Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Wrz 26, 2009 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tymi dniami niepłodnymi to bym była ostrożna;). Zależy jak je sprawdzamy. Czy liczymy za pomocą kalkulatorka w internecie czy tzw. kalendarzyka to niestety sprawdza się tylko przy super regularnych cyklach. Lepiej jest polegać na obserwacji śluzu , wtedy z dużym prawdopodobieństwem można określić dni płodne i niepłodne ale to inny temat Wink
Jęśli nie było wytrysku to ciąży nie będzie. Co prawda w płynie ejaku. też mogą być plemniczki ale nie sądzę aby w tym przypadku była możliwość zapłodnienia.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
luter

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 26, 2009 11:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok w takim wypadku bardzo dziękuję Smile
a co do śluzu to kiedy poznać że są płodne a kiedy nie ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Wrz 27, 2009 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz to napisane w dziale "metody naturalne". Nie róbmy off'ów!!

Zapraszam do działu metody naturalne Very Happy
Mareczek111

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 27, 2009 6:16 pm    Temat postu: sex bez prezerwatywy . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, wczoraj uprawiałem sex z dziewczyną bez prezerwatywy, nie było wytrysku do srodka, wiec nie ma żadnej szansy aby byla w ciązy prawda ?

---pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu--- tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 27, 2009 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teoretycznie jeśli uważaliście i sperma nie dostała się do wnętrza czy bliskich okolic pochwy to w ciąży nie będzie ale taki sex zawsze niesie ze sobą ryzyko.
Poczytaj sobie:
http://www.biomedical.pl/forum/czy-przez-peeting-moze-dojsc-do-zaplodnienia-part4-vt9875.html

http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 27, 2009 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam tylko ze jesli wytrysk nastapil zaraz po wyjsciu z partnerki to nie mozna wykluczyc ze cos jednak sie dostalo do srodka.
Moderator

PostWysłany: Pon Wrz 28, 2009 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---temat zamykam. Jego kontynuacja tutaj
http://www.biomedical.pl/forum/viewtopic.php?p=90584#90584 . --- tosia81

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52
Strona 52 z 52