Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 3:18 pm Temat postu: |
|
|
tosia ma rację, każdy cykl jest inny oraz każde krwawienie po escapelle wygląda inaczej i jest albo dłuższe albo krótsze .. piersiami się nie sugeruj, bo nie będą bolec tak na zawołanie, mogą dzień przed, mogą podczas miesiączki dopiero zacząc bolec albo aż 2 tygodnie przed, nie panikuj. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kobietka 26
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 10:29 am Temat postu: |
|
|
nie miałam żadnego krwawienia,wczoraj i dziś widzę jakiś śluz dziwny ,przezroczysty ciągnący się ,zawsze był białawy przed okresem,a dziś wypiłam kawę a le zwymiotowałam, brzuch mnie pobolewa tak bardzo delikatnie... i nie wiem co mam myśleć...dziś jest 27 dzień cyklu, czyli w sobotę lub niedzielę mam termin okresu...planuję jutro zrobić test .Ciąża czy nie ciąża?-oto jest pytanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 11:01 am Temat postu: |
|
|
No cóż test należy wykonać dla pewności. Czy to ciąża nikt Ci na to pytanie nie odpowie . Śluz ciągnący jest często ( ale nie zawsze) przed samym okresem . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaaaa19
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 3:36 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny ostatnio kochałam sie z chlopakiem i z moich obliczen wyniklo ze były to dni płodne;)
dzisiaj juz jest październik a ostatnia moja miesiaczka była w sierpniu
Bolą mnie piersi a szczegolinie jak je dotykam...
moze to być ciąża. Dodam ze staramy sie o dzidzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 5:07 pm Temat postu: |
|
|
No nie bardzo zrozumiałam....
Ostatnio kochałaś się tzn kiedy?? W sierpniu ostania miesiączka wiec dlaczego jeszcze nie wykonałaś testu ? No chyba ,że stosunek był niedawno... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaaaa19
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 5:19 pm Temat postu: |
|
|
stosunek jest co jakiś czas. 3 wrzesnia miałam dni płodne i wtedy był stosunek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 6:19 pm Temat postu: |
|
|
PO co gdybać jaaa19 po prostu zrób test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdalena1
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 11:00 pm Temat postu: Czy można zajść w ciążę w morzu??? |
|
|
Mam 16 lat i jestem dziewicą. W wakacje staliśmy z moim kolega w morzu egejskim w Turcji. Dzien lub dwa dni wczesniej skonczyl mi sie okres. On stał, ja obejmowałam go nogami. Obaj bylismy w strojach kapielowych. W pewnym momencie poczulam, ze zaczał mnie delikatnie "popychac" do siebie. Nie jestem pewna ale wydaje mis ie ze poczulam obecnosc jego pe*isa. Po tym jak tak zrobil, rozlaczylismy sie i ja soebie poszlam.Ok mieisac pozniej mialam okres, ale trwal on jeden dzien. Od tamtego czasu, mijaja dwa mieisace a ja nadal nie mam okresu. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy??? Prosze o szybka odpowiedz, jestem przerazona...
---Przeczytaj regulamin . Nie zakładaj nowych tematów tylko pisz w istniejących skoro takie są---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kobietka 26
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 7:10 am Temat postu: |
|
|
zrobiłam test ,wyszła mi ta druga kreska trochę blada ale są 2 .strzał za pierwszym staraniem się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 10:04 am Temat postu: |
|
|
kobietka to powtorz ten test ale tym razem z krwi. apteczne moga sie mylic.. czasem wchodza w reakcje z powietrzem i stad pojawia sie 2ga krecha. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|