Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale teraz go nie masz i tyle. Rzecz najnormalniejsza w świecie. Okres wyklucza ciążę

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dante11

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria napisał:
no wiec pytanie . ostatnio okres mialam 16 wrzesnia . przed tym jakos sie kochalam z chlopakiem a to byl 1 dzien albo ostatnio dni poldnych nie pamietam juz . oczywiscie bylo z gumka . tylko ze jest maly problem gumka mu sie zsunela . ale do wytrysku nie doszlo
, puzniej dostalam normalnie okres . a teraz 1 .10 mialam owulacje wiec teraz powinnam miec taki bialy ciagnacy sie sluz a sluzu brak . co to moze byc ??

mogłaś mieć teraz cykl bezowulacyjny - to się zdarza. dlatego śluzu nie było.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria, w ciąży na pewno nie jesteś to po pierwsze, po drugie - możliwe, że cykl Ci się wydłużył albo masz cykl bezowulacyjny .. śluz to indywidualna sprawa, zgadzam się z tosią.
onaniespokojna

PostWysłany: Czw Paź 07, 2010 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny pisalam juz wczesniej o swojej sytuacji,ale pisze jeszcze raz jutro powinnam dostac okres,ale dzis jakos nienajlepiej sie czuje jest mi troszke niedobrze i mam 36,8 stopni. Czy przez okresem takie samopoczucie jest mozliwe czy to ciaza?Sad strasznie sie martwie juz poprostu psychicznie nie wyrabiam chociaz wiem ze to nie mozliwe bo tak jak pisalyscie wczesniej bez wytrysku nie ma ciazy...pozdrawiam
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Paź 07, 2010 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaniespokojna, każda kobieta ma przed okresem inne objawy: jedną bolą bardzo piersi, a drugą mniej, jednej rozsadza brzuch, a druga nie czuje bólu podbrzusza, trzeciej jest słabo i niedobrze, a czwarta czuje się świetnie .. to zależy od kobiety i jej organizmu ..

możesz miec w jednym miesiącu bardzo bolące piersi przed okresem, a w drugim mniej bolące, każdego miesiąca objawy są inne i różnią się od poprzednich .. to, że Ci niedobrze i masz podwyższoną lekko temperaturę nie oznacza ciąży .. od końca owulacji to miesiączki utrzymuje się wyższa temperatura, no i oczywiście może byc słabo i niedobrze przed @ ..

a bez wytrysku NIE MA ciąży.
Nila

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam serdecznie,
coz @ spoznia sie juz 2 tydzien, cykle mam dosc regularne 28-dniowe, tydzien temu zrobilam tes ciazowy, na ktorym w zawrotnym tempie ukazaly sie dwie kreseczki. Kochalam sie z narzeczonym tuz przed owulacja, nie zabezpieczylismy sie. Co najlepsze wczoraj mialam umowiona wizyte u ginekologa, ktory jak na zlosc nie przyjechal:( Piersi sa powiekszone, utrzymuje sie podwyzszona temperatura ciala, mam napady glodu, do tego czuje sie przemeczona i senna. na szczescie ustapily mdlosci. Niepokoja mnie natomiast drobne klucia w dole brzucha? czy to normalne w czasie ciazy? a moze jest to objaw zblizajacej sie meisiaczki?
Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co to oznacza ze mialam cykl bezowulacyjny ??i czy to jest normalne jak zawsze byl ten sluz ?? a teraz go nie ma .
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria przeczytaj odpowiedzi wyżej. To temat " czy jestem w ciązy " a na to pytanie odpowiedz dostałaś . O problemach ze śluzem jest odręby temat wiec tam zadawaj te pytania. Cykle bezowulacyjne...no cóż biologia sie kłania. Są to cykle w których nie nastąpiło jajeczkowanie czyli owulacja.

Nila skoro wyszły dwie kreseczki to oznacza ciżę więc jesteś nie w tym dziale w którym byc powinnaś. Zapraszam do działu "ciąża i poród " tam porozmawiamy na temat tego co odczuwasz. Proszę nie róbmy tu offika

Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny udało się!! Very Happy
Byłam u lekarza i zrobił mi usg dopochwowe.
Na ekranie zobaczyłam 7mm fasolkęSmileSmile
Lekarz powiedział że nie należy wpadać w euforie bo to dopiero pęcherzyk i stwierdził że to 3 tydzień płodu.
Za trzy tygodnie idę na kontrole i wtedy zostanie założona karta ciąży.

No własnie tu mi troszkę nie pasuje bo widziałam na ekranie czarną kropkę i wydawało mi się że to już płód a nie pęcherzyk. Po za tym czytałam że 7mm fasolka osiąga w 7 tygodniu. Jak myślicie??

Ale po za tym bardzo się cieszę a mój mąż już kupuje łóżeczko Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super i gratuluję . Do kontynuacji tych cudnych wiadomości zapraszam juz do odpowiedniego tematu " ciąża i poród " Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41