Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2010 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia ma rację, każdy cykl jest inny oraz każde krwawienie po escapelle wygląda inaczej i jest albo dłuższe albo krótsze .. piersiami się nie sugeruj, bo nie będą bolec tak na zawołanie, mogą dzień przed, mogą podczas miesiączki dopiero zacząc bolec albo aż 2 tygodnie przed, nie panikuj.
kobietka 26

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie miałam żadnego krwawienia,wczoraj i dziś widzę jakiś śluz dziwny ,przezroczysty ciągnący się ,zawsze był białawy przed okresem,a dziś wypiłam kawę a le zwymiotowałam, brzuch mnie pobolewa tak bardzo delikatnie... i nie wiem co mam myśleć...dziś jest 27 dzień cyklu, czyli w sobotę lub niedzielę mam termin okresu...planuję jutro zrobić test .Ciąża czy nie ciąża?-oto jest pytanie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż test należy wykonać dla pewności. Czy to ciąża nikt Ci na to pytanie nie odpowie Wink. Śluz ciągnący jest często ( ale nie zawsze) przed samym okresem .

Powrót do góry
jaaaa19

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny Wink ostatnio kochałam sie z chlopakiem i z moich obliczen wyniklo ze były to dni płodne;)
dzisiaj juz jest październik a ostatnia moja miesiaczka była w sierpniu Wink
Bolą mnie piersi a szczegolinie jak je dotykam...
moze to być ciąża. Dodam ze staramy sie o dzidzie Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie bardzo zrozumiałam....
Ostatnio kochałaś się tzn kiedy?? W sierpniu ostania miesiączka wiec dlaczego jeszcze nie wykonałaś testu ? No chyba ,że stosunek był niedawno...

Powrót do góry
jaaaa19

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosunek jest co jakiś czas. 3 wrzesnia miałam dni płodne i wtedy był stosunek.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PO co gdybać jaaa19 po prostu zrób test.

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 11:00 pm    Temat postu: Czy można zajść w ciążę w morzu??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 16 lat i jestem dziewicą. W wakacje staliśmy z moim kolega w morzu egejskim w Turcji. Dzien lub dwa dni wczesniej skonczyl mi sie okres. On stał, ja obejmowałam go nogami. Obaj bylismy w strojach kapielowych. W pewnym momencie poczulam, ze zaczał mnie delikatnie "popychac" do siebie. Nie jestem pewna ale wydaje mis ie ze poczulam obecnosc jego pe*isa. Po tym jak tak zrobil, rozlaczylismy sie i ja soebie poszlam.Ok mieisac pozniej mialam okres, ale trwal on jeden dzien. Od tamtego czasu, mijaja dwa mieisace a ja nadal nie mam okresu. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy??? Prosze o szybka odpowiedz, jestem przerazona...

---Przeczytaj regulamin . Nie zakładaj nowych tematów tylko pisz w istniejących skoro takie są---tosia81
Powrót do góry
kobietka 26

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 7:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam test ,wyszła mi ta druga kreska trochę blada ale są 2 .strzał za pierwszym staraniem się
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobietka to powtorz ten test ale tym razem z krwi. apteczne moga sie mylic.. czasem wchodza w reakcje z powietrzem i stad pojawia sie 2ga krecha.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41