Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 1:21 pm Temat postu: |
|
|
niepewna ale ja nie bardzo rozumiem... skad masz pewnosc ze to była sperma?
co facet poszedł do kibla zeby sobie ulzyc ??!!!
i Ty stałas pod drzwiami i słyszałas wszystko???
mało tego zostawił nasienie na papierze i sobie wyszedł?
dla mnie to bezsens.
zrob test jak sie obawiasz ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie to jest śmieszne.... żeby coś takiego sie stało to jest przecież niemożliwą rzeczą...
Przede wszystkim się opanuj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tepizur
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 12:54 am Temat postu: |
|
|
Wiec Kochałem Się z Kobietą pękła nam gumka
troszkę ponad 24h moja kobieta wzieła escapelle
tj od dzis 4 dzien.. nie ma krwawien za to bardzo boli ją podbrzusze mowi ze tak jak do okresu ale bardziej i to tak jakby takie skurcze.
nie ma mdlosci itp. ma nie regularny okres i ok 3 dni przed okresem zdarzyl sie ten wypadek...
dodam iz ma niedokrwistosc i slaby organizm czy ona moze byc w ciazy ? czy poprostu te bole podbrzusza sa skutkiem ubocznym escapelle ??
Prosze o szybką odpowiedź iż spać nie mogę caly czas się o nią martwie
Dodano po 26 minutach:
Dodam iż to był 2 stosunek tz. w 1 tez w prezerwatywie .. a za to 2 prezerwatywa nam pekła... wiec wiadomo zawsze mniej plemnikow w wytrysku... ale mimo tego i tak bardzo sie obawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tepizur
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 7:11 pm Temat postu: |
|
|
czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć ? czy to forum calkiem zakurzyło się ??!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gajaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 7:28 pm Temat postu: |
|
|
A więc miała po tym zdarzeniu okres?
Hmmm skoro 3 dni przed okresem miało miejsce to zdarzenie, to były to dni niepłodne. Szansy na ciążę nie było w ogóle.
Według mnie skoro zażyła tabletkę "po" (która wg mnie i tak nie musiała zostać zażyta ze względu na dni niepłodne) i wystąpiło krwawienie to ciąży nie będzie.
Trudno mi powiedzieć skąd te bóle, może to po prostu na tle nerwowym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 9:44 pm Temat postu: |
|
|
też jestem tego zdania, że jeżeli było to 3 dni przed okresem to są to dni niepłodne więc nie masz sie co martwić a bóle brzucha może mieć np przed okresem, chociaż mówi że boli ją bardziej niż zawsze ale niech pamięta że te bóle w każdym cyklu są inne bądź na tle nerwowym spokojnie nie ma powodu do obaw a jeżeli na prawde sie tak stresujecie Ty i Twoja dziewczyna zróbcie test i wszystko będziecie wiedzieć i przede wszystkim was to uspokoi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tepizur
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 12:35 am Temat postu: |
|
|
wlasnie chodzi o to ze nie ma krwawien a juz 5 dzien po tabletce . co prawda nie musza one po tym wystepowac ale wiekszosc tak ma...
przyznala sie ze ma lekkie zawroty glowy i nudnosci,
okresu nie ma moze to dlatego ze tak tabletka dziala niby moze opoznic do 5 dni okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GoneWithTheWind
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Tepizur napisał: |
przyznala sie ze ma lekkie zawroty glowy i nudnosci,
|
Nerwówka zdecydowanie. Im więcej o tym myśli, tym bardziej się nakręca i zwyczajnie "doszukuje" się objawów i co najdziwniejsze, człowiek w takich sytuacjach je znajduje.
Tak jak dziewczyny pisały- teoretycznie dni niepłodne (teoretycznie, bo skoro okres ma nieregularny, to nie jest taka prosta sprawa) + tabletka "po" więc myślę, że możecie być spokojni.
Radziłabym zrobić test- szybko, sprawnie i za względnie małe pieniądze, a na pewno dziewczyna się uspokoi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katrin23
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2012 12:22 pm Temat postu: pomozcie |
|
|
miesiac tenu spoznial mi sie okres 5 dni po okresie pojawil sie dziwny śluz o barwie nie co brązowej trwal on 2 tygodnie..dzis powinnam dostac okres i nie dostalam..dodam ze uprawiamy z chlopakiem stosunek przerywany i zaraz po wyjsciu nastepuje wytrysk?czy mam się martwić że zostane mamą? prosze o odpowiedz.. a dodam jeszcze ze nie mam apetytu nie jem,ostanio brlo mnie na wymioty i robilo sie slabo czy to moze byc spowodowane ciaza czy stresem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2012 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Tepizur zróbcie test i wszystko będzie jasne i będziecie spokojni przede wszystkim to nie jest droga rzecz a uspokoicie sie
ale jak dal mnie to nie macie sie czym denerwować a dziewczyne uspokój bo tylko niepotrzebny stres i dobieranie sobie tego do głowy opóźni jej okres jeszcze bardziej. Moja rada: zabierz dziewczyne na jakiś miły spacer, romantyczną kolacje czy na jakąś impreze żeby o tym nie myślała i zobaczysz wszystko będzie ok
katrin23 dobrze wiesz że stosunek przerywany nie jest najlepszą metodą antykoncepcji i przeważnie przed wytryskiem dochodzi do tzw kropelkowania gdzie też znajdują się plemniki... Moja rada jest taka aby zrobić test i wszystko będzie jasne. Bo najbardziej wiarygodny wynik jest w dniu spodziewanej miesiączki bądź 2 tyg po stosunki i prawdopodobnego zapłodnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|