Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
konselitante
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 7:02 pm Temat postu: Ciąża |
|
|
Witam, mam problem. Kocham Cię dziś z chłopakiem analnie bez , po wytrysku kochaliśmy się normalnie ale bez zabezpieczeń, dziś przypada mi drugi dzień dni niepłodnych, aczkolwiek chciałabym się dowiedzieć się jakie jest ryzyko zajścia w ciążę.?
,
przenoszę do odpowiedniego/carboczar
---Pisz w odpowiednich działach i odpowiednich tematach ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 11:59 pm Temat postu: |
|
|
jesli niepłodne to w ciaze nie zajdziesz.
pytanie czy po wytrysku umył sie? jesli nie to na 100% w cewce moczowej zostały plemniki. no ale masz niepłodne wiec ciazy nie bedzie. chyba ze cos sie przesuneło... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nothing13102
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 8:07 am Temat postu: Zaplodnienie Przez Taka Warstwe ubran! |
|
|
mozliwe
jest zaplodnienie dziewczyny jezeli ocieralismy sie o swoje narzady plciowe. moze dajsc do zaplodnienia? jezeli ja mialem na SObie spodnie i bokserki a ona rajstopki getry i majtki???czy moze do tego dojsc?
prosze o normalne odpowiedzi to duzo znaczy
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Korzystaj z opcji "szukaj" od tego ona jest. Poczytaj najpierw o tym jak dochodzi do zapłodnienia a później zadawaj tego typu pytania---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 9:24 am Temat postu: |
|
|
Nie, nie ma takiej możliwosci. Pisz w odpowiednich dzialach, nie zakladaj nowych tematow bo juz duzo bylo powiedziane na temat zachodzenia w ciaze przez ubranie. To nie jest mozliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 9:47 am Temat postu: |
|
|
polecam zapoznanue sie z ksiazka do biologi. zaplodnienie niemozliwe! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
nothing13102 wstyd zadawać takie pytania... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fisher325
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 11:38 pm Temat postu: |
|
|
O jejku. Może i wstyd ale chłopak się martwi, a zapytać nie ma kogo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Pewnej części młodych użytkowników forum przydałyby się korepetycje z biologii Jak by nie spali na lekcjach albo chociaz w miare mozliwosci uwazali to by wiedzieli jak dochodzi do zaplodnienia i jakie warunki konieczne musza byc spelnione.
Wez Fisher325 pod uwage ze temat pt "objawy ciazy" ma 23 party, petting 4 i jak by sie tak w to wglebic to większość przypadków nie raz sie powtórzyła... siedzimy i piszemy jedno i to samo w kolko.... wystarczyło by poczytać. NIe narzekam, bo same sie zdecydowałyśmy pełnić taka a nie inna funkcje ale sobie pomysl... pytania ktore tu padaja bywaja tendencyjne... walkujemy jedno i to samo.... a do niektorych osob to nie dociera "bo oni wiedza lepiej'... kto pyta nie bladzi ale wystarczy czasem poczytac 1-2 strony i znajduje sie odpowiedz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 11:59 am Temat postu: |
|
|
Może i wstyd ale jak potrafi się zabrać za zabawy z dziewczyną to chyba potrafi też sobie poszukać odpowiednich informacji w odpowiednich działach i tematach a nie wałkować ciągle od nowa to samo. Nie chodzi nam o to,że nie chcemy odpowiadać na pytania tylko litości ! Ile trzeba mieć lat żeby zadawać tego typu pytanie? Przerażające. Co te dzieci robią na biologii...chyba myślą w kółko o sexie bo żeby troszkę zgłębić wiedzę na temat tego jak dochodzi do poczęcia to każdy jest daleko. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia867
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 2:02 pm Temat postu: Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? |
|
|
Część Dziewczyny!
Spróbuję pokrótce opisać swoją sytuację. Od 4 m-cy brałam tabletki antykoncepcyjne - Cilest. W październiku odstawiłam je ponieważ chciałam zrobić miesięczną przerwę. Ostatni okres miałam 24 października, w nocy z 14 na 15 listopada kochałam się z chłopakiem 2 razy. Wszystko było ok. 15 znowu się kochaliśmy. Przy każdym stosunku zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, jednak przy 3 razie chłopak zauważył mniejszą ilość nasienia niż zawsze. Sprawdzał czy prezerwatywa pękła, ale nie, również się nie zsunęła. Czy to normalne, że po częstych stosunkach ilość spermy zmniejsza się? Zaznaczę jeszcze, że przed przyjmowaniem tabletek anty. cykle miałam mniej więcej 31-dniowe. Czy 14 i 15 to były moje dni płodne i jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Dziś 24 więc biorąc pod uwagę długość cykli sprzed 4 m-cy, to właśnie dziś powinnam dostać okres. Z góry dziękuję za odpowiedź
---nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne bo robi się bałagan na forum. Korzystaj z opcji "szukaj" i czytaj regulamin---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|