Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
konselitante

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 7:02 pm    Temat postu: Ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam problem. Kocham Cię dziś z chłopakiem analnie bez , po wytrysku kochaliśmy się normalnie ale bez zabezpieczeń, dziś przypada mi drugi dzień dni niepłodnych, aczkolwiek chciałabym się dowiedzieć się jakie jest ryzyko zajścia w ciążę.?
,
przenoszę do odpowiedniego/carboczar

---Pisz w odpowiednich działach i odpowiednich tematach ---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 11:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli niepłodne to w ciaze nie zajdziesz.
pytanie czy po wytrysku umył sie? jesli nie to na 100% w cewce moczowej zostały plemniki. no ale masz niepłodne wiec ciazy nie bedzie. chyba ze cos sie przesuneło... Confused

Powrót do góry
nothing13102

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 8:07 am    Temat postu: Zaplodnienie Przez Taka Warstwe ubran! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe
jest zaplodnienie dziewczyny jezeli ocieralismy sie o swoje narzady plciowe. moze dajsc do zaplodnienia? jezeli ja mialem na SObie spodnie i bokserki a ona rajstopki getry i majtki???czy moze do tego dojsc?
prosze o normalne odpowiedzi to duzo znaczy
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Korzystaj z opcji "szukaj" od tego ona jest. Poczytaj najpierw o tym jak dochodzi do zapłodnienia a później zadawaj tego typu pytania---tosia81
Powrót do góry
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie ma takiej możliwosci. Pisz w odpowiednich dzialach, nie zakladaj nowych tematow bo juz duzo bylo powiedziane na temat zachodzenia w ciaze przez ubranie. To nie jest mozliwe
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polecam zapoznanue sie z ksiazka do biologi. zaplodnienie niemozliwe!
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nothing13102 wstyd zadawać takie pytania...

Powrót do góry
Fisher325

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O jejku. Może i wstyd ale chłopak się martwi, a zapytać nie ma kogo.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnej części młodych użytkowników forum przydałyby się korepetycje z biologii Smile Jak by nie spali na lekcjach albo chociaz w miare mozliwosci uwazali to by wiedzieli jak dochodzi do zaplodnienia i jakie warunki konieczne musza byc spelnione.

Wez Fisher325 pod uwage ze temat pt "objawy ciazy" ma 23 party, petting 4 i jak by sie tak w to wglebic to większość przypadków nie raz sie powtórzyła... siedzimy i piszemy jedno i to samo w kolko.... wystarczyło by poczytać. NIe narzekam, bo same sie zdecydowałyśmy pełnić taka a nie inna funkcje ale sobie pomysl... pytania ktore tu padaja bywaja tendencyjne... walkujemy jedno i to samo.... a do niektorych osob to nie dociera "bo oni wiedza lepiej'... kto pyta nie bladzi ale wystarczy czasem poczytac 1-2 strony i znajduje sie odpowiedz Smile
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i wstyd ale jak potrafi się zabrać za zabawy z dziewczyną to chyba potrafi też sobie poszukać odpowiednich informacji w odpowiednich działach i tematach a nie wałkować ciągle od nowa to samo. Nie chodzi nam o to,że nie chcemy odpowiadać na pytania tylko litości ! Ile trzeba mieć lat żeby zadawać tego typu pytanie? Przerażające. Co te dzieci robią na biologii...chyba myślą w kółko o sexie bo żeby troszkę zgłębić wiedzę na temat tego jak dochodzi do poczęcia to każdy jest daleko.

Powrót do góry
Natalia867

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 2:02 pm    Temat postu: Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Część Dziewczyny!
Spróbuję pokrótce opisać swoją sytuację. Od 4 m-cy brałam tabletki antykoncepcyjne - Cilest. W październiku odstawiłam je ponieważ chciałam zrobić miesięczną przerwę. Ostatni okres miałam 24 października, w nocy z 14 na 15 listopada kochałam się z chłopakiem 2 razy. Wszystko było ok. 15 znowu się kochaliśmy. Przy każdym stosunku zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, jednak przy 3 razie chłopak zauważył mniejszą ilość nasienia niż zawsze. Sprawdzał czy prezerwatywa pękła, ale nie, również się nie zsunęła. Czy to normalne, że po częstych stosunkach ilość spermy zmniejsza się? Zaznaczę jeszcze, że przed przyjmowaniem tabletek anty. cykle miałam mniej więcej 31-dniowe. Czy 14 i 15 to były moje dni płodne i jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Dziś 24 więc biorąc pod uwagę długość cykli sprzed 4 m-cy, to właśnie dziś powinnam dostać okres. Z góry dziękuję za odpowiedź Smile
---nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne bo robi się bałagan na forum. Korzystaj z opcji "szukaj" i czytaj regulamin---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 50 z 56