzo'' złe dni, oczywiście bez jakiegokolwiek wytrysku we mnie, ani gdziekolwiek. Pewnie z ciążą pół na poł.. szukam pocieszenia..(( Czy zgaga jest objawem ciąży? Bo w sumie mam ją bardzo często tylko podczas okresu nie mam, dodam ze pale papierosy. Zadnych innych objawów nie zaobserwowałam, mam zapalenie pęcherza jedynie, ale to nic nowego w moim przypadku, leczę się furaginem a do okresu jeszcze jakies 10 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 napisał: | Czy zgaga jest objawem ciąży? |
jest ale nie we wczesnym etapie, pojawia sie dopiero duzo pozniej.
nie było wytrysku wiec n ie martw sie o ciaze.
bedzie dobrze!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|