Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magdalena1 nie ma takiej opcji!!
do ciazy jest potrzebny pełen stosunek+dni płodne + owulacja + wytrysk w srodku..a wy sie tylko dotykaliscie..
magdalena1 napisał:
ze poczulam obecnosc jego pe*isa.

gdzie? w srodku? czy czułas jak Cie obciera?

podsumowujac... przez dotyk,pieszczoty i wszelkie tym podobne nie ma mozliwosci zajscia w ciaze.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobietka 26, moim zdaniem to ciąża, ale dla pewności tak jak radzi wind, wykonaj test krwi - to da Ci 100 % odpowiedź.

magdalena1 - nie zapytałaś się tego Twojego kolegi czy rzeczywiście "włożył" Ci go czy Ci się tylko wydawało ?

a jeśli nawet to nie ma żadnych szans, nie było wytrysku, a to jest do ciąży koniecznie potrzebne, tak samo jak owulacja i dni płodne .. bez tego nie ma zapłodnienia !

a z tym Twoim okresem wybierz się do ginekologa.
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobietka 26 gratuluję . Jeśli chcesz mieć pamiatkę to za kilka dni zrób ponownie test z moczu ( ja mam z 10 testówWink) ). Beta nie jest konieczna o ile następny test pokaże ponownie dwie kreski.

magdalena1 dziecko drogie....

Powrót do góry
Karina20

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie Dziewczyny, moja sprawa wygląda tak, że uprawiałam petting z narzeczonym, wcześniej miał miejsce wytrysk, chłopak się wytarł. Okres spóźniał mi się jakiś tydzień, zrobiłam test - negatywny. później dostałam okres, jednak był on dziwny - inny niż zazwyczaj no i przed bolały mnie piersi co się nie zdarzało wcześniej. W 6 dniu 'okresu', zrobiłam test - również negatywny. 12 dni później byłam u ginekologa - powiedziała, że ciąży nie ma. Nie niepokoiłam się o to jakoś szczególnie, bo wiedziałam, że takiej możliwości raczej nie było. Jednak od pewnego czasu urosły mi piersi, i czuję ból w podbrzuszu i kiedy naciskam na podbrzusze jest ono twarde. Częściej również muszę chodzić siku. Niepokoję się, bo nie wiem co mi jest, zwłaszcza, że ginekolog ciążę wykluczyła, choć stwierdziła, że macica jest twarda. Wizyta miała miejsce 4 tygodni od zbliżenia. Dodam, że mam 18 lat i nie wiem czy w tym wieku możliwy jest przyrost piersi taki po prostu, naturalny? Poradźcie, bo już nie wiem co mam z tym zrobić, skoro lekarka nic nie stwierdziła.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaczelas brac tabletki hormonalne?

2 testy + wizyta u lekarza w dodatku petting to diagnoza jest jedna = psychika plata CI figle.

Jak sie tak obawiasz zrob sobie test z krwi BHCG i bedziesz miala jasnosc. Ale wg mnie ciazy z tego nie bedzie.

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, ze testy i gin. daja pewnosc, tabletek nie zaczelam brać, dlatego dziwi mnie przyrost piersi i kłucie w podbrzuszu. Nie wiem czy mam się z tym zgłosić do lekarza rodzinnego, czy do jakiegoś innego. (zwłaszcza z tym brzuchem, bo czasem jest nie do zniesienia.)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klucie w podbrzuszu? Lewa prawa strona? Moze to bol jajnikow albo bol okolowoulacyjny?

Jak nie masz pewnosci czy obawy udaj sie do jeszcze jedngeo ginekologa. Wg mnie to psychika plata figle i doszukujesz sie objawow a sa to po prostu rzeczy na ktore wczesniej nie zwracalas uwagi.

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny robiłam test i wyszły dwie kreseczki WinkSmile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratulacje!
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karina20 nie ma szans na ciąże . Testy negatywne a do tego ginekolog wykluczył ciąże więc nie ma żadnych ale to żadnych szan. Przyrost piersi nie oznacza nic złego. dzieję się tak za sprawą hormonów lub przybrania masy ciała i tyle. Bóle podbrzusza też mają związek z hormonami np. owulacja, okres przedowulacyjny itp ale może być przyczyną np torbieli, zapalenia pęcherza itd.

jaaaa19 gratuluje i zapraszam do "pogaduszek ciężarnych "

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41