Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 10:51 pm Temat postu: |
|
|
6 miesiecy? Po seksie z prezerwatywą? Ciąża?
Nieeee dziewczyno daj sobie spokoj z seksem bo nie jestes na niego gotowa wkrecajac sobie ciaze w takiej sytuacji i po takim czasie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
inanna mam nadzieję,że żartujesz sobie.... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agamalaga
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 8:44 pm Temat postu: |
|
|
hej,
31 sierpnia zazylam pierwsza tabletke Yaz( czyli byl to takze pierwszy dzien okresu ) i tak bralam je az do dzisiaj.., ale 13 wrzesnia kochalam sie z moim chlopakiem i wyszlo tak, ze pierwszy raz skonczyl we mnie. Czy pomimo brania juz tyle dni tabletek ( napisano, ze dzialaja juz od 1 wzietej tabletki) cos by bylo nie tak? Tabletke zawsze "polykalam" ze slina, czasem wypilam cole a 2 albo 3 razy wypilam alkohol.
Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
Dodam, ze tabletki zazywam regularnie o 11 rano( czasem roznica 3 min) a alkohol piłam po 20 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 10:19 pm Temat postu: |
|
|
niby chroni od 1tabletki ale ja bym sie wstrzymała ze stosunkiem do konca, az do skonczenia opakowania.
co jest napisane w ulotce? bo ja nie stosuje wiec za bardzo nie wypowiem sie w tym temacie.. ale wiele postow było na ten temat i z tego co pamietam to lepiej by bylo skonczyc opakowanie i wtedy szalec..chociaz.. teoretycznie powinno byc ok.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kobietka 26
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 12:33 pm Temat postu: |
|
|
witam
mam pytanko ,czy jeśli dochodzi do zapłodnienia to kobieta jakoś odczuwa to?jakieś bóle czy coś w tym stylu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Można czuć ból jajnika ale na to nie ma reguły... może pojawić się tzw. plamieni implantacyjne do tygodnia od zapłodnienia... ale również nie każda kobieta je ma.
Najlepiej zrobić minimum 2 tyg. po stosunku test i będzie wszystko jasne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 2:38 pm Temat postu: |
|
|
No jak sobie wmówisz to psychicznie odczujesz nawet zagnieżdżenie )) a tak na serio to samo zapłodnienie nie jest odczuwalne. Czuć można ewentualnie rozciągającą się macice itd _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Hej mam wielki problem:( Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie calkiem bo w polowie spanikowalam i nie bylo wytrysku ani we mnie ani poza. on mowi zebym byla spokojna. zawsze sie kocha bez zabezpieczenia i jakos dziecka nie ma. ja 2 dni potem mialam minimalne krwawienie i tyle. tarz boli mnie brzuch tak szczypie czasami jajniki pokluja ale delikatnie i czekam na okres. bralam tabletki ale przestalam 2 miesiace temu i mam nieregularny okres. czy moze to byc ciaza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:21 pm Temat postu: |
|
|
W którym dniu cyklu doszło do współżycia ??
Jeśli nie bylo wytrysku to szansa prawie żadna na ciąże _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AtoPech
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:35 pm Temat postu: |
|
|
ja mam bardzo nieregularne miesiaczki i nigdy nie wiedzialam w ktorym jestem dniu. przez rok bralam yaz, odlozylam w lipcu , a w tamtym tygodniu w niedziele ponioslo nas z kolega powinnam dostac okres wczoraj tzn w niedziele i nic:( dodam ze tydzien temu wrocilam z wakacji i moze to tez ma wplyw:( on mowi ze nie mam sie co przejmowac. ale ja swiruje juz powoli. niby boli jak na okres a nic nie ma teraz pewnie tez bede miala nieregularne (chyba jedynie te tabsy mi zostaja zeby miec co do minuty) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|