Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
engie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2011 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 dziękuję za Twoje posty... Zastanawiam się jeszcze, czy ta beta nie jest za niska jak na ten moment? Napisz co to za schorzenia, i tak mam już lekką załamkę. A na błąd w laboratorium się nie nastawiam, bo niby to się zdarza, ale chyba baaaaaaardzo rzadko. Zresztą zawsze u nich robię...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2011 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bhcg 2,5 oznacza brak ciąży- i ciąży nie było, natomiast 3,66 jest to również wynik bardzo wątpliwy, już mieliśmy taki przypadek, ponowne wykonanie bety wykazało brak ciąży. Dlatego większość lekarzy mimo, że labolatorium podaje, normy 0-2,7 to ciążę można podejrzewać dopiero od 5. Wg mnie przy wyniku 2,5 i 3,66 nie ma ciąży. Oczywiście należy wykonać dla pewności ponownie, ale prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo małe.
Powrót do góry
puma0101

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 3:32 pm    Temat postu: mam pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w zeszłym miesiącu musiałam przerwać stosowanie moich tabletek anty bo dostałam grzybicy. Z mężem odmawiamy sobie współżycia ale ostatnio bylismy w bieliźnie podczas moich dni płodych i mąż doszedł. Wydaje mi się że plemniki nie mogły by przejść przez 2 pary bielizny ale od 4 dni mam temp ok 37 stopni, i przekrwione wargi sromowe. Nie wiem czy nie mogło dojść do zapłodnienia (nie staramy sie narazie o dziecko).
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

puma0101 przez ubranie plemniki nie przejdą, nie ma szansy Smile
Powrót do góry
Joee

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 8:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałam się poradzić ponieważ od 3 dni wieczorami moje sutki bardzo twardnieją i przy dotyku boli szczególnie lewy sutek. Rano sutki są tak jakby powiększone -rociągnięte.
W dniach płodnych zawsze zabezpieczamy się solidnymi prezerwatywami.
Moja pochwa jest sucha a okres prawidłowo powinien być za 5 dni.

Czy te sutki moga coś sugerować?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej nie.
mozesz w dniu @ zrobic test Smile
sadze jednak ze nie ma powodu do obaw Wink

Powrót do góry
jagus008

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 8:25 pm    Temat postu: pytanie.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć, Mam mały problem. Od 2 mc stosuje plastry evra. Z 1 plastrem jak i Z drugim plastrem spozniłam się o godzine, 3 nakleilam poprawnie. Potem uprawialiśmy z chłopakiem sex , jest prawdopodobieństwo, że zakonczył we mnie. Czy mogę być w ciązy??
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Pisze z takim zapytaniem.czy moge byc w ciazy w takiej sytuacji jak opisuje.Pierwszy dzień ostatniej miesiaczki miałam 1 września i trawała 5 dni.Cykle trwaja tak 30 lub 31 dni.Kochałam sie róznie z moich obliczeń wychodzi,że tez i w dni płodne,ale bez wytrysku do środka mam nadzieje,że nic sie nie przedostało się,ale czy moge byc w takiej sytuacji w ciazy czy raczej nie.Może to jest głupie pytanie,ale nie daje mi to spokoju.Czekam na odpowiedz..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie było wytrysku w srodku to nie panikuj.
takie rzeczy sie czuje, przynajmniej facet Smile
no i Ty po wstaniu masz niespodzianke w postaci płynnej spermy Wink

Powrót do góry
engie

PostWysłany: Pon Paź 03, 2011 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję dziewczyny za wcześniejsze posty Smile Dzień po tym jak pisałam swoje posty dostałam okres (jak mniemam), więc wychodzi na to, że nie była to ciąża.... Tylko skąd ta podwyższona beta? Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41