Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 11:41 am Temat postu: |
|
|
Rany Ile można powtarzać, że przez petting w ciążę nie da się zajść jeśli sperma nie została wprowadzona do pochwy?
To że jajnik bolał, może świadczyć o owulacji.
NIE PANIKUJ! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
JustMee
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 11:56 am Temat postu: |
|
|
aha;) no niby tak ale ehh..musialem sie upewnic. Heh, pewnie duzo takich postow czytasz i juz dosyc masz powtarzania tego samego:) w sumie, nie dziwie Ci sie:). dziekuje za odpowiedz, poza tym tlumacze sobie to tym ze miała normalnie okres, prawda? dzieki za odp!) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
igiełka
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
słuchajcie dziewczyny coś jest nie tak:((. Ostatni raz okres dostałam 20 lipca,krwawienie w normie 4 dni, od tamtego czasu nie miałam zbliżeń intymnych z chłopakiem(wcześniej owszem, ale jedynie petting, tak od połowy lipca do pare dni przed okresem , ale nie uprawialiśmy seksu jestem dziewicą). Od paru dni boli mnie głowa, kręci mi sie czasem w głowie, bywa ze duszno. Wczoraj późnym wieczorem pobolewał mnie jajnik, dzisiaj troche ale przestał już. Dziś było mi niedobrze chwilowo i boli mnie krzyż od dłuższej chwili, tzn w dole kręgosłupa mnie boli. Proszę powiedźcie co to może być ciąże wykluczam raczej ponieważ nie współżyliśmym, a on nie wprowadzał mi palcy "do środka mnie"poza tym miałam okres, ale te objawy mnie nie pokoją ( Proszę was odpowiedzcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 4:21 pm Temat postu: |
|
|
no skoro ciąże wykluczas to obstawiałabym a albo objawy psychiczne tzn. podswiadomie sobie te objawy "wkrecasz", albo tez jestes przemeczona. Aczkolwiek obstawiam tą 1 opcję.
Dodano po 1 minutach:
Moja rada - wrzuć na luz odpocznij i nei zastanawiaj się czy jesteś w ciaży czy nie bo sądze że dużo czytasz i potem ci chodzi po głowie "przecież to nie mozliwe zebym byla w ciazy" ciagle o tym myslisz i sama "je wywolujesz". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
igiełka
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 4:28 pm Temat postu: |
|
|
no tak myślę właśnie, że niemożliwe bo ani nie kochaliśmy się, ani nasienie nie zostało wprowadzone do środka, no i przecież miałam miesiączkę i to mnie podbudowuje że jest okej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Tak teraz mysle ze ten bol jajnika mogl byc spowodowany poprostu owulacja bo masz cykle ok 28-30 dni mam racje? Ciaza jest wykluczona w takim wypadku wg. mnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
igiełka
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 5:37 pm Temat postu: |
|
|
średnio tak choć np ostatnio było dłużej (od 14 czerwca do 20 lipca) więc w tym wypadku jest 36 ale srednio ok 30 jest.. ale moze wlasnie to owulacja:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iza1415
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 7:18 pm Temat postu: Pomocy!! |
|
|
nowicjuszka napisał: | Myślę że możesz być spokojny |
witam! mam do was pytanie! czekam za odpowiedza bo cholernie sie martwie :/ !! okres powinnam dostac 19 lipca a dostalam 4 sierpnia wczesniej robila dwa testyi wyszly negatywnie . ale mam wrazenie ze mam powiekszone piersi i strasznie mnie bola . obawiam sie ze moge byc w ciazy . mimo iz dostalam okres . nie mam mdlosci ani nic . co jest powodem tego wszystkiego ?? prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 7:39 pm Temat postu: |
|
|
No albo test się pomylił, albo sobie wkręcasz objawy
Zrób test z krwi w laboratorium, to będziesz mieć 100% pewności. Koszt ok 30zł. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczynaa
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Hejj pisze bo mam problem na poczatku lipca uprawiałam z moim chłopakiem petting był wytrysk podczas gdy ja juz byłam ubrana jednak baardzo sie boje pod koniec lipca miałam dostac okres i dostałam go był normalny zorbiłam 2 testy wyszły negatywnie mimo tego bardzo sie boje dziwnie sie czuje jakby mi niedobrze było i w ogole... pomozcie czy to moze byc ciąza??? błagam o odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|