Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 16, 2010 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

6 miesiecy? Po seksie z prezerwatywą? Ciąża?

Nieeee Exclamation dziewczyno daj sobie spokoj z seksem bo nie jestes na niego gotowa wkrecajac sobie ciaze w takiej sytuacji i po takim czasie.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2010 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

inanna mam nadzieję,że żartujesz sobie.... Evil or Very Mad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agamalaga

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2010 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej,

31 sierpnia zazylam pierwsza tabletke Yaz( czyli byl to takze pierwszy dzien okresu ) i tak bralam je az do dzisiaj.., ale 13 wrzesnia kochalam sie z moim chlopakiem i wyszlo tak, ze pierwszy raz skonczyl we mnie. Czy pomimo brania juz tyle dni tabletek ( napisano, ze dzialaja juz od 1 wzietej tabletki) cos by bylo nie tak? Tabletke zawsze "polykalam" ze slina, czasem wypilam cole a 2 albo 3 razy wypilam alkohol.
Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Dodam, ze tabletki zazywam regularnie o 11 rano( czasem roznica 3 min) a alkohol piłam po 20
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2010 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby chroni od 1tabletki ale ja bym sie wstrzymała ze stosunkiem do konca, az do skonczenia opakowania.
co jest napisane w ulotce? bo ja nie stosuje wiec za bardzo nie wypowiem sie w tym temacie.. ale wiele postow było na ten temat i z tego co pamietam to lepiej by bylo skonczyc opakowanie i wtedy szalec..chociaz.. teoretycznie powinno byc ok..

Powrót do góry
kobietka 26

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam pytanko ,czy jeśli dochodzi do zapłodnienia to kobieta jakoś odczuwa to?jakieś bóle czy coś w tym stylu?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można czuć ból jajnika ale na to nie ma reguły... może pojawić się tzw. plamieni implantacyjne do tygodnia od zapłodnienia... ale również nie każda kobieta je ma.

Najlepiej zrobić minimum 2 tyg. po stosunku test i będzie wszystko jasne
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak sobie wmówisz to psychicznie odczujesz nawet zagnieżdżenie Wink)) a tak na serio to samo zapłodnienie nie jest odczuwalne. Czuć można ewentualnie rozciągającą się macice itd

Powrót do góry
AtoPech

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam wielki problem:( Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie calkiem bo w polowie spanikowalam i nie bylo wytrysku ani we mnie ani poza. on mowi zebym byla spokojna. zawsze sie kocha bez zabezpieczenia i jakos dziecka nie ma. ja 2 dni potem mialam minimalne krwawienie i tyle. tarz boli mnie brzuch tak szczypie czasami jajniki pokluja ale delikatnie i czekam na okres. bralam tabletki ale przestalam 2 miesiace temu i mam nieregularny okres. czy moze to byc ciaza?
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W którym dniu cyklu doszło do współżycia ??
Jeśli nie bylo wytrysku to szansa prawie żadna na ciąże Wink

Powrót do góry
AtoPech

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam bardzo nieregularne miesiaczki i nigdy nie wiedzialam w ktorym jestem dniu. przez rok bralam yaz, odlozylam w lipcu , a w tamtym tygodniu w niedziele ponioslo nas z kolega Sad powinnam dostac okres wczoraj tzn w niedziele i nic:( dodam ze tydzien temu wrocilam z wakacji i moze to tez ma wplyw:( on mowi ze nie mam sie co przejmowac. ale ja swiruje juz powoli. niby boli jak na okres a nic nie ma Sad teraz pewnie tez bede miala nieregularne (chyba jedynie te tabsy mi zostaja zeby miec co do minuty)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41