Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki dziewczyny...
Postaram się o tym nie myśleć, chociaż to nie proste Smile
Odezwę się w piątek, trzymajcie kciuki Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kobietka 26

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. w niedzielę miałam małę plamienie koloru brązowego,w poniedziałek byłam u lekarza i już nie było plamienia .ale powiedział że to żle .dał mi luteinę i nospę forte .czy po tej luteinie już nie będzie nigdy tego plamienia?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy dlaczego było to plamienie. czasami tak się zdarza no ale trzeba tego pilnować . Luteina pomoże utrzymać się zarodkowi . No ale te pytanie nie w tym temacie. Zapraszam do działu ciąża

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 8:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny, mam takie małe pytanko, bo już się zaczęłam powoli denerwować, choć uważam, że wszystko jest okej Confused

zapomniałam ostatnio zapisać sobie daty swojej miesiączki ostatniej, nie wiem kiedy mam ją w ogóle mieć .. zaczęłam się trochę denerwować ..

moja sytuacja wygląda tak: kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale trwało to niecałą minutę i do wytrysku nie doszło w ogóle .. następny stosunek odbył się w sobotę tą co była, podejrzewam, że był to 20 - któryś dzień cyklu, czyli na pewno nie płodne, był on z gumką, do wytrysku też nie doszło, bo został stosunek przerwany z powodu dyskomfortu jaką dawała prezerwatywa ..

no i piersi mnie bolą, brzuch pobolewa mnie dość intensywnie (tak jak przed okresem) i okresu nadal nie ma .. na logikę biorąc bez wytrysku nie ma ciąży, ale zaczęłam się denerwować, bo okresu nie widać ..

proszę o radę dziewczyny - czy jest jakakolwiek możliwość Rolling Eyes ?

Dodano po 5 minutach:

aha .. podejrzewam, że dziś jest 29 dzień cyklu, bo odtworzyłam w pamięci ostatnie miesiące okresów Wink czyli wychodzi na to, że 1 stosunek był 17 dnia cyklu, a drugi 25 dnia .. dla mnie to jest niemożliwe i nie panikuję, ale wolę zapytać się was o zdanie ..
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus nie ma mozliwosci zajscia w ciaze skoro nie było wytrysku.
to jak wkoncu było z tym stosunkiem.. pisałas ze nie zabezpieczony, potem ze z gumka..
czyli najpierw był Z, a potem z uwagi na dyskomfort było bez tak? i wytrysk nastapil na zewn?

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to czytam tak, że pierwszy stosunek był bez i był bardzo krótki (do wytrysku nie doszło), a następny, który odbył się w sobotę był z gumką, ale że było dyskomfortowo to przerwali i tutaj też wtrysku nie było... Plus123 ciąży nie ma na pewno, jutro dostaniesz okres Smile

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind i nastja - dzięki za udzielenie odpowiedzi, ja nie panikowałam ani nic, tylko troszkę się zdenerwowałam dziś jak dalej go nie było, ale po waszych odpowiedziach wiem, że mam rację i to jest niemożliwe Wink

wind, było tak jak nastja pisze - pierwszy stosunek był bez bardzo króciutki, a drugi w sobotę dłuższy, ale bez jakiegokolwiek finału ponieważ gumka była jakaś taka beznadziejna, że lepiej było przerwać Wink

dzięki dziewczyny za utwierdzenie i odpowiedzi, nie chciałam wyjść na jakąś głupią, która nie wie jak dochodzi do zapłodnienia i panikuje, ale kto pyta nie błądzi - zapytać zawsze można Wink
awaria

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec pytanie . ostatnio okres mialam 16 wrzesnia . przed tym jakos sie kochalam z chlopakiem a to byl 1 dzien albo ostatnio dni poldnych nie pamietam juz . oczywiscie bylo z gumka . tylko ze jest maly problem gumka mu sie zsunela . ale do wytrysku nie doszlo
, puzniej dostalam normalnie okres . a teraz 1 .10 mialam owulacje wiec teraz powinnam miec taki bialy ciagnacy sie sluz a sluzu brak . co to moze byc ??
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli dostałaś normalnie okres to w czym problem?? Śluz jest sprawą zależna od danej kobiety i od danego cyklu. Nie zawsze jest tak samo

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale zawsze mialam sluz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 25 z 41