Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nila bole brzucha moga oznaczac i okres i ciaze.. ja bym poleciła zrobienie jeszcze raz testu Smile i wtedy sie dowiesz ocb Smile powodzenia!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
onaniespokojna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 pewnie masz racje,kurcze probuje to sobie na logige wziac ale stres robi swoje... ostatnio dostalam okresu wyjatkowo wczesnie bo w 25 dniu cyklu a cykle mam tak co 30 dni jednak okres czesto spoznia sie kilka... wczoraj powinnam juz dostac bo to byl 30 dzien...a nie ma goa:( odczowam lekkie kucia w podbrzuszu czasem,ale tak sie strasznie denerwuje ze nie wiem juz jak to sobie tlumaczyc:(
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaniespokojna powielasz posty w kilku tematach i teraz poraz kolejny piszesz to samo. Dostałaś już odpowiedzi prawda. To,że okres spóźnia się kilka dni nic nie znaczy a jeśli pojawia się szybciej to również nie oznacza kompletnie nic. Objawy sąindywidualną sprawą i mogą oznaczac owulację, zbliżający się okres, ciąże itp. Jeśli się martwisz to zrób test a nie poraz kolejny wałkujesz to samo pytanie

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaniespokojna, jak to jak masz sobie tłumaczyc ? normalnie, tym, że panikujesz i Ci się po prostu spóźnia, 1 dzień to nie spóźnienie Exclamation ale jeśli już nie możesz wytrzymac to wykonaj test, ale na pewno wyjdzie negatywny sądzac po tym, że wytrysku nie było.
arves

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 1:52 pm    Temat postu: Czy dziewczyna może być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, moja dziewczyna ma nieregularny okres, czasem jest on co 28 dni a czasem co 35, raz zdarzyło jej sie miec okres po 42 dniach. Tydzien temu kochalismy sie z zabezpieczeniem. Okres nie przyszedl po 28 dniach (ten weekend) wiec spodziewamy sie ze bedzie po 35. Przed stosunkiem uprawialismy seks oralny i podczas pieszczot mialem wytrysk, a pozniej zalozylem prezerwatywe. Czy jest duze prawdopodobienstwo ze zaszla w ciaze? Pozdrawiam.

---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieja pokrewne. Pytanie dołączone do odpowiedniego tematu---tosia81
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arves a kiedy doszło do stosunku?? (chodzi mi czy dziewczyna miała dni płodne czy nie) jeżeli nie miała to szans na ciążę nie ma.. rozumiem, że do wytrysku doszło przed stosunkiem, wewnątrz go już nie było tak?

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 8:20 pm    Temat postu: czy jestem w ciaży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy możliwe ze jestem w ciąży??
Miesiączki są raczej regularne: 07.07.2010 r. 01.08.2010 r. 31.08.2010 r.
Ostatnią miesiączkę miałam 25.09.2010 r., skończyła się 03.09.2010 r.
03.09.2010 r. kochałam sie z chłopakiem z zabezpieczeniem
(prezerwatywa). Doszedł we mnie. 15 minut po stosunku dotykał mnie "tam"
palcami. Ale przed umył je. Czy możliwe, że jestem w
ciąży?
Proszę o pomoc, bo już panikuję.
Powrót do góry
arves

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 8:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja, nie wiem dlatege ze dziewczyna ma nieregularne cykle i ciezko obliczyc dni płodne. Tak, do wytrysku doszło dobrych kilka minut przed stosunkiem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ola od palcow w ciaze sie nie zajdzie. spokojnie.
jesli gumka nie pekła to rowniez nie ma szans na zapłodnienie ale na przyszlosc nie radze konczyc w srodku podczas dni płodnych bo roznie moze byc.. Confused

Dodano po 1 minutach:

Arvers jak mozna zajsc w ciaze przez sex oralny? Confused
jesli załozyłes gumke to nie ma mowy,chyba ze pekła ,wszystko sie wylało i miala owulacje Cool

Powrót do góry
ola8119

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedź
i zaczynam brać tabletki od najbliższego cyklu
Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41