Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rany Exclamation Ile można powtarzać, że przez petting w ciążę nie da się zajść jeśli sperma nie została wprowadzona do pochwy?

To że jajnik bolał, może świadczyć o owulacji.

NIE PANIKUJ!
JustMee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha;) no niby tak ale ehh..musialem sie upewnic. Heh, pewnie duzo takich postow czytasz i juz dosyc masz powtarzania tego samego:) w sumie, nie dziwie Ci sie:). dziekuje za odpowiedz, poza tym tlumacze sobie to tym ze miała normalnie okres, prawda?Wink dzieki za odp!Smile)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
igiełka

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchajcie dziewczyny coś jest nie tak:((. Ostatni raz okres dostałam 20 lipca,krwawienie w normie 4 dni, od tamtego czasu nie miałam zbliżeń intymnych z chłopakiem(wcześniej owszem, ale jedynie petting, tak od połowy lipca do pare dni przed okresem , ale nie uprawialiśmy seksu jestem dziewicą). Od paru dni boli mnie głowa, kręci mi sie czasem w głowie, bywa ze duszno. Wczoraj późnym wieczorem pobolewał mnie jajnik, dzisiaj troche ale przestał już. Dziś było mi niedobrze chwilowo i boli mnie krzyż od dłuższej chwili, tzn w dole kręgosłupa mnie boli. Proszę powiedźcie co to może byćSad ciąże wykluczam raczej ponieważ nie współżyliśmym, a on nie wprowadzał mi palcy "do środka mnie"poza tym miałam okres, ale te objawy mnie nie pokoją Sad( Proszę was odpowiedzcie Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no skoro ciąże wykluczas to obstawiałabym a albo objawy psychiczne tzn. podswiadomie sobie te objawy "wkrecasz", albo tez jestes przemeczona. Aczkolwiek obstawiam tą 1 opcję.

Dodano po 1 minutach:

Moja rada - wrzuć na luz odpocznij i nei zastanawiaj się czy jesteś w ciaży czy nie bo sądze że dużo czytasz i potem ci chodzi po głowie "przecież to nie mozliwe zebym byla w ciazy" ciagle o tym myslisz i sama "je wywolujesz".

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak myślę właśnie, że niemożliwe bo ani nie kochaliśmy się, ani nasienie nie zostało wprowadzone do środka, no i przecież miałam miesiączkę i to mnie podbudowuje że jest okej
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak teraz mysle ze ten bol jajnika mogl byc spowodowany poprostu owulacja bo masz cykle ok 28-30 dni mam racje? Ciaza jest wykluczona w takim wypadku wg. mnie

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

średnio tak choć np ostatnio było dłużej (od 14 czerwca do 20 lipca) więc w tym wypadku jest 36 ale srednio ok 30 jest.. ale moze wlasnie to owulacja:))
Powrót do góry
iza1415

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 7:18 pm    Temat postu: Pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Myślę że możesz być spokojny Smile

witam! mam do was pytanie! czekam za odpowiedza bo cholernie sie martwie :/ !! okres powinnam dostac 19 lipca a dostalam 4 sierpnia wczesniej robila dwa testyi wyszly negatywnie . ale mam wrazenie ze mam powiekszone piersi i strasznie mnie bola Sad. obawiam sie ze moge byc w ciazy . mimo iz dostalam okres . nie mam mdlosci ani nic . co jest powodem tego wszystkiego ?? prosze o szybka odpowiedz
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No albo test się pomylił, albo sobie wkręcasz objawy Smile

Zrób test z krwi w laboratorium, to będziesz mieć 100% pewności. Koszt ok 30zł.
dziewczynaa

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejj pisze bo mam problem na poczatku lipca uprawiałam z moim chłopakiem petting był wytrysk podczas gdy ja juz byłam ubrana jednak baardzo sie boje pod koniec lipca miałam dostac okres i dostałam go był normalny zorbiłam 2 testy wyszły negatywnie mimo tego bardzo sie boje dziwnie sie czuje jakby mi niedobrze było i w ogole... pomozcie czy to moze byc ciąza??? błagam o odpowiedz...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 3 z 52