Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ktos23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 11:30 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzieki mała mi.teraz nic innego mi nie pozostaje jak czekac,a to jest najgorsze:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Powodzenia i daj znac jaki efekt _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ktos23
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 10:15 pm Temat postu: |
|
|
hej.ja dalej czekamjeszcze kilka dni i bedzie wszystko jasne , a to czekanie jest najgorsze.brzuch mnie dalej pobolewa,codziennie po pracy musze sie zdrzemnac,i troche mnie muli i ostatnio zjadlam caly sloik sledzie:d.zobaczymy co z tego bedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 11:00 pm Temat postu: |
|
|
No nic innego nie pozostaje Objawami nie radze sie sugerowac bo to moze byc poswiadomosc... ale mimo wszytko trzymam mocno kciuki za fasolke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ktos23
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 10:16 pm Temat postu: |
|
|
Mała mi zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia.jezeli owulacja wystąpiła wcześniej(13-14 dzien)to miesiaczka powinna pojawic sie tez wczesniej czyli po jakis kolejnych 14 dniach,czyli wszystko powinno wrocic do normy,bo takie cykle zawsze mialam,a te dwa 34 dniowe to chyba przez jakies nerwy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Tak jesli owulacja nastapila wczesniej, a nie bedziesz miala stresow, antybiotykow itp to miesiaczka powinna "wrocic do normy" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ktos23
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja dalej czekam:(dzis jest 29dzień cyklu,a okresu dalej nie ma,temperatura 37,2,ale zrobilaam test(nie wytrzymalam)i byl negatywny,wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekac na @
Dodano po 1 godzinach 59 minutach:
no i sie zaczelo:(@przyszla;/no trudno,trzeba dalej probowac:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
ktos23 przykro mi Ale nie poddawajcie sie w koncu taka "praca" jest całkiem przyjemna (trzeba szukac pozytywów) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 2:57 pm Temat postu: Boję się. Pomocy |
|
|
To był najgorszy sylwester na świecie. Upiliśmy się z dziewczyną i poszliśmy do łóżka. Powiem jednak, że tego ranka się masturbowałem. No i zdjąłem jej spodnie, majtki ale powiedziałem, żeby się odwróciła. Zacząłem pocierać penisem w okolicach jej odbytu i po pochwie. Po pewnym czasie nastąpił wytrysk, lecz przypomnę, że był to już drugi w tym dniu i myślę, że część spermy dostała się na jej wargi sromowe, ale członek nie został wprowadzony do środka a sperma nie trafiła bezpośrednio. Część znalazła się na prześcieradle, część na pośladkach i część w okolicach pochwy. Dziewczyna jest dziewicą. Nie liczy swoich dni do miesiączki, ale prawdopodobnie ma ją za około tydzień, więc przypuszczalnie powinnia być po dniach płodnych, lecz jeśli je ma, to czy zapołodnienie w taki sposób jest możliwe? Minął dzień, więc można przyjąć jeszcze tabletke '72h po' ale moja dziewczyna powiedziala ze nie pojdzie do lekarza, bo jej mama pracuje w szpitalu i boi się, że się dowie. Oboje mamy po 16 lat zatem w/g konwencji o prawach dziecka mamy prawo do zachowania tajemnicy o współżyciu przed opiekunami wg art. 16. Czy jeżeli sam udam się do ginekologa, to jako mężczyzna dostałbym receptę na te tabletki czy to raczej niemożliwe? Jak przekonać dziewczynę, by tam poszła? Probowałem wszystkich sposobów. Prośbą i groźbą, że zmarnuje sobie i mi, życie jezeli tam nie pójdziemy. Nadal nic. Powiedziała, że się zabije i nie będę miał problemu. Moim rodzicom równiez obiecywałem, że bede rozważny. Zawiode ich, więc gdy okaże się, że faktycznie jest w ciąży popełnie samobojstwo, ale dopoki jest możliwosć odkręcenia tego wszystkiego to czemu moja dziewczyna tego nie chce!? Wiem, że zachowałem się jak skończony idiota. Jeżeli nie będzie w ciąży to już nigdy tak nie postąpię. Czy w ogóle płód w takim wypadku jest możliwy i ile jest % szans? Proszę o nie wyzywanie mnie, anie mówienie, że trzeba było uważać bo dobrze o tym wiem, ale już za późno. Proszę szczere odpowiedzi na pytania.
---Pytanie przyłączone do odpowiedniego tematu---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Tak to jest gdy dzieciaki zabieraja sie za seks myslac ze sa dorosli... oj dzieci dzieci.. taaa samobojstwo to jest najlepsze wyjscie?! DO PSYCHOLOGA MARSZ! Bo to się powinno leczyć! Oboje!!
Seks to nie tylko przyjemność ale też odpowiedzialność powinniście wiedzieć czym to grozi?! Szkoda kieszonkowego na prezerwatywy?! Głupi jesteście i tyle ... schalć się to pierwsi, do seksu też do odpowiedzialności to nikt... sory ale za coś takiego pochwały nie dostaniecie. Najpierw sobie dowód wyróbcie a potem bierzcie sie za takie coś bo to istna głupota!
Czy dziewczyna ma regularne cykle? Ktorego dnia cyklu milao to miejsce i ilu dniowe cykle ma dziewczyna?! Napisz tu wszystko wtedy bedze mozna cokolwiek powiedziec, jesli jednak trafilo na dni plodne to ciazy nei da sie wykluczyc, bo po pierwsze DZIEWICTWO NIE CHRONI PRZED CIAZA a po drugie wystarczy kontakt spermy ze sluzem plodnym (ktory sie wydobywa z pochwy) i moze dosc do zaplodnienia skoro wytrysk nastapil w okolicach intymnych to nie mozna wykluczyc, ale mowie tylko jezeli dziewczyna miala dni plodne!
POdaj tutaj dane odnosnie cyklu dziewczyny cokolwiek bedzie mozna powiedziec a na nastepny raz dzieciaku pomysl zanim poczujesz sie dorosly schelejsz sie i pojdziesz z dziewczyna do lozka. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|